|
Тема
|
herbalife
|
|
Автор | i (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.04.06 21:26 |
|
Здравейте, някой има ли опит с herbalife. Бих се радвала да споделите:)
благодаря ви
| |
Тема
|
Re: herbalife
[re: i]
|
|
Автор | фeниkc (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.04.06 23:03 |
|
Да аз имам и не веднъж съм го споделяла !
Отслабваш , но то е нормално при неядене , при всяка друга диета се постига същото , но поне си хапваш .
А при хербалайф заместваш две от храненията с протеинов шейк разтворен в 200 мл кисело мляко .
Сещаш се какво му е на човек да чака да си хапне само веднъж на ден и то е упоменато , че трябва едното хранене , което е позволено да е до 600 кал .
А хапчетата , заедно с това хранене са към 1300 - 1400 кал - тоест ти си си на едно намаляване на калориите .
Отделно разнасяш един тон хапченца , което е страшно усложнено през деня , ако не си си в къщи .
20 мин преди всяко хранене се пият две таблетки от формула две , после е шейка , наполовината му се пият формула з и 4 и така до безкрай ако имаш нервите и ината да ходиш с часовника и хронометъра .
А да не изпусна момента в който цялото това нещо е към триста и няколко лева ... еми с хербалайф свалих към 7 кг за един месец стриктно спазване , а с НВД без да давам 3?? лв свалих 8 кг и се хранех не един път а четри пъти на ден ...и определено се научаваш как да се храниш , а не как да пиеш хапченца .
| |
Тема
|
[re: фeниkc]
|
|
Автор | Aни (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.06 09:24 |
|
Феникс,а какво е мнението ти за чая Термоджетикс.Купих си го,но имам чувството,че при мене има парадоксална реакция-сякаж се подувам,да не кажа напълнявам.
Иначе аз ползвам шейка само сутрин,щото и без това не мога да закусвам.
От 15 март досега,с някакво си мое съчетание между НВД и шейка,както и с кростренажора,съм минус 3 кг.
Не е много,но пак е нещо.
Дано при вас нещата вървят по-добре.Поздрави!
| |
Тема
|
[re: фeниkc]
|
|
Автор |
fenixx (scorpio) |
Публикувано | 07.04.06 09:48 |
|
Чая го пих заедно с формулата от едно до четри и шейка .
Ефекта вече какзах какъв е ... същото се постига с диета и без да даваш теди пари .
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства
Паулу Коелю
| |
Тема
|
|
|
Автор | Silvia2 (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.08.06 17:43 |
|
Защо просто не погледнеш www.vipperson.hit.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ellina (legal alien) |
Публикувано | 05.08.06 21:20 |
|
Нали си чувала за Мултилевъл Маркетинг ( в България преди петнайсетина години ги кръстихме "пирамиди" и те са си си точно това).
Хербалайф е една от най-агресивните и противни такива. Подобни са Avon и Аmway, които работят много по-почтено, не че и те са ми особено симпатични.
Хербалайф винаги е продавала безобразно скъпи продукти, с неясно съдържание и меко казано съмнителен ефект. Лично аз бях старателно зарибявана преди много години, в Кипър, от едни познати руснаци, които се опитваха да изкарат някоя лира, не ги виня хората. Спомням си, че тогава на шишенцата и бурканчетата дори не бяха поставени етикети със СЪДЪРЖАНИЕ, та човек се предполагаше да се тъпче с нещо, което дори не знае какво е. Аз козметика не си купувам, ако не прочета какво включва в състава си, представи си да го ядеш или пиеш това нещо.
Така беше преди петнайсет години. Обаче след няколко шумни съдебни процеса Американската FDA ( Food & Drug Administration ) ги принуди да спрат безобразната си подвеждаща реклама и да започнат да поставят етикети с ясно и подробно описано съдържание. Надявам се да го правят, защото си спомням как случайно бяха пропуснали да споменат кофеина, който беше основна активна съставка в продукт обещаващ "natural lift". Какво ли ще му е на един хипертоник "естествено тонизиращ" се всеки ден с вълшебните им таблетки, съдържащи кофеин колкото двойно еспресо.
Още през 1986 щата Калифорния ги осъжда на глоба от $850,000 и са принудени да изтеглят от пазара продуктите си Tang Quei Plus и К-8. Надявам се, че поне тях не ги продават в България. Ако на някой му се чете повече .
Уф, много мога да изпиша по темата, но се вбесих и май по-добре да спра. Отивам да медитирам.
| |
Тема
|
[re: ellina]
|
|
Автор |
ellina (legal alien) |
Публикувано | 05.08.06 22:12 |
|
Нещо не ми потръгна с медитацията и все пак надникнах на българския сайт.
Значи през 1986 година Калифорнийският съд забранява на Хербалайф да:
цитирам
N. Representing that Tang Kuei relieves menstrual disorders.
defendants, however, are not restrained from representing that Tang Kuei is an herbally based formula which nutritionally helps with the normal discomforts associated with the menstrual function, if there is a reasonable basis therefor.
мой нескопосан превод
да твърди, че Tang Kuei облекчава менструални дисфункции,
но не им забранява да го представят като билкова формула, която спомага за преодоляване на нормалния дискомфорт, свързан с менструалния цикъл, ако за това има подходящи условия.
и сега какво се мъдри на нашия сайт
Тан Куей Плюс
Продукт за регулиране на хормоналните проблеми при жените. Отразява се чудесно при нередовен и болезнен менструален цикъл. При навлизане в критическа възраст. Предотвратява топлите вълни и изпотяване. Спомага процеса на отслабване при жените. Много добре се отразява при диабетици.
Много добри резултати дава при хора които водят напрегнат начин на живот.
значи у нас това е продукт за регулиране на хормоналните проблеми при жените!
е, не мога да коментирам, няма и нужда.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mimi1OO1 (непознат) |
Публикувано | 06.08.06 22:24 |
|