Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:28 15.01.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Тема mayo clinic dietнови  
Автор matiya (MAMA NA DAVID)
Публикувано02.05.06 19:59

Zdraveite momicheta,tai kato i az kato vas se borq s nadnormenite kilogrami veche godina i 9 meseca i znam kolko e trudno i kolko usiliq ni kostva tova reshih i az da napisha edna dieta tuk.Ta znachi tazi dieta se izpolzva v klinikata za sardechno bolni pacienti na koito im predctoqt sardechni operacii i sa s nadnormeno teglo i trqbva barzo da svalqt izlishni kilogrami.tazi dieta mi beshe dadena ot instruktor po fitnes kadeto hodq i e izpitana ot dosta hora s dobri rezultati.

VAJNO:

Bez nikakvi dobavki kato sol i vsqkakvi my tam podpravki,oloi ili ocet.
Bez alkohol.
Da ne se prilaga poveche ot 14 dni(dietata po princip e za 14 dni)
Da ne se qde megdu trite qdemneta.
Salatite bez nikakvi dobavki.
Vsichki zalenchuci da se prigotvqt bez maslo.
Samo chisto meso bez maznini.
Kafe cherno,Chai chist.
Za 14 dni se svalqt do 20 pounda koeto e okolo 10kg.

Ponedelnik.
Zakuskata e ednakva vseki den v prodaljenie na 2 sedmici:
1 greiprut,1ili 2 qica svareni ili na ochi,chai ili kafe.
OBED:2 qica,1 domat,chai ili kafe.
BECHERQ:riba,kombinirana salata kolkoto ni se qde ot sveji zelenchuci,1 suhar,greiprut.

BTORNIK:

OBED:plodova salata kolkoto i kakvato iskame,chai ili kafe.
VECHERQ:teleshka parjola,salata ot domat,zele,celina,maslini i krastavichki,kafe ili chai.

SRQDA:

OBED:2 qica,greiprut,chai ili kafe.
VECHERQ:2 agneshki kotleti,celina,krastavichka,domat,kafe ili chai.

CHETVARTAK:

OBED:studeno vareno pile,spanak,chai ili kafe.
VECHERQ:2 qica,izvara,zele,1 suhar,chai ili kafe.

PETAK:

OBED:nqkolko razni vida sirena,spanak,1 suhar,chai ili kafe.
VECHERQ:riba,kombinirana salata,1suhat,kafe ili chai.

SABOTA:

OBED:plodova salata,kafe ili chai.
VECHERQ:teleshka parjola,celina,krastavichka,domat,chai ili kafe.

NEDELQ:

OBED:pile,domati,morkovi,vareno zele,greipfrut,chai ili kafe.
VECHERQ:studeno pile,domati,greiprut,kafe ili chai.

Vsichko tova se povtarq i na sledvashtata sedmica.

Az q zapochvam ot dnes napravila sam si spisaka s nujnite produkti i otivam do magazina.Ako ima i drugi jelaehti da se vkluchat neka pishat.Az shte pisha kak se chustvam vseki den.Nadqvam se da raboti,che idva lqto a na vseki mu se iska da seporazsableche povechko
nali taka skapi dami.Aide da se hvashtame na horoto i da varvim napred zaedno kam uspehite i seksi parcalkite.
pozdravi na vsichki i uspeh v nachinaniqta.

Mariya

Здравейте момичета,тъй като и аз като вас се боря с наднормените килограми вече година и 9 месеца и знам колко е трудно и колко усилия ни коства това реших и аз да напиша една диета тук.Та значи тази диета се използва в клиниката за сърдечно болни пациенти на които им предктоят сърдечни операции и са с наднормено тегло и трябва бързо да свалят излишни килограми.тази диета ми беше дадена от инструктор по фитнес където ходя и е изпитана от доста хора с добри резултати.

ВАЖНО:

Без никакви добавки като сол и всякакви my там подправки,олои или оцет.
Без алкохол.
Да не се прилага повече от 14 дни(диетата по принцип е за 14 дни)
Да не се яде между трите ядемнета.
Салатите без никакви добавки.
Всички жаленчуци да се приготвят без масло.
Само чисто месо без мазнини.
Кафе черно,Чай чист.
За 14 дни се свалят до 20 поунда което е около 10кг.

Понеделник.
Закуската е еднаква всеки ден в продължение на 2 седмици:
1 греипрут,1или 2 яйца сварени или на очи,чай или кафе.
ОБЕД:2 яйца,1 домат,чай или кафе.
БЕЧЕРЯ:риба,комбинирана салата колкото ни се яде от свежи зеленчуци,1 сухар,греипрут.

БТОРНИК:

ОБЕД:плодова салата колкото и каквато искаме,чай или кафе.
ВЕЧЕРЯ:телешка пържола,салата от домат,зеле,целина,маслини и краставички,кафе или чай.

СРЯДА:

ОБЕД:2 яйца,греипрут,чай или кафе.
ВЕЧЕРЯ:2 агнешки котлети,целина,краставичка,домат,кафе или чай.

ЧЕТВЪРТЪК:

ОБЕД:студено варено пиле,спанак,чай или кафе.
ВЕЧЕРЯ:2 яйца,извара,зеле,1 сухар,чай или кафе.

