|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Диетата на Цеци Красимирова
|
|
Автор |
milena69 (moga) |
Публикувано | 02.04.07 07:40 |
|
Мили момичета,
пускам ви диетата, с която Цеци Красимирова е отслабнала 30кг след раждането на детето си.
1, 3, 5 ден
сутрин - 1 ябълка, кафе без захар
обед - пилешки гърди (сварени, без сол)
следобед - 1 ябълка
вечер - 1-2 сварени катофа без сол
2, 4 ден
сутрин - 1 ябълка
обед - пилешки гърди или риба на скара
следобед - 100% фреш
вечер - зелена салата без подправки
6 ден
сутрин - чай
обед - сварен белтък
следобед - салата от домати и краставици със 100 гр сирене
вечер - 200 гр кисело мляко
7 ден
сутрин - кафе без захар
обед - сварен белтък
следобед - 1 ябълка
вечер - не се яде
Диетата се съчетава с фитнес, сауна, джогинг, солариум. Прави се 1 седмица без прекъсване. Приемат се много течности - чай и минерална вода.
Цеци е била 49 кг преди да забременее, преди да роди е била 81 кг. 3 месеца след раждането е била по-лека с 20 кг благодарение на тази диета!
Успех на всички, които решат да я пробват! И, моля ви, не забравяйте да споделите тук с нас дали и при вас е имала ефект!
Автор
ZiMa
| |
Тема
|
Re: Диетата на Цеци Красимирова
[re: milena69]
|
|
Автор |
drishko (The Greatest) |
Публикувано | 02.04.07 08:51 |
|
Тая диета си е жив глад... Мое се кръсти Треблинка. Плюс това, в началото пише отслабнала 30, а после била по-лека с 20 кг...
Това не е хранителен режим, а глад!
Make money, not war!
| |
|
Как ли е съчетала този глад с толкова физическо натоварване...ей това само ми че чудно.
Явно жената си е била доста мотивирана...аз издържа ли на всичко това и повече ще сваля, ама де тоз мотив. Освен това ще трябва да се преквалифицирам, да се занимавам само и единствено с това...
| |
Тема
|
|
|
Автор | Juli (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.07 09:15 |
|
Като модератор би трябвало да имаш достатъчно опит и познания, за да не пишеш такива "неща". За да не кажа нещо друго.
Това не е диета, а чист глад. При това много вреден.
| |
Тема
|
[re: Garnier]
|
|
Автор |
Blake (член) |
Публикувано | 02.04.07 12:17 |
|
Еми мотивирана е, как няма да е... като е свиня-майка после как ше се разкарва с мутри по света и ше я гърмят в десятката???
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор |
Garnier () |
Публикувано | 02.04.07 12:26 |
|
Извинявай, но не мисля, че за тези килограми и висоина, би могла да се нарече "свиня -майка". Естествено си зависи от структурата и още бол неща. Освен това, ще ме прощаваш, ама нещо не ми стоят добре тези две думи (свиня и майка) в едно изречение.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
drishko (The Greatest) |
Публикувано | 02.04.07 16:57 |
|
ААААААААааа, ама аз забравих беееееее... Ми естествено че ше отслабне, то нали преди това имаше олово у кратуната, а то тежи много...
Make money, not war!
| |
Тема
|
[re: Garnier]
|
|
Автор |
Blake (член) |
Публикувано | 03.04.07 09:53 |
|
Айде проявете малко фантазия де, няма нужда да четете буква по буква... Казах, че АКО Е свиня майка, коя мутра ще я хареса??? Именно затова мотивацията й е ОГРОМНА, щото вече е застаряваща държанка, и ако няма и малко вид, ще трябва да се пенсионира бързо-бързо...
| |
Тема
|
|
|
Автор | TARANTULKA85 (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.07 14:18 |
|
MALEEE,TO TOVA E POLU P1LEN GLAAAD BEEkak se izd1rja....abe,to stimula na Ceckata opravdava glada deto e prejivqla,ama az ne moga takiva ne6ta da pravq-samo 2-3 dena moga da izd1rja eventyalno,i posle 6te se namandja zdravata...hahahaha
| |
|
много ти благодаря Милена затова че пусна тази диета,издирвам я от 2 месеца.Имах я някаде,но съм я забутала ,незнайно къде.Миналата година я спазвах дава великолепни резултати,ако успееш да издързиш.Успех на всички,к' ще я спазват.Аз я почвам от утре.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|