Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:12 13.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема НВДнови  
Авторinfinity (Нерегистриран)
Публикувано30.01.07 10:41

Здравейте,

Никога не съм пазила диети, защото винаги съм била доста слаба, даже понякога под 50 килограма при ръст 168см. В последните 2 години, обаче, водя доста заседнал живот и стигнах до 57-абсолютен максимум за мен:-( Хубавите ми стройни крачета и тънка талия, просто отидоха на кино:-(

От три седмици съм на НВД-почти никакъв хлаяб, много рядко макарони, картофи, спагети, ориз. Сладкото, на което съм голям фен, го ограничих до минимум-на кафето все още слагам по 2 лъжички захар, но пия много чай без захар, разбира се;-) До 2 след обяд почти нищо не хапвам, освен 2-3 малки бисквитки с чаша подлсадено мляко. Обяда ми е нормален, даже хапвам хляб понякога, зависи от храната. Но не ям много яденета на веднъж, нито пия течности по време на хранене. Изобщо приема на големи количества храна наведнъж води до разширяване на стомаха, от което искам да избягам! Вечер ям яйца-приготвени по всякакъв начин, кислео мляко, плодове или някаква супа. В комбинация правя по 150 коремни преси- вечер 75 преди да вечерям и 75 преди да си легна-което е някъде към 12 вечерта:-)

Реазултатите: минус 6.5 см от талията и минус около 3 см от ханша. Най-хубавото нещо е, че вече не изпитвам вълчи глад като видя дюнер, шоколад или няккави други вкусотии;-)
Не искам да свалям сантиметрите от гръдната обиколка, но май няма начин как да стане това, за съжаление:-)

Тема Re: НВДнови [re: infinity]  
Автор Дpy (див горянин)
Публикувано30.01.07 12:07

Бе, някак хич не ми прилича на НВД

Тема Re: НВДнови [re: Дpy]  
Публикувано30.01.07 12:28

НВД е всяка диета, в която въглехидратите са малко, всякакви други твърдния са смехотворни:-) Естествено, не замествам въглехидратите с много мазнини, както някои "мега експерти" съветват, не вземам никакви химични или каквито и да било хранителни добавки, но резултатите бих определила като отлични. Естестено, всеки решава на какви диети да се подлага, но като гледам колко безволеви хора пишат тук, не случайно броя на затлъстелите е толкова голям. Според мен не е небходимо човек да изглежда като манекен, важното е да не отвръщава чисто физически другите!!! А и да не забравяме, че килограмите влияят много на самочувствието-аз сега с кеф нося ластични дънки и да ти призная се лаская от комплиментите за стройно тяло, защото знам, че не са направени от кортоазия:-)

Автор Sony^- (познат)
Публикувано30.01.07 15:10

Твоята диета няма нищо общо с НВД. Но иначе поздравления за успеха. И мега експертите, които пишат, че въглехидратите трябва да се заместят с мазнини не го правят случайно. Но ти ще го разбереш де, рано или късно...

Не е лошо да прочетеш наистина в какво се състои НВД, защото после като си върнете кг двойно и почвате да пишете глупости по форумите(това се отнася до всички, които си мислят че са НВД).

НВД не е само диета, в която въглехидратите са малко, има много други неща от които е съставена НВД и това че на теб така ти харесва да си пазиш диета не значи че правиш НВД.

Тема Re: НВДнови [re: Sony^-]  
Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано30.01.07 16:52

Хахаха спайдърите, а ? Никаква мас. Истината е

Никой не ми плаща, за да подкрепям когото и да било.

Най-важното е невидимо за очите.

Публикувано30.01.07 17:57

Нито един уважаващ себе си диетолог няма да те накара да замениш въглехидтатите с мазнини, защото мазнините са поне 10 пъти по-вредни от въглехидратите! А качването на килограми се дължи на това, че човек изгаря много по-малко калории, отколкото приема, всякакви друго философии по темата говорят за мегазатъпяване и липса на елемантарна логика. Проблема е, че захарните и тестените изделия са много калорични,а в комбинация с липса на спорт са направо пагубни за добрата физика. Само че, тяхната замяна с мазнини може да доведе до пагубни резултати за сърцето-то не случайно свинското месо или пък агнешкото са толкова вредни. Ако ядеш тортички всеки ден, може и да си закръглен, но проблем с лошия холестерол няма да имаш! :-) Или казано с други думи-по-добре дебел, отколкото мъртъв :-) И запомни НВД е всяка диета, в която въглехидратите са малко-самото име даже подсказва, ако сам не се сещаш какво е това:-)

Тема Re: НВДнови [re: Изyмeн]  
Автор Sony^- (познат)
Публикувано30.01.07 18:22

Истината е http://bb-team.org ми е известна много отдавна.

Автор Sony^- (познат)
Публикувано30.01.07 18:30

За пореден път се убеждавам, че в този клуб пишат само дървени фолософи. От 3 седмици си на НВД и ми обясняваш какво било НВД, просто думи нямам. Седни почети няколко месеца и ела пак да поспорим. Ако на теб така ти харесва да си пазиш диета, пази си, но не я наричай НВД, защото така само объркваш хората. Зад НВД стоят много повече неща отколкото ти явно можеш да си представиш и елементарното обяснение - диета с мако въглехидрати е просто смешна. Ако ядеш по 1 парче торта на ден пак ли си на НВД? Може би ако ядеш по 1 морков на ден пак си на НВД?

Да ти дам и малко за четене:

И ако ядеш тортички всеки ден не само, че ще имаш проблеми с холестерола и наднорменото тегло, ами и до диабет може да стигнеш.

Публикувано30.01.07 20:31

Никой не е стигнал, няма и да стигне до диабет, ако яде сладко! Може и да четеш за диети, но очевидно само четеш, разбирането е нещо, което очевидно не ти се отдава. А лошия холестерол се намира само в продукти от животински хакрактер. Холестерола не можеш да го повишиш от олио, примерно, дори и по една бутилка да консумитраш всеки ден. Холестерола в парче торта е много по-малко от този в една свинска пържола! И още нещо-можбе и от 3 седмици да съм на диета, но резултата е налице и освен това не гладувам, не се наливам неконтролируемо с вода, щото бъбреците и сърцето и те си имат своите лимити.

Тук май хората повече четат, отколкото да действат по някакъв начин. Най-голямото изпитание не са диетите, а самата воля

Жалко е, че някои вярват, че с четене на книжки, лунни фази и какво ли не ще отслабнат:-)

Автор Sony^- (познат)
Публикувано30.01.07 21:14

Тук никой не говори за лунни фази и подобни глупости. Моите резултати са на лице от много отдавна. Най-важното нещо не са резултатите след 3 седмици, а тяхното задържане. Ще се радвам да се отбиеш след 6 месеца или една година на твоето така наречено НВД и пак ще си поговорим. Опитах да ти обясня, явно че не поемаш.

Колкото до холестерола, диабета и тортичките въобще не смятам да коментирам. Някои хора си търсят само оправдание да си хапнат тортичка.

Ще ти дам още два линка с надеждата поне тях да прочетеш:

Редактирано от Sony^- на 30.01.07 21:17.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.