ПЕТЪК:

ОБЕД:няколко разни вида сирена,спанак,1 сухар,чай или кафе.
ВЕЧЕРЯ:риба,комбинирана салата,1сухат,кафе или чай.

СЪБОТА:

ОБЕД:плодова салата,кафе или чай.
ВЕЧЕРЯ:телешка пържола,целина,краставичка,домат,чай или кафе.

НЕДЕЛЯ:

ОБЕД:пиле,домати,моркови,варено зеле,грейпфрут,чай или кафе.
ВЕЧЕРЯ:студено пиле,домати,греипрут,кафе или чай.

Всичко това се повтаря и на следващата седмица.

Аз я започвам от днес направила сам си списъка с нужните продукти и отивам до магазина.Ако има и други желаехти да се включат нека пишат.Аз ще пиша как се чуствам всеки ден.Надявам се да работи,че идва лято а на всеки му се иска да сепоразсъблече повечко
нали така скъпи дами.Айде да се хващаме на хорото и да вървим напред заедно към успехите и секси парцалките.
поздрави на всички и успех в начинанията.

Мария

[имаге]http://lilypie.com/baby1/050720/1/15/0/-8/.png[/имаге]

Редактирано от milena69 на 03.05.06 08:00.

Тема Re: mayo clinic dietнови [re: matiya]  
Автор ambiciranata (havana)
Публикувано02.05.06 20:18

Диета ми допада.Желая ти успех.

П.С.Темите на латиница се трият,както пише по горе.

Публикувано03.05.06 00:41

Ami izvinqvam se che pisha nalatinica no nqmam kirilica na klaviaturata ta zatovaza sajalenie no pak dietata mi se stori dosta interesna i zatova reshih da ya publikuvam.Az veche prepolovih parviq den i da vi kaja se chustvam dobre za sega,ne mnogo gladnano da vidim kak shte e vecherta.Leka vecher momicheta utre pak shte pishada znaete kak sam se ambicirala ta mislq tozi pat da q izkaram dietata do kraq.Pozdravi na vsichki

Ами извинявам се че пиша налатиница но нямам кирилица на клавиатурата та затоваза съжаление но пак диетата ми се стори доста интересна и затова реших да я публикувам.Аз вече преполових първия ден и да ви кажа се чуствам добре за сега,не много гладнано да видим как ще е вечерта.Лека вечер момичета утре пак ще пиша[Смея се]да знаете как сам се амбицирала та мисля този път да я изкарам диетата до края.Поздрави на всички[Смея се]

[имаге]http://lilypie.com/baby1/050720/1/15/0/-8/.png[/имаге]

Редактирано от milena69 на 03.05.06 08:03.

Тема за кирилицата или как да ползваме КРЕДОРнови [re: matiya]  
Автор Polito (сладурана)
Публикувано03.05.06 02:49

Ще обясна пак как работи кирилицата през сайта, не е необходимо да имаш инсталирана кирилица на компа си.

Значи, горе в дясно от полето, в което пишеш има едно нещо, наречено KREDOR. Кликаш на него и ти се появават три опции, избери BP Българска Фонетична и си готова. Това май трябва да го пусна като самостоятелна тема на първа страница вече...

Fortune favours the brave

Публикувано03.05.06 09:02

AMI AZ SI GO ZNAM TOVA S KREDORA OBACHE NE MI RABOTI NITO NA BP NITO NA BG,VAOBSHTE NE MOGA I EDNA BUKVA DA DRASNA NE ZNAM ZASHTONO STAVA SAMO NA LATINICA.

АвторБeл (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 11:07

Моля ви, пуснете някоя ефикасна диета, но да няма месо или поне да е по-малко!

Тема Re: mayo clinic diet [re: Бeл]  
Публикувано03.05.06 22:57

Emi tazi e ispitana i dala dobri rezultati i nqma mnogo meso

Автор sensis (непознат )
Публикувано04.05.06 16:21

Здравей!Преди всичко ти пожелавам успех,но и да знаеш че тези 2-ву седмични диети са опасни със завръщащите се килограми.След като приключиш намали храната и наблегни на спорта.Иначе диетата съм я чувала и съм сигурна ,че ще има резутат.

Тема Re: mayo clinic dietнови [re: sensis]  
Публикувано04.05.06 21:16

DA ZNAM CHE E TAKA,ZATOVA SAM SE PODGOTVILA PREDVARITELNO PSIHICHESKI CHE SLED TAZI DIETA NACHINAT NA HRANENE VAOBSHTE TRQBVA DA SE PROMENI IZCQLO.

Публикувано05.05.06 19:48

Ei momicheta mili 3ti den sam na tzi dieta i da vi kaja ne se chustvam gladna,e chak kam 3-4 vecherta predi vecherq malkono se izdarja i nai-vajnoto e che sam svalila okolo 2 kg.moje bi e samo voda no sew chustvam dobre i oshte poveche se ambiciram kogato vijdam che ima rezultat.sega sam reshila da ne se kachvam na kantara do kraq na sedmicata ta da vidime kakvi shte sa rezultatite.shte pish pak.aide sas zdrave na vsichki i uspeh v nachinaniqta

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.