Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:23 09.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За всички "отслабващи продукти" на купнови  
Автор DietFAN (158/42/16)
Публикувано06.05.06 11:35

Нека в тази тема всеки напише всички работи за които е чул/а и резултатите които е постигнал/а

аз започвам първа:
1. Фибракс - 1-2кг(не забелязах загуба на апетит)
2. Вита Голд- същата работа ок.2кг
3. Калорекс - 2кг ако се пие 30мин преди ядене се усеща ситост в последствие
4. Мезим Форте не забелязах да ходя повече до тоалетна
5. Ябълков пектин засища наистина
6. Бизилакс има ефект но до определено време, после нищо не действа и трябва почивка
7. чаша топла вода на гладно - действа след около 30мин си в тоалетната

в момента не се сещам за друго

Тема Re: За всички "отслабващи продукти" на куп [re: DietFAN]  
Автор Polito (сладурана)
Публикувано06.05.06 14:04

Здрасти, без да искам да те обидя, не мислиш ли, че си 'малко' обсебена с теглото си? На твоите години и килограми си пробвала всичките тези продукти? Залагам си главата, че 1-2 килограма се дължат на обезводняване, а не на загуба на мазнини. В една от предишните теми си споделила, че се харесваш така. Е, ти и на 35кг може да се харесваш, но това не е критерий. Критерий е това, че периодът ти е липсвал цял месец, което говори за недохранване и/или много малко подкожни мазнини и/или много ниско тегло като цяло.
Мислиш прекалено много за диети и хапчета, повече отколкото нас, които наистина имаме откъде и какво да сваляме. Замисли се над това. Моля те.

Fortune favours the brave

Тема Re: За всички "отслабващи продукти" на купнови [re: Polito]  
Публикувано06.05.06 15:00

Много добре разбирам, ч тези боклуци само вредят, затова преди много време спрях да ги употребявам.
А за теглото знам, че съм обсебена, но се чувствам адски некомфортно като надебелея, а и според теб какво е подходящото тегло?

Тема Re: За всички "отслабващи продукти" на купнови [re: DietFAN]  
АвторЖиka (Нерегистриран)
Публикувано06.05.06 16:10

Да допълня и аз:Цефамадар-подтиска апетита известно време и после спира да действа.

Автор Polito (сладурана)
Публикувано06.05.06 16:31

Колко пъти си надебелявала, че се чувстваш 'адски некомфортно'? На никой от нас не ни е комфортно с излишни килограми, повярвай ми, но конкретно в твоя случай мисля, че преувеличаваш и застрашаваш здравето си. За твоята височина по-малко от 45 кг са страховито малко, а да не казвам, че при такива килограми няма да изглеждаш женствено. Ако наистина си качила 3-4 кг 'набързо', недей да ги сваляш още толкова бързо. Не е ли по-добре да помислиш защо си позволяваш да наддаваш с такава скорост? Не е ли по-добре да се храниш умерено и здравословно (каквото и да означава това), да се концентрираш на разни други свои хобита, отколкото обсебено да мислиш, че си 'дебела'? Убедена съм, че не изглеждаш такава.

Автор Polito (сладурана)
Публикувано06.05.06 16:32

Забравих да напиша още нещо.

'Много добре разбирам, ч тези боклуци само вредят, затова преди много време спрях да ги употребявам. '

Тогава каква е идеята на поста ти?

Редактирано от Polito на 06.05.06 16:33.

Тема Re: За всички "отслабващи продукти" на купнови [re: Polito]  
Публикувано06.05.06 17:54

сигурна съм че не само при мен не са подействали и по този начин искам да покажа на всички, че от това не се отслабва, защото в момента всяка втора тема е за такъв продукт

Тема Re: да споделя самонови [re: DietFAN]  
Автор Karinka (членка)
Публикувано06.05.06 21:20

в момента пробвам Ксеникал. Моя приятелка свали 6 кг за 1 месец, което смятам е доста прилично. Аз още нямам напредък, но се надявам и това да стане. Ефекта му е, че изхвърля всички мазнини.
От ябълковия оцет има ефект, но мисля доста слаб.

Тема Re: да споделя самонови [re: Karinka]  
Авторtrina (Нерегистриран)
Публикувано06.05.06 21:25

ако се появи някъкъв резултат сподели моля те.Успех

Тема Re: да споделя самонови [re: trina]  
Авторчyчyлиra (Нерегистриран)
Публикувано06.05.06 22:38

Lipozan и L-karnitin, спорт и зеленчуци,извара,риба

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.