Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:44 09.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема анти-целулитен гелнови  
АвторBиkи (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 16:24

Моля, препоръчайте ми ефикасен анти-целулитен и стягащ гел.

Тема Re: анти-целулитен гелнови [re: Bиkи]  
Авторcтeфи (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 20:54

Здрасти! Не мога да ти препоръчам определен анти-целулитен гел ,но ще те посъветвам да не си купуваш от тези на AVON. Те нямат никъкъв ефект, опитвала съм ги!

АвторSummer (Нерегистриран)
Публикувано04.05.06 00:59

Аз също не мога да ти препоръчам, не съм навътре, но исках само да споделя, че откакто започнах повече да се движа, ходех на фитнес мног често,почти цялата тренировка кардио, сега правя упражнения в къщи, след тренировка си правих контрастен душ и едновременно масаж и след това се мажех с един лосион на AVON против целулит (лосион, не гел,) и целулитът ми започна да намалява.Определено не е от лосионът, но поне има хубав аромат и е на народна цена.Иначе ефектът мисля че е от спортът, хранененто, масажите и не знам за контрастните душуве, четох някъде че помагат. Знам че не отговарям на въпросът ти, но поне е по темата

Тема Re: анти-целулитен гелнови [re: Summer]  
Авторsisi (Нерегистриран)
Публикувано04.05.06 10:04

az sushto ti bix preporu4ala nticelulitniq losion na avon pri men minalata godina imash zna4itelno podobrenie i i efukasna dieta iz4ezna.no sega otno se e po4vil i kato se setq za tova izpadam v ujasss i za tova pak si poru4ax losion4eto nqma da sgreshish ako opitash i pii mnogo voda

Автормaлa (Нерегистриран)
Публикувано04.05.06 10:28

Аз отстраних напълно целулита си с гел на д-р Тайс (зелен на цвят) ,няколко месеца всеки ден контрастни душове и сутрин и вечер нанасях гела с масаж. Резултата беше страхотен !

Тема Re: анти-целулитен гелнови [re: мaлa]  
Авторlili (Нерегистриран)
Публикувано04.05.06 10:49

ot kade se kupuva tozi gel na d-r tais i na kakva cena?

Тема Re: анти-целулитен гелнови [re: lili]  
Авторtrina (Нерегистриран)
Публикувано04.05.06 11:49

най-доброто за мен е спрея на ROC смаква и от обиколката на бедрата.При мен имаше голям ефект

Тема Re: анти-целулитен гел [re: Bиkи]  
Автор rhemedios (пиле шарено)
Публикувано04.05.06 13:46

Момичетата в клуб 'козметика' много хвалят морската серия на Рефан, хем е ефикасна, хем не е скъпа.

Тема Re: анти-целулитен гелнови [re: rhemedios]  
Публикувано04.05.06 14:02

Някой ползвал ли е козметиката на Leocrema?
Мерси и за отговорите.

Тема Re: анти-целулитен гелнови [re: Summer]  
Публикувано04.05.06 14:33

Аз нямам много кг. за сваляне - 3-4 кг., но са главно в областта на бедрата и ханша. Ясно ми е, че само с козметика няма да стане. Трябва физическо натоварване и ограничения в храненето. За съжаление не разполагам с много свободно време за фитнес зали (имам малко дете). Може ли да ме посъветвате къде мога да прочета за упражнения подходящи за изпълнение в къщи. Имам велоергометър но едва ли само той е достатъчен.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.