Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:41 17.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Не мога да отслабна и това си е!нови  
АвторBaля (Нерегистриран)
Публикувано11.10.07 13:42

Здравейте! Случайно попаднах във форума и съм приятно изненадана от многото добри съвети и диети които открих тук. Но и аз си имам своя проблем и най-искрено Ви моля за съвет.
От известно време искам да сваля 3-4 килограма но все не успявам! Вече се отказах от всички приятни храни - не ям нито сладко нито тестено нито мазно но кантара така и не помръдва! Има ли някаква диета чрез която може да се постигне по бърз резултат? Аз не съм пълна, висока съм 173 и тежа 53кг и за това може би ми е трудно да отслабна, но съм решена да ги постигна проклетите 50кг, ако ще да мина на фотосинтеза!
Имам и друг въпрос - За да си го раздвижа тоя метаболизъм стигнах до извода че е добре и да си купя някакви хапчета за отслабване, но когато отидох в аптеката там имаше над 20 вида а и аптекарката не беше способна да ме ориентира. Ако някоя от вас е доволна от действието на даден продукт моля да ми препоръчате нещо, защото не искам да се нагълтам с неефективни хапчета които само да ми увредят стомаха защото вече наистина съм доста объркана!
Благодаря ви предварително!

Тема Re: Не мога да отслабна и това си е!нови [re: Baля]  
Автормapи (Нерегистриран)
Публикувано11.10.07 13:56

Отслабване се постига с калорийна рестрикция - демек изразходваш повече отколкото ядеш, като калории, а точно със спорт можеш да си повишиш метаболизма.

Тема Re: Не мога да отслабна и това си е!нови [re: мapи]  
Автор Tиkвичka ()
Публикувано11.10.07 14:45

После моите кила са били малко.Аз тежа 53 кила , а съм с 10 см по ниска от нея......:) и аз искам да стигна 50 кила, от днес съм само на белтъчини ии съм гладничка да си призная......

За да разсмееш Бог, разкажи му за плановете си!!![

Автор Eвpo (изостанала)
Публикувано11.10.07 14:57

Вале, благородно ви завиждам! Аз съм 173 см, но най-малкото тегло, с което съм била при този ръст, е 63 кг. Преди да надебелея (когато още пушех) бях 66 кг, а сега съм 75. За мен ще бъде истинско щастие да стигна до 68, колкото да ми стават дрехите. Явно ще трябва да фотосинтезирам :( Сега се чувствам като тюлен.

Авторбъни (Нерегистриран)
Публикувано11.10.07 16:06

ммм дам и аз искам да стигна 55 килца ама напоследък не става. явно си има минимална граница на килата. не може всеки който иска да става кожа и кости. не е и здравословно освен това.
но наистина пробвай спорт. на мене той ми помогна ужасно много

Тема Re: Не мога да отслабна и това си е!нови [re: бъни]  
Автор drishko (The Greatest)
Публикувано11.10.07 17:19

Като ти чета мерките, бих поспортувал с теб! Ще ускоря метябализма без хапчета, а и ще ти бъде доста приятно.

Make money, not war!

Редактирано от drishko на 11.10.07 17:20.

АвторNad (Нерегистриран)
Публикувано11.10.07 19:22

Моят съвет и молба едновременно е, моля , всички Вие с тези проблеми-173 и 53 кг, не се включвайте в този форум. Смешно е! И звучи много несериозно, а лично аз го приемам, като подигравка.

Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано11.10.07 20:29

По-добре е да качиш 5 килограма. И не е зле да поспортуваш малко. Ако това ти се вижда неправилно - обърни се към психолог. Опитите да отслабнеш са най-сигурният начин да надебелееш.

Най-важното е невидимо за очите.

Тема Re: Не мога да отслабна и това си е!нови [re: Изyмeн]  
Автор Dorchester (член)
Публикувано11.10.07 22:13

Не е така. Най-готината ми съученичка в училище беше тогава метър седемдесет и кусур, а 49 килограма. На възраст под 18 си е добре - момчетата си падаха по нея. Вече на по-дърти години, нивото на килограмите се качва. Ако нашата приятелка е под 18 - всичко е наред. Само да не гладува.

Тема Re: Не мога да отслабна и това си е! [re: Baля]  
Автор Eddy (въздушна)
Публикувано12.10.07 09:45

Дааа, не мога да се начудя защо момичета с тези размери се тръшкат и не са доволни. Колежките ми са с подобни мерки (дори и под 50 кг) и вечно плачат "Ох колко съм дебела".
Дали пък не искат задочно да ми кажат, че аз съм дебелата?

Момичета, живейте спокойно бе, идете до огледалото и хубавичко се огледайте, осъзнайте, че сте хубави.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.