Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:34 14.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Плодове,чай и мeд - желаещи?нови  
Автор milena69Модератор (moga)
Публикувано14.11.06 09:11

Здравейте момичета,
От 14. 11 започвам постите и с тях стартирам и 20 дневно гладуване ,ще ги съчетая и двете неща .ЗА многото кг. които имам да свалям тези 20 дни трябва да умножа по две . При мен желанието за отслабване започва винаги с постите. Вече съм на линия. А ВИЕ

Тема Re:нови [re: milena69]  
Автор lips ()
Публикувано14.11.06 09:25

здрасти, Милена!
на мен днес ми е вече четвърти ден и много се радвам, че има още някой на моя режим, за да се подкрепяме. най-трудно ми е вечер, около 6-7, но тогава пия бульон и залъгвам някак сетивата си, че е истинско ядене

. знам, че по принцип би трябвало да почна едва на петия ден с бульона, но реших, че е по-добре така, отколкото да зарежа всичко.
как върви при теб?

Тема Re:нови [re: lips]  
Публикувано14.11.06 14:23

Здравей lips ,
Радвам се ,че няма да съм сама. Е при теб най -трудното е минало. Поне при мен първите 3-4 дни са най -трудни .Но ще се справя. Аз мисля да си направя режима само на плод и чай ,бульона ГО ВКЛЮЧВАМ след 10 -тия ден. Ще пиша как е минал деня. И при мен вечерите са най-трудни, но няма връщане назад. Желая ти хубав ден

Автор himka (познат)
Публикувано14.11.06 16:49

а а постите не почват ли на 15, че и аз искам да ги почна :) милена ти не се ли втали мила?

Тема Re:нови [re: himka]  
Публикувано14.11.06 16:56

Здравей himka,
Да започват от 15
ДА свалям, качвам е от 109кг сега 80 нее много ,но все пак е нещо .Но при височина169----трябва да съм59кг още много сланини имам за сваляне

Автор lips ()
Публикувано14.11.06 17:04

днес ми беше много трудно по едно време, главата ми се замайваше, добре че успях да се прибера по-рано вкъщи, сега релаксирам пред компа и се наливам с чай. планувала съм 15 дни на плодчета и след това 7 дни захранване, дано да издържа. чакам да почна да отслабвам видимо, това определено ще ме стимулира

Тема Re: [re: milena69]  
Автор himka (познат)
Публикувано14.11.06 17:28

е, аз не ти знаех мерките и затова се позачудих:) но браво расдвам се за успеха ти досега, само не се предавай. или пък не отивай към прекаленот клющавите след време майката му е търпението
а сега се сетих имам една гимнатиска на Цармен Електра 1ч е за цялото тяло и е страхотна. и аз мисля да почна постите но няма да съм само на чай и плод - понеже може да изчезна след тях:0 затова и аз ще се опивам да си давам някакъв отчет, че да видим, ма то пък какво ли ще отчитам не знам:) ама ще наминавам, за да (ти) ви давам кураж!

Тема Re: [re: lips]  
Публикувано14.11.06 17:36

Здравей lips,
Знам, че с този режим свалям бързо и много. Винаги имам страхотни резултати затова когато се навия да започна диета винаги избирам плодове и чай .Само трябва да си силна и ще свалиш и то видимо .Другия режим от когото имах ефект е, М .Търман от многото диети правени от мен, от тези съм най-доволна Радвам се, че този път задържах свалените кг и сега ще атакувам 70те кг. дано се справя.

Тема Re: [re: milena69]  
Автор lips ()
Публикувано14.11.06 17:45

само така

ей ги къде са 70-те кг, ще ги стигнеш непременно!! аз съм по-ниска и съответно целта ми е 50, но съм щастлива и на 53, стига да мога да ги задържа. миналата зима и това лято се справях доста добре, но като ми мина целият стрес покрай ученето, се поотпуснах. сега обаче съм решила да се вкарам във форма, днес си купих нови ботуши за стимул (връзката между ботушите и отслабването е, че стоят страхотно с пола)

Тема Re: Плодове,чай и мeд - желаещи? [re: milena69]  
АвторOливия (Нерегистриран)
Публикувано15.11.06 00:39

И аз съм с теб. Започвам от утре постите, днес заговявах.

Тази година постя от Великденските и досега много добре са ми понесли. Дано да издържа и Коледните сега, че както обичам да си похапвам...

Наистина с гладуването се свалят доста килограми, но след това известна част от тях се връщат, затова аз се отказах от този тормоз. ще постя до коледа като се насилвам да пия гореща вода до 2литра(малко са ми множко,най много стигам до 1.5 на ден). И през постите няма да спазвам лунната диета, а ще си доизпия Зарсената.

Стискам палци на всички и кураж.

[/img]http://www.mamaibebe.com/ticker.php/weight/10351.gif[/image]

Редактирано от fenixx на 15.11.06 08:16.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.