Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:09 13.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема 2 - 3 кг по-малконови  
Авторlili (Нерегистриран)
Публикувано29.10.07 11:56

Аз съм с нормално за височината си тегло (50 кг/160) но ми се иска да сваля 2 - 3 кг, което не е много и би ми отнело около 2 седмици ако понамаля калориите и изключа някои храни, но въпросът ми е свързан по-скоро с хранителен режим за задържане/ контролиране на теглото. Предполагам че за някои този въпрос би изглеждал смешен, и все пак.

Все още не съм се усвоила определен режим на хранене което малко ме обърква.

Тема Re: 2 - 3 кг по-малконови [re: lili]  
Автор firrst (член)
Публикувано29.10.07 12:21

Ами докато се храниш не поемай никакви течности! Каквито и да са течности ги поемай 3 часа след яденето!
Избягвай течни храни от рода на супи и сосове.Най-бърз ефект се получава със сушено месо или сушена морска риба!

R.S.Веднага след ядене задължително разходка на открито!

Редактирано от firrst на 29.10.07 12:31.

Тема Re: 2 - 3 кг по-малконови [re: firrst]  
Авторлили (Нерегистриран)
Публикувано29.10.07 12:57

Какво им е на супите?

Аз сушена риба, и изобщо риба хапвам на корем - в резултат на което поддържам добър енергиен баланс... и общо взето се храня добре. Но пак има трески за дялкане. Това за течностите за 1 път го чувам и честно казано не разбирам логиката.

Тема Re: 2 - 3 кг по-малконови [re: лили]  
Авторaqua-aqua (Нерегистриран)
Публикувано29.10.07 13:02

Ми сосовете сигурно, з'могат да са мазнички, демек с доста скрити калории, ама за супите идея си нямам:).

Тема Re: 2 - 3 кг по-малконови [re: лили]  
Автор firrst (член)
Публикувано30.10.07 11:27

В отговор на:

и изобщо риба хапвам на корем

От тука ти идват треските за дялкане!
А ЩО СЕ КАСАЕ ДО ТЕЧНОСТИТЕ,когато се приемат с храната те се смесват заедно със нея и заедно с нея се възприемат от организма.По този начин тялото се увлажнява повече и теглото се увеличава по-бързо.Докато сухата храна в частност сушената риба и месо изтеглят влагата от организма за да си набавят нужната вода необходима за преработката и усвояването от тялото!По този начин теглото не нараства,а започва да намалява!
А разходката на открито след ядене ще привлече хранителните сокове към крайниците и по този начин няма да се натрупват в областта на корема и кръста.

Редактирано от firrst на 30.10.07 11:47.

Автор Tиkвичka (чудя се)
Публикувано30.10.07 13:12

Само да се намеся- това не означава да не приемаш вода!!!Минимума за ден е литър и половина(чиста вода, без плодовете и зеленчуците и соковете)-която да е разпределена равномерно, между храната

url=]http://myjane.ru/lines/][img]http://lines.myjane.ru/rules/94603/weight/53/line.png[/img[/url]

Тема Re: 2 - 3 кг по-малконови [re: Tиkвичka]  
Автор firrst (член)
Публикувано30.10.07 15:21

Mиличко,
никъде в предишните си постинги,не пиша че изобщо не трябва да се пие вода!Пиша,че трябва да се пие най-малко
3 часа след ядене и какво да бъде това ядене!За да може хем да ядеш,хем да не качваш килограми!

Автор Tиkвичka (чудя се)
Публикувано30.10.07 15:44

Е аз за това казвам да се намеся, а не да коригирам, смисъл само да добавя исках

.

П.П ДА не вземе от зор да махне някое кило да се гътне от обезводняване .......И такива случаи съм виждала, като им кажат, че задържат течности и не се добави изконната причина(не многото приемане на вода,а неправилното и приемане) и след 2-3 седмици се чудят що им е лошо и се обезводняват......

Редактирано от Tиkвичka на 30.10.07 15:47.

Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано30.10.07 17:48

И двамата грешите...

Най-важното е невидимо за очите.

Автор Tиkвичka (чудя се)
Публикувано30.10.07 18:01

е изумен пак успя да ме изуми?

Какво в предвид имаш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.