Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:47 14.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема 10 кг. за 10 днинови  
Авторmica (Нерегистриран)
Публикувано07.11.06 14:04

Здравейте, за пръв път се осмелявам да пиша в този форум , вчера ми попадна следната диета :
10кг. за 10 дни
1. един кг. варени картофи със сол
2. 5 яйца и 2 кофички кисело мляко
3. един кг варени кренвирши
4. един кг. сирене
5.един кг. варено пилешко месо
6. един литър прясно мляко и 2 кофички кисело
7.един кг ябълки
8. един кг. кашкавал
9. един кг зеленчуци
10.5 кофички кисело мляко

Тема Re: 10 кг. за 10 днинови [re: mica]  
Публикувано07.11.06 14:07

много моля ако някой има опит с тази диета да го сподели

Автор abirena (az)
Публикувано07.11.06 16:20

Правила съм я тази диета, но за 8 дни! Резултата беше: -3кг и с по 3см от обиколките...!

Автор himka (познат)
Публикувано07.11.06 19:33

не е възможно с това да отслабнеш 10кг за това време, пък и да си на чай няма да можеш и да ги свалиш пак ще си ги върнеш

Автор KatrinKa (минаващ)
Публикувано08.11.06 11:13

Абсурд е да очакваш 10кг за 10дни при каквато и да било диета. Освен ако нямаш много килограми за сваляне, но пак е доста съмнително.
Най-много 5-6кг.

Тема Re: 10 кг. за 10 днинови [re: KatrinKa]  
Публикувано08.11.06 12:23

здравей katrinka , по принцип имам доста за сваляне висока съм 158 см и тежа 75 кг. или трябва да сваля окло 20кг. но за начало 5-6 кг ми се струва доста добре наясно съм , че не може да стане чудо ,но трябва да започна от някъде благодаря на всички за изказаните мнения!

Автор KatrinKa (минаващ)
Публикувано08.11.06 12:53

Разгледай Каталога с диети, там има доста полезни неща също.
Защото лично аз не мисля че това е добре балансирана диета. А и е трудно цял ден да ядеш едно и също. Особено деня с кашкавала и сиренето. Доста трудно би се справила.
Подбери диета с по-разнообразно меню, с повече зеленчуци и пилешко месо.

АвторДидkaa (Нерегистриран)
Публикувано08.11.06 18:52

Еми аз не съм сигурна точно, че би отслабнала на тази диета...100 гр кашкавал и 100 сирене имат над 300 калории..еми 1 кг са над 3000 калории...Кремвершите пак са горе долу толко калории...и 5 кофички мляко пак ми се струват множко..Може би трябва да намалиш количествата, ако решиш да я спазваш..И успех

Тема Re: 10 кг. за 10 дни [re: mica]  
Авторgali_smile (Нерегистриран)
Публикувано09.11.06 16:10

Mica, това режим за надебеляване ли е? Множко ми се виждат тези килограми сирене, кашкавал, пилешко, кренвирши, 5 яйца + 2 кофички мляко.Хубаво е, че има разтоварващи дни, в които се хапват само зеленчуци , ябълки или кисело мляко.
Ако някой е пробвал тази диета, да сподели!

Тема Re: 10 кг. за 10 днинови [re: gali_smile]  
Автор Kлep (женствена)
Публикувано10.11.06 15:37

Не съм спец, но съм чувала доц. Донка Байкова да казва, че насищането на организма с една и съща храна води до това, че не се усвоява цялата. Вероятно това е причината да се отслабва от яденето само на сирене в един ден, нищо че е цял килограм. Впрочем не ми се вижда вероятно човек да може да изяде толкова много сирене - ще му стане гадно все пак.

Когато Господ затваря врати, отваря порти!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.