|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
"По-лека с 10 килограма за 20 дни"
|
|
Автор | Didi (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.08.07 11:25 |
|
Тази диета я открих в rozali.com.
Мисля, че резултатът е напълно възможен. Какво ще кажете?
| |
Тема
|
Re: "По-лека с 10 килограма за 20 дни"
[re: Didi]
|
|
Автор |
3лaBeщицa (член) |
Публикувано | 06.08.07 12:53 |
|
Дори и да стане, следващите 20 дни могат да се върнат 15 кг.
| |
Тема
|
[re: 3лaBeщицa]
|
|
Публикувано | 06.08.07 13:34 |
|
Вярно е, ако човек започне да яде каквото му падне и като за световно. Но целта на диетите е след като постигнем желаните килограми да ги запазим. Иначе всичко се обезмисля.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
milka73 (член) |
Публикувано | 06.08.07 14:20 |
|
По Нова година се опитах да отслабна с т.нар. Японска диета. Гарантираше се сваляне на 7 кг. Не само, че не свалих седем кг, а само 3-4, а след това си ги върнах двойно. И си казах - край, няма да робувам на разни диети. От април месец започнах наново борбата с кг. От 86 кг сега съм около 75.5 кг. Следвах си някакъв мой режим и имаше ефект. Наскоро заедно с още една приятелка правим диетата на Пиер Дюкан и сме доволни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3лaBeщицa (член) |
Публикувано | 07.08.07 00:32 |
|
Започне ли веднъж организмът да гладува трява цял живот да е така. 10 години ми трябваха, за да го проумея и за съжаление през това време качих 20-30 кила.
| |
Тема
|
[re: 3лaBeщицa]
|
|
Автор | бъни (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.08.07 15:13 |
|
истината не е в диетите а в някакъв разумен режим на хранене в който може да си позволямаш дори сладичко от време на време. на да наблегнеш на пилешкото, рибата, плодовете и зеленчуците, яйца, и млечни произведения.
пробвай , при мене действаше и продължава да действа.
и спорт и много вода....
| |
Тема
|
[re: бъни]
|
|
Автор |
viktoria19 (непознат
) |
Публикувано | 07.08.07 15:45 |
|
Някой ще започне ли тази диета? Аз лично много я харесах и като се има предвид,че имам мнооооооого да свалям ще се пробвам.Всички които като мене имат мноооого за сваляне искат това да стане сега и веднага. Зная,че това първо е невъзможно и второ е много опасно, а да не забравя за третото-бързо се връща.Въпреки това обаче,въпреки гласът вътре в мен,разумният де ,аз съм решила да се пробвам.Квото стане.После обаче трябва да си намеря правилен режим с който да подкарам и съдейки по храната която се консумира в тази диета , според мен това е НВД. Ако някой иска да почнем заедно да пише,ще ми е много приятно и от полза.
| |
Тема
|
[re: viktoria19]
|
|
Публикувано | 07.08.07 18:24 |
|
Аз в момента съм на точковата диета, а преди това бях на НВД. От 1 юни досега вече съм свалила 11 кг. Тази диета я пуснах, защото ми се видя добра, а и жената е написала колко килограма точно е свалила за тези дни. Пожелавам ти успех ако решиш да я започнеш и пиши как вървят нещата.
| |
Тема
|
|
|
Автор | viktoria19 (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.07 14:41 |
|
Днес е първият ми ден на тази диета,за сега издържам,но проблема ще дойде довечера като се прибера и почна да вършея в кухнята,ако издържа днес и утре ще стане. Пак казвам,че аз имам да свалям мноооого килограми.Дано да успея.Ще пиша,ако на някой му допадне да почва с мен.
| |
Тема
|
[re: viktoria19]
|
|
Публикувано | 08.08.07 18:01 |
|
Знам го този проблем с "вършеенето" вечер в кухнята, но аз с много воля успях да се справя с него. Наложи си да не ядеш нищо след 20,00 часа и ще видиш колко бързо ще започнат да се топят излишните килограми.
Добре дошла в отбора и надявам се да е сериозно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|