|
Тема
|
v BG tova pravi li se?
|
|
Автор | Nelly (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.07 08:56 |
|
Nikaoi znae li dali tova se pravi u nas i kade? I kolko struva?
ot
http://life.dir.bg/2007/08/03/news1958599.html
Венета Райкова даде 1400 лева за специална диета
03 август 2007 /
Венета Райкова даде 1400 лева за специален кръвен тест. Резултатите от него ще й подскажат коя е най-добрата за нея диета.
Това споделя самата тя в новият брой на списание „Всичко за жената”. „Много се грижа за здравето си", откровеничи чаровната водеща – "Когато разбрах, че има тест, който показва какво е полезно и какво е вредно за организма ми, нямаше начин да не си го направя.” Блондинката признава, че никак не обича да спортува, затова единственият начин да подържа фигурата си е чрез хранителен режим. Венета дава кръв, която се изпраща в чужбина за специални изследвания. Цената е 1400 лева. Водещата стриктно спазва режима, защото се твърди, че храненето според кръвния тест е много полезно не само за моделиране на фигурата, но и за доброто здравословното състояние.
| |
Тема
|
Re: v BG tova pravi li se?
[re: Nelly]
|
|
Автор |
Blake (ентусиаст) |
Публикувано | 06.08.07 12:25 |
|
Еми то черно на бяло си го пише, че се праща в чужбина, от което следва, че не се прави в БГ.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fenixx (scorpio) |
Публикувано | 06.08.07 17:21 |
|
Да , прави се . Фирмата се казва Нютрон , потърси - имат и сайт .
I`m not a bitch , i`m The Bitch !
| |
Тема
|
[re: fenixx]
|
|
Автор |
Blake (ентусиаст) |
Публикувано | 07.08.07 09:45 |
|
имах предвид, че изследванията се правят в чужбина така или иначе...
Реализирането на теста NOVO се състои във вземането на кръвна проба (около 24 мл.) в специализирани лаборатории гр.София и гр.Варна в сертифицирани контейнери на Immogenics, която веднага се изпраща в лабораторията на фирмата в Холандия.
| |
Тема
|
|
|
Автор | mira (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.09.07 10:36 |
|
има и по-безболезнен и финансово по-изгоден вариянт.
нарича се вега тест и покрива на 95-97% резултатите от кръвния.
аз си го правих и съм много доволна.
вече го има и в пловдив
| |
Тема
|
[re: mira]
|
|
Автор | Allinna (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.07 15:37 |
|
Аз порових из интернет, но не можах да намеря информация за Вега теста. Намерих това: http://isu.123bg.com/nutrontest/start.html
което е за по-скъпия вариант, за който ставаше въпрос. И тъй като нямам 1400 лв, които да отделя за кръвен тест, бих била много благодарна, ако някой от вас има координати за въпросния Вега тест във Варна. Благодаря!
| |
|
|
|
|