|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
2 - 3 кг по-малко
|
|
Автор | lili (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.10.07 11:56 |
|
Аз съм с нормално за височината си тегло (50 кг/160) но ми се иска да сваля 2 - 3 кг, което не е много и би ми отнело около 2 седмици ако понамаля калориите и изключа някои храни, но въпросът ми е свързан по-скоро с хранителен режим за задържане/ контролиране на теглото. Предполагам че за някои този въпрос би изглеждал смешен, и все пак. Все още не съм се усвоила определен режим на хранене което малко ме обърква.
| |
Тема
|
Re: 2 - 3 кг по-малко
[re: lili]
|
|
Автор |
firrst (член) |
Публикувано | 29.10.07 12:21 |
|
Ами докато се храниш не поемай никакви течности! Каквито и да са течности ги поемай 3 часа след яденето!
Избягвай течни храни от рода на супи и сосове.Най-бърз ефект се получава със сушено месо или сушена морска риба!
R.S.Веднага след ядене задължително разходка на открито!
Редактирано от firrst на 29.10.07 12:31.
| |
Тема
|
[re: firrst]
|
|
Автор | лили (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.10.07 12:57 |
|
Какво им е на супите?
Аз сушена риба, и изобщо риба хапвам на корем - в резултат на което поддържам добър енергиен баланс... и общо взето се храня добре. Но пак има трески за дялкане. Това за течностите за 1 път го чувам и честно казано не разбирам логиката.
| |
Тема
|
[re: лили]
|
|
Автор | aqua-aqua (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.10.07 13:02 |
|
Ми сосовете сигурно, з'могат да са мазнички, демек с доста скрити калории, ама за супите идея си нямам:).
| |
Тема
|
[re: лили]
|
|
Автор |
firrst (член) |
Публикувано | 30.10.07 11:27 |
|
В отговор на:
и изобщо риба хапвам на корем
От тука ти идват треските за дялкане!
А ЩО СЕ КАСАЕ ДО ТЕЧНОСТИТЕ,когато се приемат с храната те се смесват заедно със нея и заедно с нея се възприемат от организма.По този начин тялото се увлажнява повече и теглото се увеличава по-бързо.Докато сухата храна в частност сушената риба и месо изтеглят влагата от организма за да си набавят нужната вода необходима за преработката и усвояването от тялото!По този начин теглото не нараства,а започва да намалява!
А разходката на открито след ядене ще привлече хранителните сокове към крайниците и по този начин няма да се натрупват в областта на корема и кръста.
Редактирано от firrst на 30.10.07 11:47.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tиkвичka (чудя се) |
Публикувано | 30.10.07 13:12 |
|
Само да се намеся- това не означава да не приемаш вода!!!Минимума за ден е литър и половина(чиста вода, без плодовете и зеленчуците и соковете)-която да е разпределена равномерно, между храната
url=]http://myjane.ru/lines/][img]http://lines.myjane.ru/rules/94603/weight/53/line.png[/img[/url]
| |
|
Mиличко,
никъде в предишните си постинги,не пиша че изобщо не трябва да се пие вода!Пиша,че трябва да се пие най-малко
3 часа след ядене и какво да бъде това ядене!За да може хем да ядеш,хем да не качваш килограми!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tиkвичka (чудя се) |
Публикувано | 30.10.07 15:44 |
|
Е аз за това казвам да се намеся, а не да коригирам, смисъл само да добавя исках.
П.П ДА не вземе от зор да махне някое кило да се гътне от обезводняване .......И такива случаи съм виждала, като им кажат, че задържат течности и не се добави изконната причина(не многото приемане на вода,а неправилното и приемане) и след 2-3 седмици се чудят що им е лошо и се обезводняват......Редактирано от Tиkвичka на 30.10.07 15:47.
| |
Тема
|
[re: Tиkвичka]
|
|
Автор |
Изyмeн (Ненормален) |
Публикувано | 30.10.07 17:48 |
|
И двамата грешите...
Най-важното е невидимо за очите.
| |
|
е изумен пак успя да ме изуми?
Какво в предвид имаш?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|