|
Тема
|
Една от най-добрите, или най-добрата
|
|
Автор |
_maycal () |
Публикувано | 08.01.08 20:25 |
|
книга за отслабване, на която съм попадал в България, е ето тази:
Препоръчвам я на всеки защото е максимално издържана от научна гледна точка, крайно практична , конкретна, не е прекалено обемиста ("дебела" ), не е и скъпа!
Ако някой я знае, да си каже мнението!
| |
Тема
|
Re: Една от най-добрите, или най-добрата
[re: _maycal]
|
|
Автор |
yниKaлнa (Заядливка) |
Публикувано | 10.01.08 11:13 |
|
ЛИЧНО АЗ ще ти кажа, че нямам време да чета книги за диети ЕЙ ТАКА, ИНФОРМАТИВНО. Щото са хиляди. Затова чета в клубовете и ако някой може да даде есенцията на някоя диета и тя ме заинтригува като начин на употреба- може и да си купя книгата.
"Винаги има поне още една гледна точка..."
| |
Тема
|
[re: yниKaлнa]
|
|
Автор |
_maycal () |
Публикувано | 10.01.08 14:13 |
|
Не става дума за "диета", така както са свикнали да я разбират много хора, но разибра се, пише и за конкретни диети ! Както отбелязах, книгата е научно популярна, но , ако може да се каже така, е строго научна и строго популярна (в смисъл, че е крайно практична и за всеки)!Освен това не е обемиста, не е и скъпа...
Редактирано от _maycal на 10.01.08 14:15.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tиkвичka (чудя се) |
Публикувано | 10.01.08 22:43 |
|
като става въпрос за книги, работя в книжарница Хеликон-София, и ето моите любими, който има нужда от съвет за книга, готова съм да помогна по всяко едно време, сега за книгите
Чудя се и се мая, де ще му излезе края?!
| |
Тема
|
Измама, Тиквичке, са разните книги от
[re: Tиkвичka]
|
|
Автор |
_maycal () |
Публикувано | 11.01.08 00:12 |
|
този тип (от този тип йога)!
Не са панацея и не стават за всички!
| |
Тема
|
Re: Измама, Тиквичке, са разните книги от
|
|
Автор | aceд (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.01.08 00:13 |
|
Прав си!
| |
Тема
|
Re: Измама, Тиквичке, са разните книги от
[re: aceд]
|
|
Автор |
Tиkвичka (чудя се) |
Публикувано | 11.01.08 07:44 |
|
на мен ми вършат перфектна работа.........смисъл доста добре е описана последователността и са разработени добри програми за самостоятелна активност.....естествено е наблегнато на хатха йогата, но тук не става въпрос за идеологии, а за гимнастики, аз лично като начин на раздвижване го предпочитам и препоръчвам, защото всичко е мускилно и става с постепенни, плавни движения, и при добра загрявка, регулирано дишане и спазване на почивките е почти невъзможно да се контузиш, тук няма серии по еди си колко упражнения и да ги правиж до припадък само и само да си изпълниш"квотите" а всичко става според индивидуалната нагласа и възможностти(койъо се насилва да се прави на велик сам си е виновен ако се потроши), скоро бяха изнесли някаква статия във вестник стандарт май беше, че най честите домашни контузии при активност, били при занимаващите се с йога, ми като са се пънали......после йогата им виновна......много ме хвана яд на пишещите, че от незнание глупости са написали.....не йогата е виновна а мерака и незнанието на ползващите я............
Чудя се и се мая, де ще му излезе края?!
| |
|
|
|
|