|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Следпразнично да се отчетем.))))
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 03.01.07 09:51 |
|
Здравейте дами!
Празниците минаха вече и идва ред на равносметката след тези 10дни на хапване, пийване и приятни емоции.))))
Какви са резултатите на кантара - надолу, нагоре, или сте успели да запазите същите килограми както преди.)))
И, да си кажа и аз - след Коледа бях с +1кг, а след Нова година съм с още 1кг. отгоре.)) Е, възможно е единият да го няма, тъй като се премерих снощи, след цял ден хапване.)))
Честно казано, малко съжалявам, но от друга страна такива празници са веднъж в годината и тогава може да си позволи човек да не си брои хапките. На фона на останалите, 1-2кг не са толкова фатални.))
Е, споделете как е при вас.))
| |
Тема
|
Re: Следпразнично да се отчетем.))))
[re: KatrinKa]
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 05.01.07 10:12 |
|
Изглежда клуба е заспал.)))) Жалко наистина.)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nemesis (полигамна ) |
Публикувано | 05.01.07 10:52 |
|
Явно всички са отслабнали и на никой не му се пише
"What does not kill you , makes you stronger"
| |
Тема
|
[re: nemesis]
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 05.01.07 11:04 |
|
хехе, то ако така ставаше отслабването с магическа пръчка, нямаше да ги има тези клубове.))))
| |
Тема
|
|
|
Автор | Toни (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.01.07 11:17 |
|
То ако беше само по празниците добре, ами аз всеки ден ям като за последно, защото си мисля, че от "утре" почвам диета. Много е гадно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dragonesss (Драконка) |
Публикувано | 05.01.07 11:21 |
|
Здравей Катринка
Разписах се в темата на Анеле - Преди и след празниците, но и тук да споделя. Не съм нагоре, но не съм и смъкнала, сега два дена съм на Активия с мюсли и плодове, кафета, чайчета, но само -400 гр., изглежда мазнинките са се трупнали перманентно, с 2 килца трябва да се сборя. Вие какви мерки предприемате? Режими, движение? Какво си забърквате за работа?
time takes time :)
| |
Тема
|
[re: Dragonesss]
|
|
Автор |
nemesis (полигамна ) |
Публикувано | 05.01.07 11:26 |
|
Аз бях на НВД и две седмици,че и повече никаква разлика на кантара,да ,обаче мерките драстично бяха намаляли,само в талията имаше разлика от 7-8 см ,но кантарът ме депресира и тва си е-реших се на глад.Окей- 5 дни глад-минус 2 кила,болки в корема,отпадналост,виене на свят...видях мерките и изпаднах в ужас-никаква промяна Явно двете кила са вода и някой скъпоценен мускул Та днес съм си пак на НВд,закусих добре,сега ще си тренирам,после пак ще хапна и някак си да засиля метаболизма Но идеята ми е,наистина следете метърчето повече,там е истината
"What does not kill you , makes you stronger"
| |
Тема
|
[re: Toни]
|
|
Автор |
KatrinKa (aries) |
Публикувано | 05.01.07 11:37 |
|
аз от днес вече минавам на обичайният си диетичен режим.)))) че до пролетта има само 4месеца.)))
| |
|
е, браво на теб, аз пък си сложих килограм и половина - два на дупето.) сега гледам да си ги оправя и да продължавам надолу, че имам още.))
за работа нищо не си забърквам, купувам си бисквити Хугаренас и хапвам, ябълки си нося, кисело мляко. Е, от врреме на време се изкушавам с някой сандвич.)))
| |
Тема
|
[re: nemesis]
|
|
Автор |
abirena (az) |
Публикувано | 05.01.07 11:44 |
|
Здравейте! Нека и аз да се отчета! Покрай всички празници не съм надебеляла, не съм и отслабнала! Засега си задържам мерките, но не правя нищо, за да ги намаля!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|