Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:15 13.11.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови  
АвторMиxaeлa (Нерегистриран)
Публикувано31.07.07 10:42

Здравейте момичета, много ми се иска да започна тази диета, но имам един голям проблем - не ям месо.... :( само риба. Мислите ли, че ще успея??? Стартирам с 65 кг. искам да отслабна до 57 кг, като за начало - после може и до 55 да се стигне, които са добре за мен - 30 г. / 165 см. Ако има желаещи, нека взаимно се поддържаме във форума. Ще пиша за резултата :) Утре на път за работа ще си купя овесени трици :)
А, и да кажа, че от днес съм на фитнес. Трябва да смъкна килограмите до 10.09, така че май имам време.
Очаквам да се вкючат и "други ентусиасти" :)

Tова беше от вчера.

Та днес верно си купих овсени, но не трици, а фино смлени ядки .... някой да каже дали става с тях?

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови [re: Mиxaeлa]  
Автор deena (непознат)
Публикувано31.07.07 13:24

Здрасти :)

аз се присъединявам към теб :)
Но няма да бъда на диетата на Пиер Дюкан, защото аз месо пък въобще не ям :)
Моя план е да ям каквото ям до 16ч и вечер само спорт (макар че какъвто мързел ме е хванал на последъкне знам как ще се мотивирам да поспортувам малко) :)

Старт - днес: 64кг
Цел: 55кг и дас е науча да не се тъпча вечер :)

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol. [re: deena]  
Автормиxaeлa (Нерегистриран)
Публикувано31.07.07 13:38

Здравей, това с плюскането вечер ми е голям проблем.... а има и поне 1 биричка... ужас!

Та да кажа какво си "сготвих" днес... става и за теб, т.е. дори без риба е.

150 гр извара + 2 яйца + 2 перца лук и малко копър. Заливка от 2 супени лъжици кисело мляко 0,1 % и малка лъжичка горчица - нея много я обичам :)

Стана много добре - даже ще го ям на 2 пъти.

И след 18.00 никакво ядене :)

Утре ще пиша има ли ефект!

Стискам НИ палци!!! Успех!

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови [re: deena]  
Авторбъни (Нерегистриран)
Публикувано31.07.07 13:46

ех ех и на мене това с вечерното тъпчене си ми беше голям проблем. но някакси поуспях да се справя. аз зотава вече спрях да си купувам сладки неща ма вкъщи. че преди като имах в къщи не мирясвах докато не им видех сметката.
сега вечер ходя на спорт. в началото и мене ме мързеше. но предпочетох да ида отколкото да се прибера в къщи, да си полегна с някое списанийце и докато си чета да си похапвам.
и до ден днешен имам моменти в които ме марзи и не се чувствам долре но си казвам- ще ида пък ако ми стане кофти или много ме мързи няма да си давам зор. ще покарам колело примерно само. ама като влезна в залата и ме обзема еуфория. и така вече няколко месеца. дори един инструктор ми каза че си личало че се старая:)) така че мила давай- тръгвай за залата и успех!

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови [re: миxaeлa]  
Авторбъни (Нерегистриран)
Публикувано31.07.07 13:48

решила съм и аз да я пробвам тази диета амаа ще е по-нататък. сега има пракалено голямо разнообразие от продове и зеленчуци и искам да се възползвам от тях. успех на тебе и да пишеш как е...

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови [re: бъни]  
Публикувано31.07.07 13:52

Аз вчера бяха на фитнес за 1ви път и моята приятелка ми "разказа играта" - 2 часа нон стоп, но се чувствам супер!
В четвъртък пак :)

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови [re: Mиxaeлa]  
Автор3лaBeщицa (Нерегистриран)
Публикувано31.07.07 14:11

Тук сме се събрали доста ентусиасти, ако искате заповядайте да се присъедините към нас. Всъщност мисля че Михаела вече е там ;) http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=209624.0

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови [re: 3лaBeщицa]  
Публикувано31.07.07 14:24

Там съм :))))

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови [re: бъни]  
Автор deena (непознат)
Публикувано01.08.07 00:11

Ох трябва да го пробвам това със спорта :)

Тема Re: Диетата на д-р Пиер Дюкан - 3 vol.нови [re: миxaeлa]  
Автор deena (непознат)
Публикувано01.08.07 00:21

Звучи много добре :)
Аз напоследък се се концентрирам основно върху салати :) много обичам зеленчуци :) не знам как мога да карам без тях :)

Основния ми проблем е вечер тогава не издържам и си хапвам сички неща които са супер калорични и провалят резултата от целия ден и съответно се затваря един кръг, не качвам кг (което е супер) но и не мога да сваля тези 9 които мъча вече може би 5 месеца

От друга страна като се замисля стреса, нервите и недоспиването са ми малко множко напоследък а това винаги ми се е отразявало... надявам се скоро да се успокоят нещата и да може да се зема в ръце най накрая :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.