Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:05 13.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Какви са тези глупости-БВД? Не знаете линови  
Автор _maycal ()
Публикувано09.01.08 19:10

основни положения в диететиката?Няма нито една медицински и научно издържана диета, която да одобрява неприемането на никакви въглехидрати?...

Тема Re: Какви са тези глупости-БВД? Не знаете линови [re: _maycal]  
Автор yниKaлнa (Заядливка)
Публикувано09.01.08 19:24

Доколкото знам, въпросната БВД разрешава доста зеленчуци, които съдържат "добри" въглехидрати, които са достатъчни за организма. Или?

"Винаги има поне още една гледна точка..."

Тема Re: Какви са тези глупости-БВД? Не знаете линови [re: yниKaлнa]  
АвторUf (Нерегистриран)
Публикувано09.01.08 20:00

Да виждате тук някой на БВД? Или четете само заглавията?
Тук обсъждаме само НВД, при която се приемат много зеленчуци и млечни, които съдържат въглехидрати.
Друго?
Не повтарям, а подесетвам: БВД означава набиване САМО на МЕСО и ЯЙЦА, което прецаква бъбреците и лишава организма от много необходими вещества - фибри, минерали, витамини и всичко, дето сте го чували по рекламите. Никой тук не я препоръчва.

Тема Re: Какви са тези глупости-БВД? Не знаете линови [re: Uf]  
Публикувано09.01.08 20:10

От днес съм на БВД.Хайде с мен!
Автор petiof4eto (Нерегистриран)
Публикувано 03.01.08 14:48

Извинявам се, нова съм в клуба и не се ориентирам достатъчно добре във всичките ви диети. Все си мислех, че НВД се различава от тази диета, която аз съм спазвала, и понеже тя забранява много от нещата, които НВД разрешава, та затова си мислех, че моята диета е въпросната БВД. Не съм знаела, че БВД е само месо и яйца.

В този смисъл - наистина препоръчвам моята диета, която бих нарекла Уникалната

, по ника си. Защото ограничава много неща, но все пак допуска зеленчуковите въглехидрати и това я прави, според мен, по-малко опасна за организма. Пък и дава резултати, вЕрвайте ми.

Тема Кажи по-подробно за "зеленчуковите въглехидрати"-нови [re: yниKaлнa]  
Автор _maycal ()
Публикувано09.01.08 22:25

- в какви зеленчуци, какво количество и по колко въгл. на 100гр зеленчук?

Тема Re: Какви са тези глупости-БВД? Не знаете линови [re: _maycal]  
Автор shrinking2OO8 (трепач на кила)
Публикувано09.01.08 23:43

Много съм съгласна, но не ми се пише, щото и без това никой не слуша.

Начално тегло: 95.8 ~ Текущо тегло: 74.2 ~ Цел: 62.7

Тема Re: Кажи по-подробно за "зеленчуковите въглехидрати"-нови [re: _maycal]  
Публикувано10.01.08 09:58

Е, не съм чак толкова книжен плъх. Но съм сигурна, че в доматите, карфиола, тиквичките, зелето и още, които сега не се сещам, но са разрешени, има достатъчно въглехидрати. Защо иначе ще са забранени в протеиновата диета - да не би да имат мазнини??? Това обаче били някакви "добри" въглехидрати и не пречели.

Тази диета я имам от жена, завършила и специализирала диетология, не съм си я измислила. С нейна помощ свалих 24 за 5 месеца. А ако ги качих - то нямаше нищо общо с йо-йо ефекта, а стана защото аз наистина ям като прасе. Никакви задръжки и ограничения, тонове хляб с мазни манджи и тонове шоколад и сладки сокове. 3-4 месеца след прикрючването задържах 3 до 4 кг отгоре, но после се отпуснах и се олях напълно. Върнах всичките 24 за следващите 4 месеца.

Тема Re: Кажи по-подробно за "зеленчуковите въглехидрати"-нови [re: yниKaлнa]  
Автор Tиkвичka (чудя се)
Публикувано10.01.08 11:42

минаването на строги диети, поражда именно този йо йо ефект, ти си попаднала именно в примката му, това , което ти се е случило е точно йо йо ефекта

Чудя се и се мая, де ще му излезе края?!

Тема Re: [FlameBite] Прости и елементарни "глупости"нови [re: martyr]  
Автор Tиkвичka (чудя се)
Публикувано10.01.08 11:46

това с ескимосите е много добър пример, но неообмислен, сравни тяхната активност (физическа), с активността на средния европеец и ще разбереш защо те са в отлична форма, а другите дебелееееятт, ми щото хевм едва мърдат, хем искат да имат ф-ми на спортисти.....С ДИЕТИИИИ НЕ СТАВА, ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО, АКТИВНОСТТА МУ Е МАЙКАТА!!!

Чудя се и се мая, де ще му излезе края?!

Тема Аз не отричам месотонови [re: martyr]  
Автор Mиpa_M (несериозна)
Публикувано10.01.08 12:28

...ама като не го обичам, очите отстрани ли са ми?
И да ти кажа, малко вегетарианци (аз впрочем не съм такава, поне не по някакви убеждения) се оплакват, че им е зле и че им липсват есенциални аминокиселини.

Пък тва за тестовете беше... май простотия.

Редактирано от Mиpa_M на 10.01.08 12:30.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.