Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:08 10.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Тема някой пробвал ли е .........нови  
АвторASA (Нерегистриран)
Публикувано04.07.05 13:27

.......Calorex - хранителна добавка за отслабване???

Тема Re: някой пробвал ли е .........нови [re: ASA]  
Авторafrodita (Нерегистриран)
Публикувано06.07.05 15:55

da az sam go opitvala za6to pi6e6e ce moga da otslabna s povece ot 5 kg za 4 dena no se izlagah razbolqhse ot nego ot hepatit i ot 63 stanah na 57 sega vse o6te sam malko bolna i vse povece otslabvam vmomenta sam 47kg. zatova ne ti go preporackam

Тема Абе днес явно от новолунието...нови [re: afrodita]  
Автор lggiberry (новак)
Публикувано06.07.05 15:59

... всички са се побъркали!

Ти нали не мислиш, че си се разболяла от Хепатит от някаква си хранителна добавка.

Просто не мога да повярвам, че си написала такава глупост!

Редактирано от lggiberry на 06.07.05 16:02.

Тема Re: ne e vqrno ce ne samнови [re: lggiberry]  
Авторafrodita (Нерегистриран)
Публикувано07.07.05 10:21

наистина съм болна от хепатит ! преди 1 месец и постоянно слабеех провери какво съдържа този продукт и ми напиши да видиш , че е истина каквото ти приказвам , но все пак отслабнах с около 15-16 кг за месец

Редактирано от fenixx на 07.07.05 11:03.

Тема Re: някой пробвал ли е .........нови [re: afrodita]  
Автор marlla (непознат )
Публикувано24.07.05 23:18

здрасти и на теб!извиняваи ама и на мен не ми се вярва да си се разболяла заради калорекса...какво ти казаха лекарите по вапроса?Няма ли вазможност да си го лепнала тоя шибан хепатит от другаде?Моля те,кажи ми все пак как се пие накратко и...колко струва наи-вече...много ми се иска да опитам,особено след като ми каза че си отслабнала 15кг за един месец....направо ми се струва невероятно,а наскоро започнаха да го рекламират и по телевизията ама искам да знам от някого,които е пробвал,защтото нали се сещаш,как всяка аптекарка,дето иска да го пробута,ще каже,че е наи-доброто....мерси предварително!

Тема Re: някой пробвал ли е .........нови [re: marlla]  
Авторmalikvistetupi (Нерегистриран)
Публикувано11.12.05 03:30

А ве момиче колко си смотано не е истина. От Калорекса не можеж да се разболееш от хепатит. Хепатита се хваща по съвсем различен начин а и се влиза в болница да те надупчат с глюкоза и затова се отслабва от хепатита а не от калорекса, Всеки който е боледувал хепатит е отслабнал 10 кила средно защото дерният дроб ти става на лайно след болеста и възтоновяването му е доста трудно. Калорекса е хранителна добавка която е подобна на Л-Карнитина демек топи мазнини елементарно... За да отслабнете не е задължително да се мятате на калорекса има много формули които са на принципа да потискат глада и топат мазними. С добра програма може да се направят добри резултати за кратко време. Успех!!!

Тема Re: някой пробвал ли е .........нови [re: malikvistetupi]  
Авторi az (Нерегистриран)
Публикувано03.07.06 17:50

dobre de bi mi dal naprimer takava formula za6toto iam hora koito iskat da otslabnat

Тема Re: някой пробвал ли е ......... [re: i az]  
Автор himka ()
Публикувано03.07.06 18:33

е сега пак ще влезне рекламният блок

----------------------------
покажете ми само един нормален човек и аз ще ви го излекувам

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.