Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:30 15.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Тема Къде да тичаме?нови  
Автор SunLight* (раче)
Публикувано29.03.06 14:29

Момичета, с моя приятелка имаме проблем - не можем да намерим подходящи места за тичане. Чудя се дали на някои от стадионите позволяват? Имам предвид тези, които са в центъра..
Лично аз имах идеята да ходя да бягам в паркчето до нас, но онази вечер налетях на двойка много влюбени и ми стана крайно неудобно.. А не мога да чакам до полунощ, за да е спокойно
Сутрин пък не ми се става към 6.., защото след това я си разхождат кучетата, я нещо друго.. И така.
Ако някой има някакви идеи и му се споделя опит - чакам с нетърпение отговори! (за София става въпрос)

Тема Re: Къде да тичаме?нови [re: SunLight*]  
Автор scorpia (®)
Публикувано29.03.06 14:57

супер тема... дано някой да изкаже компетентно мнение... това би помогнало и на мен... хайде - пишете :)))))))

Автор Polito (сладурана)
Публикувано29.03.06 17:56

Мен ми се струва, че си търсиш извинения. Излизаш да тичаш и това е. Какво ти пречат влюбените вечерно време и хората с кучетата сутринта? Целта оправдава средствата...

Fortune favours the brave

Тема Re: Къде да тичаме?нови [re: Polito]  
Автор Durga (новак)
Публикувано29.03.06 21:17

Не знам колко ще ви е полезно моето мнение, но аз ходя да тичам на мотопистата в жк Мотописта....Но пък аз живея на половин минута от там и ми е адски удобно...Иначе се сещам за Южния парк, Борисовата градина и въобще навсякъде където би ти било приятно...Дори съм виждала хора, които тичат по тротоара на бул. България, но на мен ми егадно заради колите...А не би трябвало да има проблем и с пистите по стадионите, но не съм сигурна...
Успех!

Тема Re: Къде да тичаме?нови [re: Durga]  
Автор scorpia (®)
Публикувано30.03.06 09:29

благодаря Durga ... на мен лично мотопистата ми върши работа... само да измисля къде да се преобличам, защото сятам да ходя да тичам след работа... а с костюм не става ...

Тема Re: Къде да тичаме? [re: SunLight*]  
Автор Tony_st (dreamer)
Публикувано30.03.06 11:41

Базата на НСА е все още достъпна - аз там се "движа"... има доста хора...и всички спортуват - много тонизиращо ми действа... но пък за теб е проблем...щот не е в центъра. Има и паркинг за автомобили...ако решиш все пак.

Автор SunLight* (раче)
Публикувано30.03.06 11:54

Ох, Поли
извинения не си търся, защото имам желанието.. За лош късмет обаче все някой ще се намери и кучето си да разхожда, а нямам желание да ме гонят кучета по градинките.. (при нас отвързани си ги пускат :(

Автор Polito (сладурана)
Публикувано30.03.06 13:28

Разбирам те. Обаче, ти да не би да си единствената бягаща сутрин рано, тоест хората с кучетата би следвало да са наясно, че има тичащи хорица? Или се заблуждавам?

Fortune favours the brave

Тема Re: Къде да тичаме?нови [re: scorpia]  
Автор Durga (новак)
Публикувано31.03.06 03:33

Там няма къде...Най-добре е на работа, ако имаш възможност...но пък ако нямаш кола не се сещам къде можеш да си оставиш дрехите...

Автор secret_19 (упорита)
Публикувано31.03.06 11:33

Aбе честно казано проблема не е толкова в кучетата колкото в нещо друго. да не разправям какви неща може да види човек рано сутрин или късно вечер. направо си е гнусно, съжалявам много но не бих искала да тичам и да видя някой се задоволява сексуално или пък използва мястото за тоалетна. съжалявам че ъм толкова конкретна ама иначе нямаше как да го обясня.

o4akvai vsi4ko ot vsi4ki daje i ot sebe si

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.