|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Златното чудо...за и против?!
|
|
Автор | Cyзи (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.04.07 11:29 |
|
Здравейте!!!Тази зима наистина съм прекалила със сланинките и много искам да ги разкарам от иначе финното си телце.
Та молбата ми към вас е-моля ви, моля ми, моля ви, кажете помага ли Златното чудо???!!!
| |
Тема
|
Против.
[re: Cyзи]
|
|
Автор |
Coнaтa (д'аморе) |
Публикувано | 21.04.07 12:11 |
|
Не.
...this pain will never end
the scars will never mend...
| |
Тема
|
Re: Златното чудо...за и против?!
|
|
Автор |
drishko (The Greatest) |
Публикувано | 22.04.07 00:33 |
|
Чел съм диетата, която трябва да се спазва докато приемаш ЧУДОТО, и моа да ти кажа, че ако вмест чудо, пиеш чай, пак ше отслабнеш, ама си е глад... Шото хран. режим по време на приема е прост - пропускаш хранене - 1 ден закуска, 2 ден обяд, 3ти ден вечеря... А и списъка на храните, който не се препоръчват също не е лош...
Ама според мен тови си е чисто и просто - БОЗА, която си изби парите многократно... Скоро и аз ше пусна некъв продукт!
Make money, not war!
| |
Тема
|
|
|
Автор | desidida (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.04.07 12:37 |
|
според мен е "за". избираш си правилен режим на хранене, а то ще ти помогне да разкараш по-бързо мазнинките. също така леко убива апетита и енергезира в същото време.
| |
Тема
|
[re: desidida]
|
|
Публикувано | 22.04.07 14:01 |
|
Все още не мога да реша дали да го пробвам......, но ще изчакам още някое мнение, а на вас-БЛАГОДАРЯ!
| |
Тема
|
[re: desidida]
|
|
Публикувано | 22.04.07 14:02 |
|
Все още не мога да реша дали да го пробвам......, но ще изчакам още някое мнение, а на вас-БЛАГОДАРЯ за изказаното такова!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
drishko (The Greatest) |
Публикувано | 22.04.07 22:38 |
|
Пропускането на храненения, въобще не е правилния хранителен режим... Напротив трябва да ядеш честичко - малкичко... Иначе списъкът на храните, които не се препоръчват не е лош - газирани напитки, бял хляб, сладко, тлъсто-пържено и тн, но самото "чудо" е някак си излишно...
То си е блювоч от билки, които не дават никакъв особен ефект относно отслабването...
Make money, not war!
| |
Тема
|
|
|
Автор | kit cat (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.04.07 20:15 |
|
По принцип не ям сладко - не обичам, движа се доста, не вечерям ( това ми е режимът на живот), обаче преди 2 години качих почти 10 кг- нищо не ми помага да ги сваля и реших да го пробвам.Аз го пия вече един месец. В началото си мислех, че отслабвам, а сега след един месец ефектът е най - много килограм. Отначало ми действаше тонизиращо, а сега въоще не усещам никакъв ефект. Напротив имам чувството, че дебелея и ми се яде повече.Замислям се дали да си купя още една опаковка...доста пари за едното чудо.
| |
Тема
|
|
|
Автор | бъни (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.04.07 09:36 |
|
здравейте.
аз пък ще изкажа положително мнение за Златно чудо. пила съм то 3-4 пъти. особено първите пъти имаше доста добър ефект. освен това аз имах повишен холестерол и да си призная с това нещо си го смъкнах и пак влязох в нормалните граници.
но ефекта при всеки и различен. хубавото е че не е бъкат с химия. за разлика от другите хапове за отслабване.
а и майчето ми продължава да го пие.....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
scorpia (®) |
Публикувано | 24.04.07 15:07 |
|
бе що не четете преди да пишете тия теми.. 100 пъти пишете вече за това тъпо златно чудо... чудо е колкото са чудо кюлотите на баба ми...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|