Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:03 15.11.24 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема нека най-накрая го направимнови  
Авторo o o (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 15:40

ох...ще се побъркам...чета от доста време..и не мога да си осъзная проблема..всеки ден се надъхвам да направя нещо със себе си, но не се получава. залъгвам се, че няма как да не успея някой ден и все повече надебелявам...толкова много надебелявам, че вече избягвам да се поглеждам в огледалото. и се побърквам знам какво трябва да направя, но не мога..пристрастена съм към яденото или по точно към преяждането. иначе съм щастлива имам прекрасна младост и знам, че може да бъде още по-прекрасна..но..
този форум е прекрасен, но имам чувстовто, че винаги се тръгва от едно и също прекрасно нещо ..да го направим, да се справим, да променим начина си на живот...и до никъде не се стига..и пак отначало
много ще се радвам момичета ако си помогнем

Тема Re: нека най-накрая го направимнови [re: o o o]  
Автор puma6 (непознат )
Публикувано20.03.06 15:47

Здрасти!!!Аз да ти кажа имам абсолютно същия проблем с малката разлика,че от тези килограми се депресирам и не мога да кажа,че се чувсвам щастлива!!!!Но до днес.....От днес започнах моята си диетка и се надявам до седмица вече да съм влезнала във формаАко искаш хайде заедно,пък да видим дали ще се почувстваме по-добре!!!!

Тема Re: нека най-накрая го направим [re: puma6]  
Авторo o o (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 16:00

чудесно ще се борим заедно и съм сигурна ще се чувстваме по-добре..и аз си почвам моята диетка..то не е диетка защото не ме бива да спазвам точно някакъв режим...ще хапвам супи и салатки и плодове и кисело мляко...и така..най-накрая ще се раздвижа малко..или повечко...ще слабея и ще се чувастам чудесно
но мисля, че най-важното това от днес да е последното от днес
ще пиша за всичко, което изпитвам. много ще се радвам ако е взаимно

Автор puma6 (непознат )
Публикувано20.03.06 16:05

ОКХубаво е когато човек си намери компания за такова начинаниеПиши!!

Авторcъщaтa (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 16:07

същата история съм и азако можехме да направим една комуна някъде, изолирани от всички хранителни съблазни

Тема Оф...Хайде!И аз искам!нови [re: cъщaтa]  
Автор мeчичe (от гориче)
Публикувано20.03.06 16:38

Ако имаше такава комуна,щях и аз да се присъединя...
Може ли и аз да се включа в създаването и?Че и на мен ми писна да съм като прасище...
Преди бях мечиче наистина,а сега вече съм мечище...
От днес съм на "Вита Голд" и диета.Ще се радвам да споделям с вас дали ще постигна резултат.

Тема Re: Оф...Хайде!И аз искам!нови [re: мeчичe]  
Авторzzz (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 17:04

Момичета и аз съм с вас!От 17 03. съм на БВД,мисля да я изкарам до край,дано няма изкушения и ако има ,да устоя!!!!

Тема Re: Оф...Хайде!И аз искам!нови [re: zzz]  
Автор мeчичe (от гориче)
Публикувано20.03.06 17:14

Хайде на края на всяка седмица да споделяме постигнатите резултати.
Желая ти най-искрено да успееш!Стискам палци на всички борещи с килограмите,най-вече на себе си.
Какви са най-големите изкушения за теб?
Аз трудно устоявах на баници кифли и други подобни тестаци...
Но вече край!!!Че дебелината само здравословни проблеми донася.

Автор ghiacciata (matta)
Публикувано20.03.06 17:14

Здравейте..

Бих искала и аз да се присъединя.....от вчера съм на диета, а днес вече ми идва да се натъпча със спагети, а лятото наближава а аз остановех, че не си влизам в лятните дрехи и бих искала да сваля няколкото излишни килца....неспазвам някаква точна диета ами карам на зеленчуци и много вода...дано да се получи нещо

успех и на вас

Желая ви един сланчев ден

Може да си разочарован,ако не успееш,но си обречен ако не опиташ!

Тема Re: нека най-накрая го направимнови [re: ghiacciata]  
Автор мeчичe (от гориче)
Публикувано20.03.06 17:19

Мда...Пролет иде,после лято...И аз не мога да облека нищо от миналата година...А и не ми се иска да се търкалям по плажа.
Успех и на теб!!!И да споделиш резултатите!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.