|
Тема
|
Къде да тичаме?
|
|
Автор |
SunLight* (раче) |
Публикувано | 29.03.06 14:29 |
|
Момичета, с моя приятелка имаме проблем - не можем да намерим подходящи места за тичане. Чудя се дали на някои от стадионите позволяват? Имам предвид тези, които са в центъра..
Лично аз имах идеята да ходя да бягам в паркчето до нас, но онази вечер налетях на двойка много влюбени и ми стана крайно неудобно.. А не мога да чакам до полунощ, за да е спокойно
Сутрин пък не ми се става към 6.., защото след това я си разхождат кучетата, я нещо друго.. И така.
Ако някой има някакви идеи и му се споделя опит - чакам с нетърпение отговори! (за София става въпрос)
| |
|
супер тема... дано някой да изкаже компетентно мнение... това би помогнало и на мен... хайде - пишете :)))))))
| |
|
Мен ми се струва, че си търсиш извинения. Излизаш да тичаш и това е. Какво ти пречат влюбените вечерно време и хората с кучетата сутринта? Целта оправдава средствата...
Fortune favours the brave
| |
Тема
|
Re: Къде да тичаме?
[re: Polito]
|
|
Автор |
Durga (новак) |
Публикувано | 29.03.06 21:17 |
|
Не знам колко ще ви е полезно моето мнение, но аз ходя да тичам на мотопистата в жк Мотописта....Но пък аз живея на половин минута от там и ми е адски удобно...Иначе се сещам за Южния парк, Борисовата градина и въобще навсякъде където би ти било приятно...Дори съм виждала хора, които тичат по тротоара на бул. България, но на мен ми егадно заради колите...А не би трябвало да има проблем и с пистите по стадионите, но не съм сигурна...
Успех! 
| |
Тема
|
[re: Durga]
|
|
Автор |
scorpia (®) |
Публикувано | 30.03.06 09:29 |
|
благодаря Durga ... на мен лично мотопистата ми върши работа... само да измисля къде да се преобличам, защото сятам да ходя да тичам след работа... а с костюм не става ...
| |
|
Базата на НСА е все още достъпна - аз там се "движа"... има доста хора...и всички спортуват - много тонизиращо ми действа... но пък за теб е проблем...щот не е в центъра. Има и паркинг за автомобили...ако решиш все пак.
| |
|
Ох, Поли
извинения не си търся, защото имам желанието.. За лош късмет обаче все някой ще се намери и кучето си да разхожда, а нямам желание да ме гонят кучета по градинките.. (при нас отвързани си ги пускат :(
| |
|
Разбирам те. Обаче, ти да не би да си единствената бягаща сутрин рано, тоест хората с кучетата би следвало да са наясно, че има тичащи хорица? Или се заблуждавам?
Fortune favours the brave
| |
Тема
|
[re: scorpia]
|
|
Автор |
Durga (новак) |
Публикувано | 31.03.06 03:33 |
|
Там няма къде...Най-добре е на работа, ако имаш възможност...но пък ако нямаш кола не се сещам къде можеш да си оставиш дрехите...
| |
|
Aбе честно казано проблема не е толкова в кучетата колкото в нещо друго. да не разправям какви неща може да види човек рано сутрин или късно вечер. направо си е гнусно, съжалявам много но не бих искала да тичам и да видя някой се задоволява сексуално или пък използва мястото за тоалетна. съжалявам че ъм толкова конкретна ама иначе нямаше как да го обясня.
o4akvai vsi4ko ot vsi4ki daje i ot sebe si
| |
|
|
|
|