|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
жените над 40
|
|
Автор | Bяpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.07 23:15 |
|
Не вярвах на това, защото никога не съм имала проблем с килограмите, по-точно ако имах 2-3 излишни килограма много бързо само с отказване от вечеря /само на салата вечер/ ги свалях, а сега ......не е така.Изобщо не мога да ги сваля тези 3 кг. вече 2 години, т.е. свалям ги де, но с много труд и глад за месец почти и после пак ги качвам за една седмица с връщането към обичайното си хранене, което според майка ми е гладуване. Гледах по руската телевизия едно предаванеза отслабването - казаха, че при жените над 40 това било един вид защотна реакция на организма да трупа по-бързо килограми, свързано е с нервната система и натрупания стрес. Тоест трябва да коригирам нещо в нервната система ли, не го разбрах добре. Знам само,че като съм в стресова ситуация отслабвам, а като ми е спокойно и ме мързи - дебелея. Но пък не искам да се подлагам изкуствено на стрес, за да отслабна - искам пак да си върна старияметаболизъм, но възможно ли е това?
| |
Тема
|
Re: жените над 40
[re: Bяpa]
|
|
Автор | verzah (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.07 23:46 |
|
zdravei.no ako iskash triabva da si yporita v resheniiata si.bih ti pomognala no ako mi se doverish.
| |
Тема
|
[re: verzah]
|
|
Автор | cъни (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.07 16:51 |
|
мила и аз съм така.Това лято чукнах 40-и напълнях във корема където никога не съм пълняла.Лишавам се от всичко и пак не мога да отслабна.Искам но не мога.Зимата бях отслабнала със кростренажора и смятам пак да опитам може да подейства
| |
Тема
|
|
|
Автор | 4O+ (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.07 21:33 |
|
метаболизмът се забавя и за това се трупат кг. и много трудно се свалят
настъпват и хормонални промени и това допринася
трябва много упоритост и става много бавно
човек се уморява и по-бързо и ако нямя възможност да почине компенсира с ядене
свалих за 8 месеца 6 кг . остават ми още 1-2.
след 50-те става още по-лошо
| |
Тема
|
един въпрос към 40
[re: 4O+]
|
|
Публикувано | 23.09.07 11:52 |
|
а как ги свали тези килца
| |
Тема
|
[re: cъни]
|
|
Автор | Bяpa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.07 12:01 |
|
И аз около талията взех да ги трупам - ужас!Преди само по дупето и бедрата ми се лепяха, а сега вече "старческо" надебеляване.Не искам да се предавам и ще се запиша на фитнес - ще пробвам с елкарнитин и тренировки, убедих се,че само с диети не става.Между другото в руското предаване казаха,че са много полезни есенните горски плодове за прочистване на организма и усилване на метаболизма, но тези "клюква", "брустника" и разни от сорта ние имаме ли ги?
| |
Тема
|
Re: един въпрос към 40
|
|
Публикувано | 23.09.07 13:13 |
|
свалих ги с разделно хранене , като не съм го спазвала фанатично и не през цялото време.
просто избягвам да комбинирам белтъци с въглехидрати
вечер избягвам десерт, ако ям сладко то е през деня
ако съм гладна преди лягане пия мляко.
ако с еприбави спорт ще е още по-добре но мен ме мързи , не съм спортивна
с диети нищо не става, пробвала съм какво ли не
| |
Тема
|
[re: 4O+]
|
|
Публикувано | 23.09.07 16:15 |
|
а какво сладко хапваш.Пиши ми ако искаш на айсикюто283113319 ще чакам да обменяме опити
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 23.09.07 20:38 |
|
takova kakvoto obicham - shokolad
nai-vajnoto e da se nauchish da razpoznavash signalite na tialoto si - ot kakvo ima nujda v momenta i da mu go dadesh a ne da spazvash strikto - tova se iade, tova ne
нямам ICQ
пиши ми на marcelabush@hotmail.com
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Globi (пробвам) |
Публикувано | 12.11.07 21:09 |
|
Здрасти на Всички Ви. Ми да ви кажа и аз съм на същото дередже. На 44 години съм и 1.67 височина и 81 кила. 22 кила трупнах последните 10 години и ту смъквам с диети, ту ги качвам с съответния йо йо ефект. И Редуктил и Ксеникал и Л Карнитин и чайове най различни за ослабване и кво ли още не съм пробвала и имат ефект ама за малко. Направо съм се побъркала и не знам кво да предприема. Давайте всички заедно да измислим за тая възраст нещо. Който е за да казва.
[Fitness1]url[Fitness1]
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|