|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Как се справяте...
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 23.01.07 09:36 |
|
Здравейте мили дами.)))
От доста време съм на диета, или по-точно на режим на правилно хранене макар и от време на време да имам залитания към не много подходящи храни.))
Въпросът ми е свързан с това, че през деня нямам проблем да се храня разумно - кисело мляко, бисквити хугаренас, плодове (в работно време).
След 18ч обаче, прибера ли се от работа и сякаш обезумявам. Все се каня да продължа с плодове или да си направя зеленчукова салата, но уви не става.
Хладилникът е пълен с какви ли не саламчета, домашна луканка, кашкавал и т.н. още работи и аз не издържам да си хапна от почти всичко.(((
Вие как се справяте с този период от деня. Какви са триковете ви да не се отклонявате от стриктният режим. Как преодолявате желанието да си похапнете от всичко?
Разбира се това не става всеки път, но през последните две седмици ми се случва доста често.
| |
Тема
|
Re: Как се справяте...
[re: KatrinKa]
|
|
Автор | Toni (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.07 11:06 |
|
И аз съм така, наработа си взимам от пазара плодове или една кутия салата. Горе-долу бива, но у нас...
Макар хладилника да не ми е пълен с домашни луканки, фасула вчера ми се стори супер привликателен и си сложих една купа с две филии черен хляб. После се мразих и не можех да дишам. Кога ще се справим незнам.
| |
Тема
|
[re: Toni]
|
|
Автор |
Дpy (див горянин) |
Публикувано | 23.01.07 11:35 |
|
Ей това ми е проблемът и на мен! През деня си спазвам режимчето, а вечер като седна с другите на масата и .... Досега не съм се поддавала само на хляба, но си хапвам месца, млечни салатки, манджета и всичко отива по дяволите. Устискам няколко дни и таман реша,че съм го преодоляла и като ме удари по носа някоя вкусотия ......
| |
Тема
|
[re: Toni]
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 23.01.07 14:42 |
|
о, снощи имаше и руло с баварски крем в хладилника.) не го пропуснах и него. направо щях да умра от преяждане. но от време на време ми се случват такива моменти, в които искам да изям всичко, което видя.
психологическият момент е много важен в подобни ситуации.
| |
Тема
|
[re: Дpy]
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 23.01.07 14:44 |
|
оххх, добре, че не съм само аз така.))
помислих, че волята ми е отишла на вятъра. но трябва да се вземем някак си в ръце и да се подобри това нещо.
ако имате някакви трикчета с които го избягвате, споделете.)
| |
Тема
|
|
|
Автор | цвeти (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.07 14:56 |
|
ох всички май опираме до момента на прибиране вечерта. И аз кат сготвя и вечер като се прибере половинката е как да не хапна. Ама поне не ям хляб. Снощи тъкмо бях спечелила ядох зелева салата с кашкавал и се "омазах" с едни слънчогледови семки . Не бяха много ама пак.
| |
Тема
|
[re: цвeти]
|
|
Автор |
sixth (минаващ) |
Публикувано | 23.01.07 15:10 |
|
от опит знам, че колкото по-малко ядете през деня, толкова повече ви се яде вечер.Ако вместо цял ден карате на плодчета, изядете например на обяд един от сандвичите на Хляб " БОНУС ", следобед бананче, голяма ябълка или малко ядки и ще видите че вечер много по лесно ще устоявате на апетитните храни.
Аз вечерям най-късно в 19 ч без да ям излишно, но го постигнах едва когато започнах да се храня с нещо по-съществено през деня.
пробвайте , може пък и при вас да проработи
| |
Тема
|
[re: цвeти]
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 23.01.07 15:42 |
|
Умм да, явно при повечето е така.))) Особено когато трябва да сготвят за семейство или половинка.)
Трябва да ни се забрани достъпа до хладилник вечерно време.)
| |
Тема
|
[re: sixth]
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 23.01.07 16:04 |
|
Не мога да кажа, че винаги през деня консумирам само плодове, но все пак когато човек се прибере се отпуска и му се иска да се наслади на хубава храна.)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
sixth (минаващ) |
Публикувано | 23.01.07 16:31 |
|
Вярно е че човек се отпуска, но когато коремчето е по- пълно, ще видиш че вечер ще ядеш по- малко, пак може би от всичко, но много по-малко количество
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|