|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Заедно през Септември
|
|
| Автор |
jennifer_ (zagada4na) |
| Публикувано | 31.08.07 18:40 |
|
|
Зравейте на всички отслабващи!
Предлагам да се стегнем всички през септември и чрез взаимна подкрепа да продължаваме да отслабваме.
Нека всеки да си напише кой какви цели има за този месец и как смята да се справи. Това ще ни помага да сме съсредоточени напред към целта.
Аз започвам септември със 64.5 кг и целта ми е да съм 62.5 на края на месеца, тоест 2 кг. надолу. Знам че не са много но поне се нядавам да са сигурно и здравословно свалени.
Целта ми е да ходя на плуване 10 пъти по един час и аеробика/тичне - 15 пъти по 30 мин.
Храненето - редовно и по по-малко, преяждането забранено, както и пиенето на вода по време на ядене. Повече плодове и зеленчучи от всякога, също така и да започна да ям супи. Да се запозная и да започна да прилагам разделното хранене.
Надявам се това да помогне, главно разчитам на спортуването.
Качването на кантара - на 3,4 дни когато смятам че има напредък.
Само да кажа че утре съм на сватба и още от сега си прощавам за утрешните прегрешение, така че сериозната програма почвам от понеделник.
Хайде включвайте се с мен и заедно ще се преборим с килограмите, и накрая на месеца ще отчетем кой какво е успял.
| |
|
Тема
|
Re: Заедно през Септември, ах
[re: jennifer_]
|
|
| Автор | oбнaдeждeнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.08.07 19:41 |
|
|
Само да кажа че утре съм на сватба и още от сега си прощавам за утрешните прегрешение, така че сериозната програма почвам от понеделник.- това бе цитат:)
Само ще кажа, че се започва не от утре, не от понеделник, не от края на месеца, а от сега- другото е "гаща-плява да яде твойто магаре".
И още нещо, помня как станаха 115-те : с "от утре" и "от понеделник", а после винаги намирах по нещо друго, за което да се уловя и да си намеря оправдание за поредната злоупотреба с храна. Беше гадно...
За останалото те подкрепям с всичките си ръце, радвам ти се на желанието за спортуване и ти пожелавам успех и надежда!
| |
|
|
|
Здрасти обнабеждена,
еее аз съм сериозна с отслабването - 5 кг съм свалила вече ама нещо се отпуснах тоя месец и саааамо половин кг за август.
Ама сватбата си е сватба - ще се пиива и ще се хапва, ама за компенсация на това утре рано ще съм в басейна за час и цял ден имам после да се контя.
Благодаря ти много за подкрепата, аз от сега си знам че да не преяждам ще ми е най-трудно. Дългогодишните навици трудно се изкореняват.
| |
|
|
|
Здравейте и от мен!Сякаш през изминалото лято леко му отпуснах края, ама нали е отпускарски сезон
Относно есента трябва да посваля 2-3 килца и да се постегна малко, че с тези бели винца и разни му морски измишльотини....Да не говорим, че съвсем забравих за спорта.....да си призная-абе съвсем не спортувах и сега ми е едно гузнооо, гузноо...
от септември си почвам пак яко йогата и режима и няма мърданеее чаккк дооо зимните празници!
На всички пожелавам успех!
За да разсмееш Бог, разкажи му за плановете си!!![
| |
|
|
|
Здравей Тиквичка,
А с какъв вид йога се занимаваш и помага ли за отслабване или просто прави тялото по гъвкаво?
| |
|
|
|
Зравей и на теб!
Като цяло практикувам хата йога или иначе казано наблягам на физ. упр.
Определено според мен това е един от спортовете*(наричам го спорт макар че то си е цяла философия), който ще доведе до най бързи и видими резултатаи (от личен опит).
Опитвам се да спазвам и насоките за релаксация и правилно хранене.
Като цяло за мен йогат ае перфектния спорт тъй като съм с много раздвижени ствани връзки и без усилия големи изпълнявам асаните.За някои хора които и от застоелия начин на живот и от ненатоварване или просто заради по нераздвиженото им тяло, да започнат да практикуват йога ще е мъчително, но пък за сметка на това преодолеят ли началния стресов период и под наб;юдението на добър учител, резултатите идват бързо,
В интеренет има много изписани резултати стига да напишеш йога и излизат, обстойно е обяснено как и защо е полезна йогата , как се слабее от нея, в много комплекси за спорт се предлага йога фат бърнинг както я наричат-това са подбрани асани насочени именно към ефекта отслабване.Икато цяло много мога да ти изпиша за йогата защо именно съм я избрала и колко всъщност съм очарована от ефекта.
Сега от септември смятам да сменя малко комплекса , и да започна в един друг , при друг учител да видим :).
Ако нещо по конкретно те интересува попитай , с удоволствие ще отговоря!
За да разсмееш Бог, разкажи му за плановете си!!![
| |
|
|
|
Аз преди правех пранаяма и лотоса, кундалини шакти, използвах ги главно за релаксация. Спрях в момента в които просто не можех да контролирам теченията на енергия през чакрите, и ми се случиха разни работи които ме изплашиха.
Сега за релаксация стоя в градината или медитирам по различни начини.
Моята приятелка се занимава със Ситха йога и съм ходила тук и там с нея и също не ме впечатли, заради насилственото отвараряне чакрите. Може би аз някъде греша с тази йога, но определяно е много повече от физически упражнения за тяло. А аз в момента просто не съм готова да се занимавам с йога и да преживявам сумати паранормални явления.
Нямам много проблеми с асаните, аз съм гъвкава от малка.
Иначе направих малко проучване за йога фат бърнинг, ще прегледам позите и може и да включа нещо в сутрешната гимнастика.
| |
|
|
|
Здравейте и от мен! Мога ли някъде в нета да видя асаните, които съставят йога фат бърнинг?
| |
|
Тема
|
[re: jennifer_]
|
|
| Автор | бъни (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.09.07 15:40 |
|
|
здрасти и от мене.
аз правя следното- спортувам. ходу на фитнес 2-3 пъти седмично. когато успея и по повече. мисля от есента да си включа и плуване и аеробика.
относно храненето съм си направила аз някакъв режим - плодове, зеленчуци, пилешко месо, риба, айрян, таратор...... и другото гледам да го ограничавам. не че се лишавам.
от май го правя това и съм смъкнала 3-4 кила. миналата седмица бях малко болна и ми дойдоха 2 кила бонус който се опитвам да задържа сега. малко е трудничко де...
ами това е от мене. мисля от есента да пробвам Дюкан. ама да панамарлеят плодовете че аз ги обожавам много
| |
|
Тема
|
[re: бъни]
|
|
| Автор | roлямa мaмa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.09.07 17:09 |
|
|
здравите мадами може ли и аз да се включа. аз съм 1.72см 62.2 кг и до края на месеца ми се иска да сам 60, бавно но траино да се надяваме че ще си възтановя кг-те преди бременността ми. бебето ми е на 5 месеца, а имам ощте поне 5кг за сваляне.
закуска плодове, обяд риба със зеленчуци, вечеря пиле със зеленчуци, петък нищо цял ден а вечеря - пица/традиция в петък вечер/ а събота почивка. упражнения - обръч, разходки с приятелки всеки ден, плуване, танци!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|