|
Тема
|
питам се аз ....?
|
|
Автор |
DarkMoonRising (Elendil) |
Публикувано | 11.05.06 19:23 |
|
питам се аз следното нещо: наистина ли са ефективни диетите ? според мен те са пълна заблуда :)
ефекта е до време и после си качвате пак същите килца :)
истината май е в разделното хранене :)
| |
|
Истината е в хранителния режим като начин на живот. С всички други временни диети се постига временен резултат (ефекта йо-йо), защото рядко човекът провеждащ диетата има добра хранителна култура. Истината е да се чете, чете и пак много да се чете, така всеки може да си намери подходящ режим на хранене, съобразен с индивидуалността му.
Fortune favours the brave
| |
Тема
|
Re: питам се аз ....?
[re: Polito]
|
|
Автор | Жиka (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.05.06 23:04 |
|
Мерси,4е ни каза каква е истината!Сега да ти кажа и аз една истина-за всеки истината е разли4на.Т.е. за теб може да е разделно хранене,за друг НВД и т.н.4ат ли си?
| |
Тема
|
[re: Жиka]
|
|
Автор | GEORGlO (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.05.06 23:19 |
|
Polito: много добър коментар. напълно съм съгласен. термина диета така или иначе се разбира като краткосрочен план за хранене или гладуване. а това не е така. затова аз използвам хранителен режим. ВМНВД е класически и перфектен режим който единствен може да гарантира трайни резултати понеже е режим за цял живот а не за краткосрочен план. ако става въпрос за здавсловно хранене то ВМНВД не е единствен, понеже много други режими също се радват на дълголетници и на хора с добро здраве. но става ли въпрос за сваляне на излишни мазнини и изграждане на фунционална физика в една все по замърсена и агресивна околна среда то ВМНВД е идеален режим. аз залагам на него, избора дали ще направите същото остава само ВАШ!
| |
Тема
|
[re: Жиka]
|
|
Автор |
Polito (сладурана) |
Публикувано | 11.05.06 23:19 |
|
Запази си невъзпитаните нападки за някой друг форум. Целта на този пост бе предизвикан по-скоро с градивна и 'философска' цел, а не за груби коментари. Ако още веднъж се потрудиш да прочетеш поста ми ще разбереш, че визирам именно всеки да открие своя режим на хранене.
Fortune favours the brave
| |
Тема
|
[re: Polito]
|
|
Автор | Жиka (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.05.06 14:21 |
|
Първо,Полито,това не беше към теб,а към авторката.Второ-не ми казвай какво да правя и трето-писна ми от разни "разбиратели".Все си казвам,4е няма да пиша в тези форуми,но понякога не се сдържам.А ти по-спокойно го раздавай,4е явно излишните килограми не ти се отразяват добре.
| |
|
Да, наистина са пълна зблуда, истината е не само в разделното хранене, а и във всеки друг хранителен режим, неограничен във времето. Ако човек е успял да открие 'своя' режим, в който организмът му да не се чувства стресиран, а напротив - да му е леко и приятно спазването му и резултатът със сигурност няма да закъснее
| |
|
от тия диети слабеех по 4,5кг а после ка4вах по 6.. е за какво да си говорим, сега съм хванала ниско-въглехидратната... ама 6те видим
| |
Тема
|
Re: така си е ..
[re: shaya]
|
|
Автор | GEORGlO (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.05.06 12:33 |
|
shaya: нвд не просто кратковременна диета. ако ч практикуваш само за няколко седмици или месеци и след това започнеш отново на "всичко" не виждам как ще запазиш постигнатото. нвд е принцип. или го възприемаш за цял живот и спазвайки го си поддържаш постигнатите кг или си в постоянната въртележка - "качавам - свалям".
много ми е странно че тук всички искат диета тип - спазавам я за две седмици и после ям всичко. сори но такава няма. има принципи и те са постоянни.възприемаш един и го следваш цял живот. аз на нвд съм 75кг цяла година и повече . преди бях винаги над 85.
| |
Тема
|
Re: така си е ..
[re: GEORGlO]
|
|
Автор |
shaya (la strega) |
Публикувано | 15.05.06 13:46 |
|
е,да и аз се надявам да ми стане като на4ин на хранене за цял живот...
| |
|
|
|
|