Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:01 13.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Хайде заедно да спазваме Разделното Хранене!!!нови  
Авторcъни (Нерегистриран)
Публикувано05.03.07 16:04

Кой е със мен.Ще си обменяме рецепти и какво хапваме през деня

Тема Re: Хайде заедно да спазваме Разделното Хранене!!!нови [re: cъни]  
АвторTaня (Нерегистриран)
Публикувано05.03.07 19:08

Не го разбирам много това разделно, но съм готова да го пробвам. Хайде, заедно със зелевата супа. Днес Гала е дала в списанието си - една седмица зелева супа, месец разделно, пак зелева супа и т.н.

Тема Re: Хайде заедно да спазваме Разделното Хранене!!!нови [re: Taня]  
Публикувано06.03.07 10:14

я напиши по подробно във списанието самият режим.Защото ходих да си копувам списаниенцето но е свършило

Автор Danaya (непознат)
Публикувано06.03.07 12:01

Tova e receptata za zelevata supa

За да приготвиш прословутата супа, ти трябва една зелка и то голяма, връзка целина или керевиз, 1-2 кубчета бульон по избор, 1 буркан белени домати (или по-малко от килограм пресни), сол, черен пипер, подправки, които харесваш - къри, чесън, копър, магданоз. Нарежи продуктите в голям съд. Ще бъде хубаво и по-бързо приготвена супата в тенджера под налягане. След приготвянето на супата към нея се прибавят 1-2 ампули витамин С.

СЕДМИЧНО МЕНЮ:
ПОНЕДЕЛНИК - Всеки плод, който ти хареса, без банан. Супа - на корем.
ВТОРНИК - Всички видове зеленчуци - сурови или варени. За вечеря си позволи и картоф, задушен с лъжица масло. Супа, колкото искаш.
СРЯДА - Комбинирай менюто от първите два дни без картофа. Пак супа.
ЧЕТВЪРТЪК - До 6 банана и мляко, колкото можеш. Супата остава.
ПЕТЪК - 50 гр. говеждо или телешко, 1/2 кг домати, 6-8 чаши вода плюс вече писналата ти супа.
СЪБОТА - Колкото искаш говеждо, телешко или пилешко месо и зеленчуци. Неизменно супата.
НЕДЕЛЯ - Ориз, неподсладен плодов сок и зеленчуци. И последната останала супа.
Сега се погледни в огледалото, не си ли по-секси?

Тема Re: Хайде заедно да спазваме Разделното Хранене!!!нови [re: Danaya]  
Публикувано06.03.07 12:13

благодаря ти за рецептата.Аз от зелето ми се подва корема.за това ще продължа със разделнот хранене

Автор Danaya (непознат)
Публикувано06.03.07 12:21

Ako si pasirash supata korema nyama da ti se poduva

Публикувано06.03.07 12:23

ще пробвам както казваш.защото преди като я правих много ми се подуваше корема.Ако искаш пиши ми на айсикюто283113319

Авторpuhkava (Нерегистриран)
Публикувано06.03.07 12:40

Откакто започнах да се храхя разделно, никакви диети не могат да ме убедят с такива резултати. Освен разтоварващи дни на плодове не прилагам вече изтезателни диетки. Обикновенно, когато си на някакъв режим има много ограничения и оставаш гладен и дебел. С разделното хранене, което прилагам си хапвам и изненадващо отслабвам.
На супата със зеле не съм привърженичка, но за това пък смятам, че салата от зеле с моркови дава същия ефект - засища и прочиства червата. Аз добавям към нея червено цвекло, някаква зелена подправка и кълнове.
Успех със супата!

Най-важно е да не се отказваме, да изпробваме нови неща и да променим стереотипа си относно начина на живот и хранене.

Тема Re: Хайде заедно да спазваме Разделното Хранене!!!нови [re: puhkava]  
Публикувано06.03.07 12:52

пухкава-сподели какво хапваш .И най вече как се справяш със сладкото и хляба

Автор kote67 (непознат )
Публикувано06.03.07 15:12

Бройте ме и мен

Предната седмица бях на НВД, но ми се отрази много зле.
Лично аз най-добре се чувствам на разделно хранене. Когато започнеш изглежда много трудно, но всъщност е въпрос на фантазия и импровизации. Например вместо да направиш мусака, правиш една тава кюфтета /аз не пържа почти нищо/ и задушени картофи. Можеш да ядеш кюфтета+салата или картофи+салата, а семейството си комбинира както иска. С хляба също нямам проблем. Правя си сандвич от хляб /"ВИТА" или "Бонус"/, масло /не маргарин/ прибавям краставица, маслини, лютеница /въпреки, че в нея има захар и не е много подходяща, но...../ При мен апетита за сладко намалява с всеки изминат ден разделно хранене. Ако толкова много ми се яде шоколад или торта: ям, но поне 8 часа след това не ям нищо. Много ми харесва и комбинацията: кисело мляко+мед или домашно сладко. Знам, че в някои книги пише, че кис. мляко се яде самостоятелно, но повече ми харесват тези, в които пише, че може да се яде с мед, плодове и захари.
Много ще се радвам да намерим още СЪМИШЛЕНИЦИ, да обменяме информация и резултати

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.