Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:48 17.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема жените над 40нови  
АвторBяpa (Нерегистриран)
Публикувано21.09.07 23:15

Не вярвах на това, защото никога не съм имала проблем с килограмите, по-точно ако имах 2-3 излишни килограма много бързо само с отказване от вечеря /само на салата вечер/ ги свалях, а сега ......не е така.Изобщо не мога да ги сваля тези 3 кг. вече 2 години, т.е. свалям ги де, но с много труд и глад за месец почти и после пак ги качвам за една седмица с връщането към обичайното си хранене, което според майка ми е гладуване. Гледах по руската телевизия едно предаванеза отслабването - казаха, че при жените над 40 това било един вид защотна реакция на организма да трупа по-бързо килограми, свързано е с нервната система и натрупания стрес. Тоест трябва да коригирам нещо в нервната система ли, не го разбрах добре. Знам само,че като съм в стресова ситуация отслабвам, а като ми е спокойно и ме мързи - дебелея. Но пък не искам да се подлагам изкуствено на стрес, за да отслабна - искам пак да си върна старияметаболизъм, но възможно ли е това?

Тема Re: жените над 40нови [re: Bяpa]  
Авторverzah (Нерегистриран)
Публикувано21.09.07 23:46

zdravei.no ako iskash triabva da si yporita v resheniiata si.bih ti pomognala no ako mi se doverish.

Тема Re: жените над 40нови [re: verzah]  
Авторcъни (Нерегистриран)
Публикувано22.09.07 16:51

мила и аз съм така.Това лято чукнах 40-и напълнях във корема където никога не съм пълняла.Лишавам се от всичко и пак не мога да отслабна.Искам но не мога.Зимата бях отслабнала със кростренажора и смятам пак да опитам може да подейства

Автор4O+ (Нерегистриран)
Публикувано22.09.07 21:33

метаболизмът се забавя и за това се трупат кг. и много трудно се свалят
настъпват и хормонални промени и това допринася
трябва много упоритост и става много бавно

човек се уморява и по-бързо и ако нямя възможност да почине компенсира с ядене
свалих за 8 месеца 6 кг . остават ми още 1-2.

след 50-те става още по-лошо

Тема един въпрос към 40нови [re: 4O+]  
Публикувано23.09.07 11:52

а как ги свали тези килца

Тема Re: жените над 40нови [re: cъни]  
АвторBяpa (Нерегистриран)
Публикувано23.09.07 12:01

И аз около талията взех да ги трупам - ужас!Преди само по дупето и бедрата ми се лепяха, а сега вече "старческо" надебеляване

.Не искам да се предавам и ще се запиша на фитнес - ще пробвам с елкарнитин и тренировки, убедих се,че само с диети не става.Между другото в руското предаване казаха,че са много полезни есенните горски плодове за прочистване на организма и усилване на метаболизма, но тези "клюква", "брустника" и разни от сорта ние имаме ли ги?

Тема Re: един въпрос към 40нови [re: cъни]  
Автор4O+ (Нерегистриран)
Публикувано23.09.07 13:13

свалих ги с разделно хранене , като не съм го спазвала фанатично и не през цялото време.
просто избягвам да комбинирам белтъци с въглехидрати
вечер избягвам десерт, ако ям сладко то е през деня
ако съм гладна преди лягане пия мляко.
ако с еприбави спорт ще е още по-добре но мен ме мързи , не съм спортивна

с диети нищо не става, пробвала съм какво ли не

Тема Re: един въпрос към 40нови [re: 4O+]  
Публикувано23.09.07 16:15

а какво сладко хапваш.Пиши ми ако искаш на айсикюто283113319 ще чакам да обменяме опити

Тема Re: един въпрос към 40нови [re: cъни]  
Автор4O+ (Нерегистриран)
Публикувано23.09.07 20:38

takova kakvoto obicham - shokolad
nai-vajnoto e da se nauchish da razpoznavash signalite na tialoto si - ot kakvo ima nujda v momenta i da mu go dadesh a ne da spazvash strikto - tova se iade, tova ne
нямам ICQ
пиши ми на marcelabush@hotmail.com

Автор Globi (пробвам)
Публикувано12.11.07 21:09

Здрасти на Всички Ви. Ми да ви кажа и аз съм на същото дередже. На 44 години съм и 1.67 височина и 81 кила. 22 кила трупнах последните 10 години и ту смъквам с диети, ту ги качвам с съответния йо йо ефект. И Редуктил и Ксеникал и Л Карнитин и чайове най различни за ослабване и кво ли още не съм пробвала и имат ефект ама за малко. Направо съм се побъркала и не знам кво да предприема. Давайте всички заедно да измислим за тая възраст нещо. Който е за да казва.

[Fitness1]url[Fitness1]

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.