Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:05 09.12.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Доц. Байкова  
Автор Dame (КОМУНИСТ)
Публикувано24.03.09 13:26

Бихте ли казали нещо за доц. Донка Байкова? Заслужава ли си да се направи консултация при нея?
Благодаря!!!

Тема Re: Доц. Байкованови [re: Dame]  
Автор jul12 (непознат)
Публикувано05.04.09 21:36

Здравей
Аз сега започвам консултациите при нея, направила съм една и започнах диетата, която ми даде-дотук съм свалила 4 кг(аз започвам от доста,обаче) и съм много доволна

Тема Re: Доц. Байкованови [re: jul12]  
Автор yниKaлнa (Заядливка)
Публикувано06.04.09 06:37

Би ли споделила за колко време ги свали, мъчителна ли е диетата и колко струва удоволствието?

"Винаги има поне още една гледна точка..."

Тема Re: Доц. Байкованови [re: yниKaлнa]  
Автор jul12 (непознат)
Публикувано06.04.09 15:59

Свалих ги доста бързо, за 1 седмица, но аз стартирам от 107 кг, така че може би е нормално при мен да са повече. По принцип консултациите са на 2 седмици за смяна на диетата, струват 50 лв. Доц. Байкова каза, че само при първата среща пациентът има право на избор каква диета да пази в следващите 2седмици, нататък тя казва какво според постигнатите резултати.Аз по принцип съм и с доста хормонални проблеми,а с мъжа ми се опитваме да си имаме бебенце и затова отидох при нея,защото искам да ме следи и когато забременея, а и сега ме тъпчат с разни хормони, от които по принцип се пълнее
Иначе диетата, която аз избрах за начална, я има навсякъде в нета, нямам проблем, не съм гладна, гледам да я спазвам съвсем точно

Тема Re: Доц. Байкованови [re: jul12]  
Автор yниKaлнa (Заядливка)
Публикувано06.04.09 17:53

Всеки път ли плащаш по 50 лв? На всяка консултация?

"Винаги има поне още една гледна точка..."

Тема Re: Доц. Байкованови [re: yниKaлнa]  
Автор jul12 (непознат)
Публикувано06.04.09 19:24

да

Тема ... твърдо НЕ....нови [re: Dame]  
Автор Apxaнreл (паднал ангел)
Публикувано09.08.09 20:19

... Стига сте ходили при диетолози, дето на себе си не могат да помогнат... Жена ми ходи там и тази направо и извади два листа с готова диета някаква си без да се направят абсолютно никакви изследвания... Тая е шарлатанка... а успехите от нейните диети при някои хора може да си обясните и сами. Спазввай хранителен режим ама твърдо и не яж сладко и мазнини и ще сваляш... Та не ти трябва шарлатанка дето взима пари...

...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®

Тема Re: ... твърдо НЕ....нови [re: Apxaнreл]  
Автор Ognen_Demon ()
Публикувано13.08.09 14:24

само хранителен режим ... не че не става , но както е лафа -

застоялата вода вони, течащата е бистра

тьй че бегом в парка или който е прекалено тежък - бегом с тежестите във фитнеса!

PS: който е мързелив, да не плаче

Редактирано от Ognen_Demon на 13.08.09 14:28.

Тема Re: ... твърдо НЕ....нови [re: Apxaнreл]  
Автор yмницa (непознат )
Публикувано13.08.09 22:30

А тя доцентката от глад ли да умре

и тя къща и деца гледа. Как без 50 лева на консултация

Тема Re: ... твърдо НЕ....нови [re: yмницa]  
Автор ostatak ()
Публикувано14.08.09 13:26

пробема с диетите не е че не знаеме какво да ядем а в мотивацията.

за хубаво или лошо парите е неЩо което ни мотивира за много неЩа...

имам една приятелка която съЩо отслабна ходейки на диетолог,който не и каза ниЩо извънземно което да не знаеме ВСИчКИ в този клуб до болка... просто консултациите, парите, факта че след 2 седмици някой отново Ще те качи на кантара и трябва да си си свършил зададеното... на повечето хора ни е много приятно когато ни похвалят за добре сваршено задание...

I did it myyyyyyyy waaaaaaaay!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.