Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:00 10.05.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Златното чудо...за и против?!  
АвторCyзи (Нерегистриран)
Публикувано21.04.07 11:29

Здравейте!!!Тази зима наистина съм прекалила със сланинките и много искам да ги разкарам от иначе финното си телце

.
Та молбата ми към вас е-моля ви, моля ми, моля ви, кажете помага ли Златното чудо???!!!

Тема Против.нови [re: Cyзи]  
Автор Coнaтa (д'аморе)
Публикувано21.04.07 12:11

Не.

...this pain will never end
the scars will never mend...

Тема Re: Златното чудо...за и против?!нови [re: Cyзи]  
Автор drishko (The Greatest)
Публикувано22.04.07 00:33

Чел съм диетата, която трябва да се спазва докато приемаш ЧУДОТО, и моа да ти кажа, че ако вмест чудо, пиеш чай, пак ше отслабнеш, ама си е глад... Шото хран. режим по време на приема е прост - пропускаш хранене - 1 ден закуска, 2 ден обяд, 3ти ден вечеря... А и списъка на храните, който не се препоръчват също не е лош...
Ама според мен тови си е чисто и просто - БОЗА, която си изби парите многократно... Скоро и аз ше пусна некъв продукт!

Make money, not war!

Авторdesidida (Нерегистриран)
Публикувано22.04.07 12:37

според мен е "за". избираш си правилен режим на хранене, а то ще ти помогне да разкараш по-бързо мазнинките. също така леко убива апетита и енергезира в същото време.

Тема Re: Златното чудо...за и против?!нови [re: desidida]  
Публикувано22.04.07 14:01

Все още не мога да реша дали да го пробвам......, но ще изчакам още някое мнение, а на вас-БЛАГОДАРЯ!

Тема Re: Златното чудо...за и против?!нови [re: desidida]  
Публикувано22.04.07 14:02

Все още не мога да реша дали да го пробвам......, но ще изчакам още някое мнение, а на вас-БЛАГОДАРЯ за изказаното такова!

Автор drishko (The Greatest)
Публикувано22.04.07 22:38

Пропускането на храненения, въобще не е правилния хранителен режим... Напротив трябва да ядеш честичко - малкичко... Иначе списъкът на храните, които не се препоръчват не е лош - газирани напитки, бял хляб, сладко, тлъсто-пържено и тн, но самото "чудо" е някак си излишно...
То си е блювоч от билки, които не дават никакъв особен ефект относно отслабването...

Make money, not war!

Авторkit cat (Нерегистриран)
Публикувано23.04.07 20:15

По принцип не ям сладко - не обичам, движа се доста, не вечерям ( това ми е режимът на живот), обаче преди 2 години качих почти 10 кг- нищо не ми помага да ги сваля и реших да го пробвам.Аз го пия вече един месец. В началото си мислех, че отслабвам, а сега след един месец ефектът е най - много килограм. Отначало ми действаше тонизиращо, а сега въоще не усещам никакъв ефект. Напротив имам чувството, че дебелея и ми се яде повече.Замислям се дали да си купя още една опаковка...доста пари за едното чудо.

Авторбъни (Нерегистриран)
Публикувано24.04.07 09:36

здравейте.
аз пък ще изкажа положително мнение за Златно чудо. пила съм то 3-4 пъти. особено първите пъти имаше доста добър ефект. освен това аз имах повишен холестерол и да си призная с това нещо си го смъкнах и пак влязох в нормалните граници.
но ефекта при всеки и различен. хубавото е че не е бъкат с химия. за разлика от другите хапове за отслабване.
а и майчето ми продължава да го пие.....

Автор scorpia (®)
Публикувано24.04.07 15:07

бе що не четете преди да пишете тия теми.. 100 пъти пишете вече за това тъпо златно чудо... чудо е колкото са чудо кюлотите на баба ми...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.