Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:34 15.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За схемата към златно чудо и за златно чудо?!нови  
Автор ® (mama na Krasi)
Публикувано19.10.05 11:12

ЗДравейте!
Аз скоро родих и сега се заемам здраво за свалянето на кг, който не са малко!
Излязох от болницата с -10кг, после вкъщи се ограничавах и резултата е още -3кг.. От днес почнах златното чудо и твърдо съм решена да спаза и схемата и препоръките за ядене към нея. Та въпроса ми е някой пробвал ли е златното чудо и схемата към него има ли ефект или не?
За мен няма проблем да почна по строга диета, но ми прималява понякога, а все пак трябва да съм способна да си гледам детенцето!
Предварително благодаря!

Тема Re: За схемата към златно чудо и за златно чудо?!нови [re: ®]  
Авторmargo (Нерегистриран)
Публикувано19.10.05 11:25

Аз родих преди две години и половина и като излязох от родилния дом тежах колкото и преди да забремения, за петте месеца докато кърмих имах най-перфектната фигура в живота си, но после изведнъж качих 12 кг. и станах 72, при ръст 164 см. Миналото лято пробвах доста диети и свалих 8 кг, но през зимата ги направих 75 и така до края на месец май. Тогава вече си казах, че е крайно време да се взема в ръце, а не да се оправдавам само с това, че скоро (ама скоро де) съм родила.
И така се започна със златното чудо на 01.06. За едно шише съм спазвала всичко точно и свалих 7 кг - това е за около 20 дни. После си почивах пет дни просто от неорганизираност да купя ново шише чудо. От тогава го пия почти постоянно, но си правя и твърде често нарушения на схемата му и си похапвам всичко, което обичам и все пак съм свалила още 5 кг - към момента 63 кг. Всъщност искам да сваля още 3-5 кг и да задържа в интервала 58-61 - дано успея. Това при почти никакъв спорт, освен че ходя на работа и после се търчи след детенце. Освен това не съм била гладна и за минута - само ако си помисля, че съм гладна и край на диетите - веднага си представям баничка и пържени картофи и после си ги набавям. Ако ще ти стимул може да пробваме от тук заедно. Аз обявявам:
Ръст - 164 см;
Тегло към 19.10.2005 г. - 63 кг.
Успех при ослабването

Тема Re: За схемата към златно чудо и за златно чудо?!нови [re: margo]  
Автор ® (mama na Krasi)
Публикувано19.10.05 15:17

ми може да пробваме аз вече си го почнах от сутринта! Ми аз също нямам време за спорт...моят спорт е количката и да точам със шишето (ние не се кърмим) между етажите (живеем в къща и спалните са на друг етаж от кухнята)! Аз съм 168 см и съм със скромните 80 кг !!! Трябва да гона много аз цели 20кг по надолу трябва да слезна!!! Въпреки че повечето познати ми казват, че не ми личи че съм качила толкова много мен си ми тежат а и не мога да вляза в нито едни дънки! От 28-29 размер скочих на 33

Автор raби (непознат )
Публикувано19.10.05 15:25

Здравейте,извинявайте,че се намесвам,тъй като не съм си купила Златно чудо,но имам излишни 6-7 кг.,и ми се иска да се присъединя към вашата групичка.Тъй като нямам пред себе си упътване,бихте ли ми казали накратко какво пише,и дали може да има междинни закуски-напр.ябълки,мляко,когато се пие от Златното чудо?

Тема Re: За схемата към златно чудо и за златно чудо?!нови [re: margo]  
АвторKeти (Нерегистриран)
Публикувано19.10.05 15:57

Абе, Марги,
това не си ли е чист глад? Или ти действаш някак по своя схема?
Купих си миналата година и ужким започнах...
То примерно за деня имаш веднъж да хапнеш и сутринта и вечерта да пиеш туй Чудо...А въпросното е като да си разредиш малко мед в една чашка и пак да си гладуваш без да си дал 14 лв???
Не знам, ако греша нещо ме поправи, и моля сподели къде влагаш творчество и докъде спазваш инструкциите...Заинтригуваха ме резултатите ти и много ми се иска и аз да пробвам пак ако кажеш, че изцяло ефекта е от Чудото, а не е от глад...
Ще чакам отговор, да знаеш!

