|
|
|
Тема
|
EDNO VYPROS4E
|
|
| Автор | ot4aqnNa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.06.07 15:32 |
|
|
Здравейте,
аз съм състезателка по спортни танци,но тази година се наложи да прекъсна тренировки за няколко месеца,тъй като се оказа , че страдам от някакъв синдром.........всъ6тност това няма зна4ение :).........сега отново се завърнах към тренировъчния процес и на скоро 6те учавствам в турнир.За съжеление обаче имам чувството , че съм качила доста килца във времето,в което не тренирах!Всички около мен казват , че не се забелязва,но въпреки това се страхувам,че трениорката ми няма да ми позволи да танцувам на турнира ако съм надебеляла,а аз така мисля!Може би само се заблуждавам , но предпо4итам да разбера и ва6ата гледна то4ка! Висока съм 1.55,а тежа 45 кг(бях 38),на 13 години съм!!!Моля да споделите с мен мнението си дали това е нормално и ако не е колко кг горе-долу трябва да сваля за да вляза в нормата!
Благодаря предварително!
| |
|
Тема
|
сама си отговори
[re: ot4aqnNa]
|
|
| Автор | Mapи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.06.07 18:39 |
|
|
много е ясно,че тази разлика показва надебеляване от 7 кг.Ако смяташ,че тренера е строг значи трябва да ги махаш
| |
|
Тема
|
Re: EDNO VYPROS4E
[re: ot4aqnNa]
|
|
| Автор | - (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.06.07 19:30 |
|
|
Имай предвид, че си в такава възраст, в която израстваш на ръст и ако ограничиш храненето, може да възпрепятстваш този процес, а и проблеми с костите да си докараш. Не е ясно ЗАЩО си ги качила, но от това, чме тренираш, заключавам, че имаш стегната фигура и следователно от качените 7 със самото връщане към тренировките и съвсем разумно хранене ти ще свалиш поне 4кг.
Другите 3 може да са и от това, че растеш, така че не се притеснявай, просто започни да се движиш повечко отсега.
| |
|
|
|
Никакви диети на тази възраст !
Танцувай си , храни си се както досега ... е може да не ядеш всеки ден сладолед , но не се лишавай и от него .
Малка си и ще влезеш бързо във форма .
I`m not a bitch , i`m The Bitch !
| |
|
|
|
|