Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:00 13.11.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема е вече 62 кг., тоест сме минус...ммм, 53.нови  
Авторбнaдeждeнa (Нерегистриран)
Публикувано08.07.07 11:18

Спирам слабеенето и сега идва по-трудната част, задържането!Знаете ли, хубаво ми е...това е една малка житейска победа, това ми върна вярата в собствените способности.Нека не звучи мелодраматично, но е така- не суета на суетите, а вяра на верите...И още, не мислите ли, че да махнеш един човек от себе си е като да изхвърлиш една от половините си... и много се надявам да изхвърлих "тъмната" половина:))Със светлата си половинка имаме гоооолеми планове, момичета!Целувам подред и наистина стискам всички възможни пръсти на себе си, на всички...и апропо, за тези които бурно ще попитат- не, не ползвах никакви добавки и лекарства, никаква хирургия и никакви определени диети.Обаче как спортувам...бррр, време е за петте километра беж, да бежаме крачета:))

И до скоро, нали не допускате, че ще се отървете от мен?!

Тема Re: е вече 62 кг., тоест сме минус...ммм, 53. [re: бнaдeждeнa]  
АвторOOOOбнaдeждeнa cъм, бнaдeждaтa (Нерегистриран)
Публикувано08.07.07 11:20

...аз обичам да изяждам "о"-то, прилича ми на сладко геврече със сусам и сладък конфитюрен сироп на дъното...хах, някой да не допусна, че съм изгубила апетит, НИКАК!

Тема Re: е вече 62 кг., тоест сме минус...ммм, 53.нови [re: OOOOбнaдeждeнa cъм, ]  
АвторMepи (Нерегистриран)
Публикувано08.07.07 22:17

Ти си уникален човек! И твоята победа не е "малка житейска победа", а ОГРОМНА ПОБЕДА. Аз се срамувам, че влизам в този форум, защото не мога да се справя с някакви си 2-3 кг., които ми се трупнаха тук-там в последните 1-1.5 години и не мога да се справя с тях, а ти..............53 кг!!!!!!!!!!!!!!Поклон!

Тема Re: е вече 62 кг., тоест сме минус...ммм, 53.нови [re: бнaдeждeнa]  
Автор Marina (стегната)
Публикувано08.07.07 22:26

Приеми моите поздравления и възхищение.
Това което си направила е велико.
Пожелавам ти да запазиш постигнатото и съм сигурна, че ще го направиш!
За колко време свали 53кг? А как ги свали? Разказвала ли си тук?
Още веднъж - браво! Ти си ми светъл пример и надежда.

Автор Polito (сладострастна)
Публикувано08.07.07 23:44

Обнадеждена, ти си ни гордост, браво

Fortune favours the brave

Автор mil64 (непознат )
Публикувано09.07.07 14:36

БРАВО МОМИЧЕ. УСПЕХ В ЗАДЪРЖАНЕТО НА КГ.

Тема Re: е вече 62 кг., тоест сме минус...ммм, 53.нови [re: mil64]  
Автор kote67 (непознат )
Публикувано09.07.07 17:22

Първо искам да те ПОЗДРАВЯ!!! БРАВООО!
И второ искам да ти благодаря!!! Попадайки на темата ти отпреди няколко години /не помня колко, но не е и важно/ ме накара да си задам много важни въпроси: защо, кога и какво ям. Повярвай ми, това беше ключа към моята малка победа над кг ми, за което съм ти много благодарна!
И още веднъж: ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

АвторDidi (Нерегистриран)
Публикувано09.07.07 17:28

Постижението ти е наистина ВЪРХОВНО и ти пожелавам да го задържиш! Сподели моля те накратко за колко време и с какви диети успя.

Автор тopтичka (шоколадова)
Публикувано09.07.07 20:37

Поздравления и целувки и от мен!!! Страхотна си!!!
Вярвам, че със същата вяра и упоритост ще спечелиш и битката със задържането.

Тема за тортичка прекрасна!нови [re: тopтичka]  
Авторoбнaдeждeнa (Нерегистриран)
Публикувано09.07.07 22:51

Първо на теб ще пиша, защото съм уж твоята виртуална подкрепа, а в последно време ни виртуално се изявих, нито подкрепящо... но не искам да се оправдавам, защото понякога нещата се случват така, че не може по друг начин и се сещам, че приятелството би следвало да бъде събитие, в което не ти се налага да казваш често "извинявай".Еми да, ние е трудно да се наречем приятели, но си ми любима торта, а аз на теб приятна надежда:)Затова ти изпращам несметни усмивки и ти казвам, че въпреки спохождащите ме мълчания, на пръв поглед непоследователни изблици на писания, които идват след това обаче, са мой начин да се справям с ..всичко.Знаеш ли, съм човек, който стига до край и после пак отначало- затова и толкова килограми ми се наложи да сваля, защото съм крайна, защото не мога половин парче торта, а цялата само:))Пак ще идвам и пак ще пиша, не зная ти докъде стигна, но зная, че като напипаш мотивацията, няма връщане, а само крачки встрани и после пак напред!

С теб съм, обещавам

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.