|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Кой е с мен на плодове?
|
|
Автор |
Polito (сладурана) |
Публикувано | 24.09.06 22:50 |
|
Здравейте дами, през изминалия месец се поглезих доста стабилно и от понеделник смятам да си направя едно есенно плодово прочистване (както обикновено). Мисля да направя пълен курс от 20 дни + 10 дни захранване. Има ли желаещи да започнем заедно и да се подкрепяме?
Fortune favours the brave
| |
Тема
|
Re: Кой е с мен на плодове?
[re: Polito]
|
|
Автор |
milena69 (moga) |
Публикувано | 25.09.06 07:30 |
|
Polito
и аз започвам с теб
пълен курс от 20 дни + 10 дни захранване
| |
Тема
|
|
|
Автор | Ивa (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.09.06 14:03 |
|
Здравей Поли,
И аз бих искала да се включа с теб, и да направя един разтоварващ плодово-чаен режим от 20 дни, и 10 дни захранване.
Миналата есен бях 14 дни на плодове и чай, и се чувствах страхотно, но нещо не се захраних правилно, и цялото гладуване отиде по дяволите:(((. Затова този път се включвам във форума и се надявам, че ще успея да издържа 20 дни и ще се захраня правилно, пък и всичко ще мине по-лесно като зная, че имам съмишленици.
Гладуването го правя най-вече за изчистване на тялото ми от токсини, но имам за сваляне някой друг килограм / в момента съм 58кг, при височина 170см, но се чувствам тежка, искам да сваля 5-6кг/.
Смятам да ям по 2 - 3 ябълки на ден и по малко грозде /зная, че се отрича от д-р Емилова, но пък е доста сладко и ме засища:)))/. За мен проблемът е вечерята, затова за вечеря ще хапвам грозденце.
За сега днес хапнах една ябълка, вече пия втори чай и не чувствам глад.
Ще видим утре как ще се чувстваме:))).
Успех на всички!!!
| |
Тема
|
[re: Ивa]
|
|
Автор | CAPA (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.09.06 14:16 |
|
Защо гроздето се отрича от д-р Емилова?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Polito (сладурана) |
Публикувано | 25.09.06 14:30 |
|
Здравейте, Иве и Миленче, ей на това се казва сериозни дами. Много съм щастлива, че няма да съм сама
Аз днес ще папам ябълки. Иве, не знам за Емилова, но по оригинала на Ковачева може съвсем спокойно да си ядеш грозде: 'За деня могат да бъдат ползвани няколко вида плодове, а може и само един вид, като се оформят дни на ябълки, грозде, круши и пр.' Така че няма страшно
Успех
| |
Тема
|
|
|
Автор |
siskata_ (непознат
) |
Публикувано | 25.09.06 14:52 |
|
поли да те попитам а може ли по кратък период на плодово пречистване да има.да речем за 3 дни и може ли да се смесват различно плодове или само ябълки трябва и последно ако направя само 3 дневен курс трябва ли после да има захранване и в какво се състои.благодаря предварително
| |
Тема
|
[re: siskata_]
|
|
Автор |
Polito (сладурана) |
Публикувано | 25.09.06 15:05 |
|
Здрасти, разбира се, че може само 3 дни да направиш прочистване. Аз по принцип си правя такива 3-4 дневни курсове, но по на често, просто сега реших да направя един по-дълъг курс. Може да ядеш различни плодове на един ден, но не в едно ядене и не повече от общо 1кг (800-900гр) плодове дневно. Специално захранване не е необходимо, може от 4-тия ден нататък да хапваш леки неща- салатки, сиренце, зехтинче и т.н.
| |
Тема
|
И аз съм с вас!
|
|
Автор |
nikol82 (непознат
) |
Публикувано | 27.09.06 10:07 |
|
Ябълки и грозде- сега поне има бол. После салата от моркови и салата от зеле с моркови. В общи линии като вас. Пет дни да издържа все е нещо- най- малкото ще укротя тоя ужасен апетит дето се е зародил полседния месец в мен.
Пожелавам успех на всички.
| |
Тема
|
Re: И аз съм с вас!
[re: nikol82]
|
|
Автор |
Polito (сладурана) |
Публикувано | 27.09.06 13:25 |
|
Здрасти, успех и на теб. Аз днес си хапнах около 150-200гр грозденце за закуска, сега ще се поглезя с едно кафе, че ме чака пак цял ден висене пред компа и писане на работата ми за университета
| |
Тема
|
Re: И аз съм с вас!
|
|
Автор |
fenixx (scorpio) |
Публикувано | 27.09.06 21:52 |
|
Момичета бройте ме и мен ... много съм несериозна , при мен килограмите са направо извън контрол .
Нямам много време да пиша , но след месец ще съм отново на родна почва и форума отново ще е л;бимото ми място !
Аз почвам от утре , че ще умра ако така се появя на летището - такова коремче съм заформила ...
Вече си представям майка ми как ме почва и вместо здрасти ми казва ... аууу каква си се нашишкала .
Ама аз съм си виновна ... никой не ми бута в устата на сила .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|