|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Някой пробвал ли е зелевата супа?
|
|
Автор | Toни (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.07 16:13 |
|
Здравейте, сега съм 10-ти ден на диета "японското чудо" и до сега съм свалила 4кг. В диетата пише първата седмица 7кг. а после по 700гр. на ден. Естествено е че не вярвам, но 4-5 кг. за две седмици пак не е лошо. Аз тежа 70кг., мечтата ми е да съм 45кг., (както като бях тинейджърка). Сега съм на 27год. Абе и 55кг. да стана пак е добре.
Другата седмица съм решила да почвам зелевата супа, но ще е пасирам. Как е тази диета, някой изпробвал ли е? Дано да не е много трудна и дано има ефект. Пишете.
| |
Тема
|
Re: Някой пробвал ли е зелевата супа?
[re: Toни]
|
|
Автор | mimi (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.07 20:18 |
|
Supata e mnogo gadna.
Uspeh!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mapчeтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.03.07 23:22 |
|
Това е най-популярната супа сред диетите. Почти всички слабеещи са минали през нея. Погледни нагоре, в празното поле, над разширено търсене написваш "зелева супа", натискаш оранжевия бутон "Дири" и четеш, четеш, четеш.....
| |
Тема
|
[re: Mapчeтo]
|
|
Автор | Toни (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.07 13:21 |
|
Благодаря на Марчето за отговора като на малоумен!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mapчeтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.03.07 22:11 |
|
Ти го казваш.
| |
Тема
|
[re: Mapчeтo]
|
|
Автор |
Talitka (непознат) |
Публикувано | 25.03.07 16:17 |
|
от зелевата супа не ми останаха мн приятни спомени, заради ужасния вкус. но иначе имаше ефект. само че мн внимавай после какво ядеш защото всичко ще ти е вкусно. успех
Когато вярвам докосвам звездите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mming (непознат
) |
Публикувано | 25.03.07 22:46 |
|
здравей,
аз я пробвах преди няколко години; отвратителна е на вкус, умираш от глад и след като свалиш заветните 4-5 кг, само след седмица-две се връщат двойно. така че, лично аз за нищо на света не бих се подложила отново на това мъчение....
иначе, със сигурност разделното хранене има страхотен ефект, но изисква доста време, а за новото "чудо" на Пиер Д., още не мога да кажа, защото съм в началото. Бих се хранила отново разделно, но ми се иска по-бърз ефект и затова от една седмица пробвам режима на ПД. Прочетох доста мнения за него и всички са доволни, така че...опитай!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
scorpia (®) |
Публикувано | 26.03.07 10:02 |
|
Тони, зарежи идеята за зелева супа.. ефектът е нулев!
Научи се да се храниш правилно.. това му е майката!!!
| |
Тема
|
[re: scorpia]
|
|
Автор | Cvet (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.07 10:09 |
|
Здравейте! Пробвах тази диета миналата година. Не знам защо не ви харесва вкуса на тази супа? Направете я с подправки, които харесвате, за да ви бъде вкусна и приятна. Наистина още на третия ден от диетата бях с 4 кг по-малко, а до края на седмицата станаха 6. След това обаче бяха Новогодишните празници и естествено, като се поотпуснах с малко повече ядене, си върнах килограмите на изходно ниво. Затова си мисля, че с диети може да се постигне само временен резултат, ако не променим културата си на хранене. За съжаление, аз не успях, но желая успех на всички вас в борбата с излишните килограми.
| |
Тема
|
Re:зелевата супа?
[re: Cvet]
|
|
Автор | aqua (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.07 14:20 |
|
Абе, не е е чак толкова лоша супата. Като всяка диета, която теограничава да хапваш любимите неща - не е лесно. Но като си мотивиран и започнеш да смъкваш кг - става. Зеле, домати и магданоз /дава хубав аромат/. Успех!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|