Авторmargo (Нерегистриран)
Публикувано19.10.05 17:04

Ден 1 - закуска - златно чудо с вода; обяд - каквото си ям всеки път, но без хляб; вечеря - нормалната, но без хляб;
ден 2 - закуска - едно яйце (щото по принцип на ям); о - златно чудо с вода; в - нормалната без хляб;
ден 3 - з - яйце или прясно мляко или кашкавал (неща без които определено не мога); обяд - нормалното без хляб; вечеря - златно чудо;
ден 4 - златно чудо; обяд; златно чудо;
ден 5 - закуска; златно чудо; златно чудо;
ден 6 - златно чудо; обяд; златно чудо;
ден 7 - закуска - златно чудо с вода; обяд - каквото си ям всеки път, но без хляб; вечеря - нормалната, но без хляб;
ден 8 - закуска - едно яйце (щото по принцип на ям); о - златно чудо с вода; в - нормалната без хляб;
ден 9 - з - яйце или прясно мляко или кашкавал (неща без които определено не мога); обяд - нормалното без хляб; вечеря - златно чудо;
ден 10 = на ден 1 и т.н докато свърши шишето...

Под нормалното разбирам безплатен профилактичен обяд на работа - таратор (сега зимата е супа и я пропускам), второ - салата, кюфтета или шницел (обикновено винаги е това), плод - от които се лишавам само от хляба и ям едното кюфте или половин шницел; вечеря - това, което съм готвила за вкъщи за семейството - без ограничения - стараех се да ям по една голяма салата (според сезона, не съм много с пари) преди ядене, че да не се тъпча после; за закуска основно съм яла - твърдо сварено яйце, кашкавал, прясно мляко; Тежки ми бяха само трите дни, които са с по едно ядене, но основно винаги гризех ябълки и пиех мляко (айрян) - бях много мотивирана. Като цяло и досега не ям бял хляб (само Бонус - свиква се), почти изцяло съм премахнала другите тестени изкушения, макар че без тях най-не мога и като правя палачинки за домашните си позволявам по една, като правя кексове и други пак така - опитвам скромно. Не ям нищо сладко, освен ако някой колега не черпи бонбони за нещо (а преди поглъщах астрономически количества шоколад). Сега съм си купила натурален шоколад на Линд (хем е скъп, хем качествен) и като видя зора - да съм на полудяване за шоколад си пищипвам от него, ама си го пестя старателно, че иначе лошо и за портмонето и за линията... Алкохол никакъв. Газирани безалкохолни, разни там сокчета и други изобщо не пия и досега. Ако сядам на кафе - кафе, газирана вода, минерална вода, чай - всичко с мед. Купих кафява захар и вече почти не използвам друга. Сега съм се замислила за кафяв (нелющен) ориз.
Както писах вече - спазвах стриктно схемата само за първото шише и то затова и този резултат - сега се старая да запазя това тегло и ако дай боже мръдна надолу с по 1-2 на месец пак съм доволна. Гладна не съм била, лятото ми беше тежко без бира, че това ми е порок, но съм си позволявала по малко, особено на морето. Сега съм решила да се стегна и да направя още една силна серия, докато още има повече плодове и зеленчуци, а после ще се мъча да ги задържам.
Това е в общи линии, дано съм била полезна. Иначе това чудо вярно прилича на вода с мед (а може и това да е), ама като дадеш 14 лева си малко по-мотивиран, особено ако за теб 14 лева са много.. Все пак при всеки си е индивидуално - пила съм ананасови таблетки - нищо - хем съм гладна, хем намразих ананас; Пила съм ябълков оцет с вода и на таблети - пък същото, ами не ще друго, ами и стомах взе да ме боли и да свалям много кръвното, не че ми е много високо иначе; мъчих със салата и гладуване, но ефектът е слаб и не ми се нрави като няма реакция от кантара и няамам мотивация.
за мен златното чудо беше най-доброто за момента попадение
Успех на всички.

Авторceci (Нерегистриран)
Публикувано05.05.06 16:45

njakoi pil li e zlatno 4udo

Тема Re: За схемата към златно чудо и за златно чудо?!нови [re: ceci]  
Автор Nasinda78 (Skorpionka)
Публикувано05.05.06 19:50

А знаете ли дали Златното чудо може да се пие от жена все още кърмеща?

Тема Re: За схемата към златно чудо и за златно чудо?!нови [re: Nasinda78]  
Авторtrina (Нерегистриран)
Публикувано06.05.06 21:23

Аз в момента съм на златно чудо вече 7 -ми ден и днес не издаржах и хапнах малко сладолед,дано не сам обаркала нещо.Иначе още не сам се качвала на кантара но мисля че съм свалила около 2 кг.И засега съм доволна

Тема Re: За схемата към златно чудо и за златно чудо?!нови [re: trina]  
Авторюли (Нерегистриран)
Публикувано06.05.06 22:08

Благодарение на него за 1 месец свалих 6 кг.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.