Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:13 17.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Преди и след празниците!нови  
Автор anele (мърморана)
Публикувано17.12.06 17:09

Момичета имам следното предложение. Макар, че напоследък гледам, че този клуб като че ли по рядко се посещава (дали защото всички вече отслабнаха и нямат нужда от него или по други причини), предлагам тези които сме на линия да направим следния експеримент. Да се премерим преди празниците - например на 23.12.2006г. и след това в началото на януари 2007г. и да докладваме как са ни се отразили обилните трапези и ако се налага задено да се преборим с качените килограми. Нека българките бъдем не само най-новите, но и най-красивите европейки.

Тема Re: Преди и след празниците!нови [re: anele]  
Авторpukanka (Нерегистриран)
Публикувано17.12.06 17:43

аз съм за идеята,тъй като в момента съм в ,,апогея,,си 67.5кг. 158см. от март си ексмериментирам диети и йо-йо ефекти.

Автор Polito (сладурана)
Публикувано17.12.06 22:51

А защо излишен стрес покрай празниците? Радвайте се момичета, смейте се, веселете се, глезете се, движете се, няма смисъл да се морите и изнервяте какво щел да покаже кантара през януари. Пък и без това сме си едни от най-красивите жени, не само в Европа!!!

Fortune favours the brave

Автор Dragonesss (Драконка)
Публикувано18.12.06 15:42

Даммм добре ще се замерим преди празниците. Някои вече ги отпочнаха с фирмените и приятелски сбирки

. Лоша цифра ми показа тази сутрин кантара/нестига че го захраних с нова батерия, а той как ми се отплаща/. До 22-ри смятам да спортувам при възможност и на 22-ри ще направя голямото оразмеряване, а кога предлагаш да е контролното следпразнично на 3-ти или на 8 януари?

time takes time :)

Тема Re: Преди и след празниците!нови [re: Dragonesss]  
Автор nemesis (полигамна )
Публикувано18.12.06 16:18

Леле никакво качване,при положение,че още се боря с гнусните кила качени в Сащ.Сега за наказание хората ще си хапват вкусотии на празниците,аз ще блея

Шишко с шишкото

"What does not kill you , makes you stronger"

Тема Re: Преди и след празниците!нови [re: nemesis]  
Автор anele (мърморана)
Публикувано18.12.06 18:21

И аз започвам с лош старат празниците - 59 кг. Нещо се поотпуснах през последната седмица и бум - два килограм отгоре. Затова смятам за малка корекция да направя лунната диета на 20 декември.

Редактирано от anele на 18.12.06 18:21.

Авторniki (Нерегистриран)
Публикувано18.12.06 22:20

oxxx i az taka s teia praznitsi. samo za 2 sedmitsi kachix 2 kila leleeeee - to ne biaxa obedi i vecheri i chydo. Taia vecher sam na vecheria taka che shte si xapna pak i posle chak na 24 i 25 i posle 31 i moje bi 1 - prez ostanaloto vreme se opitvam da iam zdravoslovno i da ne prekaliavam sas sledkite i testoto. Koga tochno shte se zamervame? I az sam s vas!

Тема Чудеснонови [re: anele]  
Автор fenixxМодератор (scorpio)
Публикувано19.12.06 15:28

Браво за темата , много ми харесва ... да видим дали има по - бързо качващи кила от мен ... миналата година по празниците успях да кача 10 кг ... ама прекалих по всички параграфи .
Почна се от ноември с рождения ми ден , именния ден и още поне на три четри човека , продължи се с 24,25 и така до към 5, 6 януари все празници и трапези .
Тази година освен изброените по - горе имам и още две дати в списъка с обилно похапване ... сватба ... не се омъжвам аз слава богу , но съм кума .
Утре е подписването и после ресторант в тесен семеен кръг и в събота официалното празнуване в ресторант - та ясно аз и двата дена ще похапвам ...
Досега качени кила няма , но и свалени уви 0 !
А така ми се искаше да се отърва от едни килца до нова година ...
Та аз имам следния план ... минава хапването утре , в събота се правя , че ям , а всъщност само позирам с вилицата ровейки някоя салата ...
И започвам едно броене на калории , като не ограничавам какво ям , а по колко .
На 24,25 си хапвам после разтоварвам до 31 и пак похапване на самия ден .
Ще дам отчет на 5 януари , каква е равносметката - има ли качени или свалени {а дано } !

Автор Kokeтka (интересна)
Публикувано19.12.06 17:16

Ох, и аз съм така. Мъката ми е голяма, но не мога да отказвам и да не си хапвам вкуснотии.

К'во шъ прая ни знам!
Но идеята е много добра. Сега поне знам, че не съм само аз. Бях започнала да се мразя.

Тема Re: Чудеснонови [re: fenixx]  
Автор ambiciranata (havana)
Публикувано19.12.06 18:27

Аз в момента съм 84,5кг.

,но не мисля,че по празниците ще кача някой друг килограм.Никак не ми е празнично пък и съм на работа,както всяка година.Сама съм тук и не ми се готви за коледа и НГ,а после да си хапвам само в компанията на телевизора и кучето..Миналата година не качих нито грам по празниците,но пък за сметка на това си седя със същите кг.от тогава.Успех и умната.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.