Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:45 13.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Тема необичайна питанканови  
Автор lu6i (())
Публикувано15.04.06 10:17

Привет на всички.
Около година следя почти редовно клуба. Тук е момента, да ВИ БЛАГОДАРЯ! Много рядко се включвах, но ми бяхте изключително полезни и с ваша помощ /без да подозирате/ ми помогнахте да стопя целулитчето, което си бях отгледала . Отслабнах с около 9 килограма за един месец миналото лято. Към днешен момент съм "възстановила" 2-3 от тях. Макар и закъсняло дължа да признанието, че не малка част от заслугата е и на клуба и пишещите тук. Имам още за сваляне /поне 5-6кг/ и смятам да се заема с което.
Колебаех се обаче да ВИ поискам съвет за диета, която не е за отслабване, а за напълняване. Мъжът ми е доста слаб и има определено нужда да "качи"-172/67. Имате ли идеи как да стане това.
Ще съм благодарна за всеки съвет.

Редактирано от lu6i на 15.04.06 10:18.

Тема Re: необичайна питанканови [re: lu6i]  
Авторjika (Нерегистриран)
Публикувано15.04.06 11:33

4estno kazano s tozi rast-172,ne mislq 4e ima nujda ot ka4vane.67kg.sa mu savsem dobre.

Тема Re: необичайна питанканови [re: jika]  
Автор rumipumi (шматка)
Публикувано15.04.06 11:43

Според мен трябва да се обърне към някой добър фитнес инструктор да му изготви програма с тренировки хранителен режим и добавки...предполагам не иска само да качи ами и да изглежда по добре...нека ако някой знае нещо по конкретно да се включи..
Успех...

да мечтаеш значи да искаш да искаш значи да можеш....

Автор fenixxМодератор (scorpio)
Публикувано15.04.06 11:49

Предполагам , че иска да качи мускули , а не просто да надебелее .
Само да те предупредя , че чисти кила се качват горе долу около 1 кг - 1,5 кг на месец и то при много стриктно хранене и фитнес програма .
Трябва да си изчисли сегашният енергоразход .
И да се стреми да приема нужните му калории плюс допълнително още 500 - 700 .
Може да си вземе протеини и някакви други добавки ... но определено трябва да се порови в нета и да се запознае с храненето при качване на мускулна маса и да му изготви някой разбиращ тренировачна програма .
Да наблегне на чисти храни - повече меса , млечни ( сирене , яйца , извара , мляко , ) , зеленчуци , по - малко плодове , ядки ...
Питай при спайдерите има доста качващи мъже там ... www.spidersport.com

[image]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10704;104/st/20060425/e/Trip/dt/8/k/5f7d/event.png [/image]

Редактирано от fenixx на 15.04.06 11:51.

Тема Re: необичайна питанка [re: rumipumi]  
Автор lu6i (())
Публикувано15.04.06 12:02

Благодаря на всички. Идеята за фитнес и програма ми се струва добра. Ще го обсъдя с него. Всъщност изглежда много добре като цяло, но краката му са като солетки. Така че фитнеса може да се окаже най- подходящ, стига да се навие.
Желая успех на всички, които искат да изглеждат и да се чувстват по- добре.

Автор Изyмeн (ненормален)
Публикувано15.04.06 15:28

Трябва да приема храната в съотношение 60/30/10 - въглехидрати/протеини/мазнини, в достатъчно количество, освен това да тренира като прави по-малко повторения с повече тежести.

Ето една примерна седмична програма за натрупване на мускулна маса:

Първи ден

Гръб - горен и долен скрипец (4 х 8), мъртва тяга (3 х 4), дъмбели (4 х 8 (за всяка ръка))

Прасец - уреди (6 х 10), скачане на пръсти за загрявка.

Бицепс - щанга (4 х 8), серия с дъмбели*.

Втори ден

Крака - клякане с щанга (4 х 6), уреди за четириглав и двуглав мускул (4 х 8)

Предмишница - дъмбел (6 х 10 горна и долна част)

Трицепс - горен скрипец (4 х 6), дъмбели (4 х 6) и щанга (4 х 6) от лег.

Трети ден

Гърди - щанга (4 х 8) и дъмбели (4 х 8) от лежанка.

Рамо - щанга зад врат (4 х 6), странично и предно вдигане на дъмбел*.

Трапец - дъмбели (6 х 6), щанга (4 х 6)

* Изпълнява се с постепенно увеличаваща се тежест до максимума, след което тежестта се намалява, до минимум. Намалява се когато тежестта стане твърде тежка за да може да се повдигне.

Дните са понеделник, сряда и петък или вторник, четвъртък и събота. Поне през един.

You must defeat Sheng Long to stand a chance.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.