Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:50 13.11.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема гладът като начин на вижот....нови  
Авторsash (Нерегистриран)
Публикувано22.06.07 13:37

здравейте всички..

искам да ви питам неЩо и дано има кой от вас да ми помогне....

и аз съм една от вас в борбата с килограмите и с много, много много усилия стигнах до възпростните еди колко си кила, но всякъш кошмата започна от тогава.
в продължение на 3 месеца бях на захранваЩа диета 1200-1300 калории в което време не ми е мръднало теглото.
след тези 3 месеца стигнах до извода че не мога да продължавам така... да съм вечно гладна. започнах да ям сладолед от време на време, пържени картофи, препечени филии с масно...по малко... но разбирасе за да компенсирам едното трябва да се махне от другото и така.. ето казвам ви какво съм яла тия дни и съм качила 1 кг за 10тина дена, заЩото не ми се струва много нормално....

закуска 8ч
препечена филиика със сирене
кафе с обезмаслено мляко
1 ябълка
1 чаша сок портокал

втора закуска 11ч
1/2 литър кока кола лайт
2 мини кроасанчета

обяд 14ч
огромна салата. с малко кашкавал и шунка/или с печено сухо месо
сладолед ванилия(70грама)

следобедна 17ч
1/2пакет солети

вечеря 20ч
салата
200гр кис. мляко обезм.

това е долу горе, варира много малко. напомням че не съм на диета вече. не трябва да се очаква да слабея с това, но да не пълнея съЩо.

къде греша?????

Тема Re: гладът като начин на вижот....нови [re: sash]  
Автор drishko (The Greatest)
Публикувано22.06.07 16:36

Че то това живот ли е?

Make money, not war!

Автор fenixxМодератор (scorpio)
Публикувано22.06.07 17:59

Дай малко повече инфо за себе си . От целият ти дълъг пост разбрах , че си била три месеца на по 1200 - 1300 калории ...
Преди това колко си свалила , какви кила си сега ... движиш ли се , години , ръст .
Как да ти кажа нещо , като нищо нямам за основа .
Освен факта , че ядеш боклуци в един и същи ден , при това няколко - кола лайт , сладолед , солети ... ако ще ядеш такива неща , поне гледай да е едно за деня през няколко дена .
Трупаш въглехидрати , от там и качваш .

I`m not a bitch , i`m The Bitch !

Тема Re: гладът като начин на вижот....нови [re: fenixx]  
Авторsash (Нерегистриран)
Публикувано24.06.07 01:16

ми на 26 съм , 178, 58 кг. свалих 10кг. не се движа много. работя в офис.
но си мислех че 1200кг не е много....

Тема Re: гладът като начин на вижот.... [re: sash]  
Автор KaтИ. (мама)
Публикувано24.06.07 01:38

Добре де, все пак е важно не само количеството, но и качеството на приеманата храна. Вече са ти казали - приемаш твърде много боклуци ежедневно и очакваш да не качваш? Това, че вече не си на диета не значи, че вече трябва да ядеш от всичко, защото пак се връщаш на изходно положение. А и има една теория, че тялото "запомня" новите килограми около 6 месеца.
Според мен първата ти закуска е долу-горе ок, въпреки че за мен това не е кой знае каква закуска.
Закуската ти в 10 часа е доста ненормална според мен. 2 кроасанчета и половин литър кола могат само да ми престържат стомаха, да не говорим, че не дават нищо полезно на организма освен захар, консерванти и аспартам.
Обяда също е ок. Можеш да редуваш сладоледа през ден с някакъв плод.
За следобедната закуска ще кажа същото като за втората.
Салата и обезмаслено кисело мляко не е никаква вечеря, мен ако питаш, но щом те засища...
Преразгледай си философията на хранене, иначе не става. Вкарваш се в омагьосания кръг на йо-йо ефекта и после ще ти е още по-трудно да излезеш от него.

Авторнeмecиc (Нерегистриран)
Публикувано24.06.07 17:11

не е зле да кажеш и как си ги свалила тези кила,с каква диета?за колко време?

Автор nemesis (полигамна )
Публикувано24.06.07 17:15

Този един килограм на кантара може да е задържана вода,или пък си се измерила след като си се нахранила,може да е мускул,ако тренираш и т.н.

"What does not kill you , makes you stronger"

Тема Re: гладът като начин на вижот....нови [re: nemesis]  
Автор KaтИ. (мама)
Публикувано24.06.07 23:44

Уау, за първи път чувам, че от кроасани и солети може да се качи един килограм мускулна маса за 10 дни.

Тема Re: гладът като начин на вижот....нови [re: KaтИ.]  
Авторhm (Нерегистриран)
Публикувано25.06.07 08:13

ами може, разбра се. мускулите се хранят с въглехидрати, а не с протеини. протеините са само строителните блокове. чак 1 кг не, ама може да се качва мускул и с въглехидрат яако се тренира. не е нужно да се заяждаш. мускулът расте като се травмира, а не като ядеш протеини. така, ч1р ако спортуваш е възможно. сега ще ми кажвеш, че вегетарянците нямат мускули:)))
. др е въпросът, че мацката 1. няма какво да отслабва вече. 2. не се храни добре.

Тема Re: гладът като начин на вижот.... [re: hm]  
Автор KaтИ. (мама)
Публикувано25.06.07 10:44

Не се заяждам, обаче няма смисъл да се успокоява мацката, че е качила 1 кг. мускулна маса, защото при нейния режим това просто няма как да стане. Тя просто трябва да си преразгледа режима на хранене и да елиминира част от боклуците, защото дори да се абстрахираме от момента с теглото, вреди на здравето си.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.