|
Тема
|
диета гладолечение...??
|
|
Автор |
astra7 (special agent) |
Публикувано | 10.01.09 00:36 |
|
Според Пол Берг живял до 90 годишна възраст, но загинал при нещастен случай докато сърфирал по гребена на вълните. Та той се е подлагал системно на гладолечението. Лично аз съм опитвал неговия метод. Издържал съм 48 часа без да сложа нищо в устата си... въпреки че нямам никакви проблеми с теглото. Но мисълта ми е че слабите тялом не биха могли да се подлагат системно на тези усилия за изчистването на токсините. А именно според Берг разковничето на здравето се криело в по-малкото токсини в организма.
Downloading viruses... Please wait...
| |
Тема
|
Re: диета гладолечение...??
[re: astra7]
|
|
Автор |
Изyмeн (Ненормален) |
Публикувано | 10.01.09 01:32 |
|
Гладолечението е полезно в изключително редки случаи, най-вече при сериозно затлъстяване, което застрашава здравето. За здравите хора е противопоказано.
Най-важното е невидимо за очите.
| |
Тема
|
Пол и Патриша Брег,
|
|
Автор |
martyr (мчк) |
Публикувано | 10.01.09 09:59 |
|
диетолози и медици. Много от схващанията им съвпадат с Емилова, Харви Даймънд, онази другата "красива" бабичка с гладолечението и прочее.
Също толкова диетолози и медици го отричат и казват, че мускулният катаболизъм при пълен глад е толкова унищожителен, че по-добре да се гладува само в краен случай.
Харви Даймънд препоръчва пълен глад само при туморни заболявания.
Емилова те държи цял месец на ден с по 800 гр, ябълки и зелева салата на корем.
Бабичката, не и помня името, дори не съм се напъвал да я чета.
Когато искаш да преминеш на пречистваща диета се срещаш с диетолог и ендокринолог, които ти я оформят. С четене на популярна литература, най-много да отслабне портфейла ти. Детоксикация се прави с аминокиселини и много течности по принцип. Дори бъбречен камък може да стопиш.
| |
Тема
|
Re: диета гладолечение...??
|
|
Автор |
drishko (The Greatest) |
Публикувано | 10.01.09 17:22 |
|
То ако не ядеш изобщо, за какво живееш? Не казвам, че храната е най-важното, но не си представям животът без храна...
Make money, not war!
| |
|
А само на мен ли ми се струва, че Емилова се е пооправила?
Поне така ми изглежда от рекламата, която върви тези дни.
| |
|
|
|
|