Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:17 17.06.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Нова фаза, нова теманови  
Автор Dorchester (минаващ)
Публикувано23.07.07 09:56

Привет от мен!

Завръщам се след кратка пауза. Като отчет - ни надолу, ни нагоре. Отпуската ми се отрази благотворно на психиката. Имам тен и малко по-стегнати крака. Общо десет "морски гимнастики" направих. Позволих си къса пола!
Направеното от 08.04 дотук отчитам като успех, но...
искам да продължа надолу!
Вземам решение да си започна стриктния режим от началото на диетата - тя е една измислена, но най-грубо казано - по правилата на НВД (ама не съвсем).
Прегръщам всички които досега ми действаха на мотивацията. Разчитам и на себе си, и на вас!
П.С. Особено на M.J.

Тема Re: Нова фаза, нова теманови [re: Dorchester]  
Автор milka73 (член)
Публикувано23.07.07 10:35

Хей, здрасти. Личи си, че си в страхотно настроение. Дори нова тема си захванала. Радвам се да те чуя.
И аз продължавам напред в същия дух. От миналия понеделник съм на НВД, но не съвсем. Защото тази събота и неделя наблегнах на плодовете. Ще изкарам, мисля, още една седмица така. Утре ще съобщя резултата.
Приятно ми е, че съм се повталила - какво ли бих правила в тези горещини с предишните килограми. Но искам още и съм сигурна, че ще успея.
Чао засега и приятна седмица ти пожелавам, Доре!

АвторDidi (Нерегистриран)
Публикувано23.07.07 10:49

Поздравления за "късата пола" и успех в по-нататъшното вталяване. Аз от 2 седмици съм на точковата диета, но на 2-3 пъти я наруших. Хубавото е, че не качвам тези -9 кг, които свали през юни. Имам да свалям още 10-15 кг, така че съм решила твърдо поне 1 месец да спазвам точковата, пък ще видим какво ще стане.

Тема Re: Нова фаза, нова теманови [re: milka73]  
Публикувано23.07.07 10:49

Здрасти, мерси за пожеланието!
Прочетох, че искаш да караш на НВД, но тя в суровия си вид изключва доматите (защото били плод) и морковите, които съдържат много въглехидрати. Еми

не е за мен. Без плодове мога, както знаеш, ама без домати!?!?
Колежката ми ме смайва тука с Пиер Дюкан, забележително се е изтънила вече. Май натам отивам и аз (към Пиер Дюкан), но първо ще видя какво ще постигна с една нова мобилизация.

Редактирано от Dorchester на 23.07.07 10:54.

Тема Re: Нова фаза, нова теманови [re: Didi]  
Публикувано23.07.07 10:51

Успех и на теб.
Без нарушения не може, даже са задължителни според мен! Ама не освинване, де.

Тема За НВДнови [re: Dorchester]  
Автор milka73 (член)
Публикувано23.07.07 11:57

Не я спазвам стриктно тази диета, но се придържам. Има разни таблици, които отразяват съотношението мазнини-белтъчини-въглехидрати и по тях се ръководя. Нали затова е нисковъглехидратна, а не безвъглехидратна. Изключила съм храните, при които въглехидратите превишават белтъчините и мазнините. Изключение правят зеленчуците - ям ги всичките. Отстранила съм за момента овесените ядки, житцето, което така добре си приготвях за закуска, плодовете /тук прекалих с дините през уикенда/, разните там газирани напитки - не че преди съм ги пиела много, но поне Кока Кола Лайт си позволявах отвреме навреме, бобени такива разни. Та така ... Абе, каквото ще да е, важното е, че вече се свърши с плюскането на хлябове, баници и пасти.
Ще трябва и аз да се запозная с г-н Дюкан, че нещо не съм в час какво точно представлява неговата диета.

Авторбъни (Нерегистриран)
Публикувано23.07.07 14:24

здрьвейте и от мене. аз за сега си задържам старите свалени килца и това само ме радва. уикенда бях нещо на моренце и си позволих това онова но най готшното е че не съм свалила. и днес го давам по-разтоварващо то и без това е адски задух навън..

Тема Добро утро, момичета!нови [re: бъни]  
Автор milka73 (член)
Публикувано24.07.07 08:11

Вече се притеглих - кантарът показа пак същото между 76 и 76,5 кг. Леко съм разочарована, но не съвсем. Сигурно си провалих нисковъглехидратната, но ще карам така до другата седмица. А после мисля да пробвам с д-р Пиер Дюкан. От снощи, жега не жега, възобнових гимнастиките, че ги бях позабравила заради горещините. Вие как сте?

Тема Re: Добро утро, момичета! [re: milka73]  
Публикувано24.07.07 08:57

Значи си прочела мр. Дюкан, а. Да знаеш има поразителен ефект, но трябва много стриктно да се спазва. А за НВД знам, че резултатите идват бавно. Както и да е, важно е да правиш нещо, тъй че да си сигурна, че работиш за себе си.
Моите уважения за гимнастиката, аз нищо не правя, ни мъй срам.

Тема Re: Добро утро, момичета! [re: milka73]  
АвторБЪHИ (Нерегистриран)
Публикувано24.07.07 09:47

добро утро и от мене. как сте в тази жега. ас съм доволна от днешните резултати върху кантарчето. междудругото аз се меря всяка сутрин. за да знам колко съм прегрешила евентуално предният ден:)
а довечера и аз ще спортувам. мислех още снощи да си правя гимнастика но жегата направо ме беше изцедила.
напоследък практикувам и ходенето пеша. примерно ЦУМ-Плиска:))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.