|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
яде ми сееееее...
|
|
Автор | Лopи (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 11:12 |
|
до обяд някак си удьржам,но след това.....
| |
Тема
|
Re: яде ми сееееее...
[re: Лopи]
|
|
Автор | здpaв paзyм (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 11:15 |
|
ами яж тогава! защо не си хапнеш една салатка без олио например??????? или една ябълка?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Tina (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 13:54 |
|
Купи си Редуктил.
Друго спасение няма.
Аз съм опитвала години наред какви ли не отвари, настойки и пр.
Всичко идва от мозъка. Аз например съм яла и без да изпитвам глад, просто защото искам да ям. Сега с Редуктила за пръв път разбирам какво е да не ти се опитва храна. Не че не ям съвсем, но то е много по-малко от преди. Така вече 3-та седмица отслабвам по 1,5-2 кг. на седмица.
Опитай, ако ти понася Редуктила разбира се.
| |
Тема
|
[re: Tina]
|
|
Автор | Coфииcka_Бyxтичka (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 16:02 |
|
Хаха а след като го спреш тъй чудотворния Редуктил и апетита ти се върне.......или смяташ да го пиеш цял живот......
| |
Тема
|
[re: Coфииcka_Бyxтичka]
|
|
Автор | Coфииcka_Бyxтичka (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 16:20 |
|
Освен това да допълня....Какво Ви става бе хора как може да давате съвети за приема на лекарствени продукти на човек за който не знаете нищо?....Лори не е споменала колко тежи или е висока, а Редуктил е захора със затлъстяване и повишено наднормено тегло, освен това се предписва от лекар!
МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ТУК
| |
Тема
|
|
|
Автор | wqra (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.08 16:41 |
|
когато ти се дояде първо помисли с главата,после с корема и г.за!
| |
|
Престанете да го пускате този линк.
В нета има толкова обширна информация за Редуктил и в никакъв случай не е само това, или само отрицателно. В крайна сметка тук всички са големи и здравомислещи хора и всеки може да прецени кое е добро за него и кое не. Никой не ви насилва да правите нещо, което не искате.
| |
Тема
|
[re: wqra]
|
|
Автор | Tina (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.08 11:20 |
|
Ако затлъстелите хора можеха да мислят първо с главата нямаше да има дебели на този свят. Това е болест. Поне за мен. Както писах по-горе, аз съм яла само защото искам да ям, а не защото изпитвам глад.
Но това няма как да го знаеш, ако имаш излишни само няколко кг. и не го имаш този проблем от как се помниш. Защото според мен затлъстяването е обусловено до голяма степен от наследствените гени и храненето през първите години от живота на човек.
Форума е пълен с хора, които искат да станат от 62 на 58 кг. Няма лошо. Но има разлика от земята до небето за това как се чувстваш, как живееш, какво мислиш и как се бориш, ако си 62 или 120кг.
Надявам се да ме разберете правилно.
| |
Тема
|
|
|
Автор | wqra (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.08 16:44 |
|
Откакто взех да мисля повече с главата имам повече успех в диетите.Вярно-много е гадно,да манипулираш съзнанието,че можеш само с 1 малко парченце шоколад.отколкото целия...Не помня къде четох,че втората сладка има вкуса на първата...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
firrst (BIG) |
Публикувано | 15.03.08 18:30 |
|
В отговор на:
Престанете да го пускате този линк.
В нета има толкова обширна информация за Редуктил и в никакъв случай не е само това, или само отрицателно.В крайна сметка тук всички са големи и здравомислещи хора и всеки може да прецени кое е добро за него и кое не.
Тинке,
Определено в този форум влизат интелегентни и здравомислещи хора!
А още по-определено,ти не спадаш към тази категория,явно си генетично обременена щом като желанията ти се изчерпват единствено и само с яденето!
Този линк е препратка към САЙТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА /bda.bg/.
Така че преди да започнеш да пишеш,трябва да се научиш да четеш!
Но никой не те насилва да правиш нещо, което не искаш!
Редактирано от firrst на 15.03.08 18:32.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|