Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:48 14.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Таня - Личен опит ІІ - Резултатинови  
АвторУcмивчицa (Нерегистриран)
Публикувано14.11.05 09:34

Позволих си да отворя нова тема за личния опит.
Нека споделя с вас моите резултати за 5 дни от диетата на Таня комбинирана със зелевата супа свалих 2 кг. Надявах са да са повечко, но .... явно не стана при мен. Хубавото е обаче, че не съм се отчаяла и днес започвам пак отново да видим до къде ще стигна, а и имам доста килца да свалям .
Успех на всички слабеещи и лека седмица !!!

Р.S. Чакам и други да се включат .

Тема Re: Таня - Личен опит ІІ - Резултатинови [re: Уcмивчицa]  
Автор white_cat (never say never)
Публикувано14.11.05 10:19

И аз бях започнала тази диета, но без супата (зелето ми е противопоказно) и имах 3кг резултат, докато дойде ред на деня за кис. мляко и банани....Като се претеглих после О, ужас !.....и се отказах от диетата

АвторBobelina (Нерегистриран)
Публикувано14.11.05 10:48

Привет !
При мен тази диета винаги има ефект, но я съчетавам със спорт задължително!
Първия път свалих 7 кг, но тогава бях 90 кг / при ръст 165 см/. А последния път свалих само 2-3, но при мен не се връщат, за мое щастие:-))) Сега съм 73 и смятам да започна от днес пости. Успех , на втория етап!:-)))

Автор Haдичka (заплес)
Публикувано14.11.05 17:02

И аз съм от сряда на "диетата на Таня" (както си я кръстих), обаче си включих и зелевата супа, защото я харесвам. До днес сутринта теглото ми беше с 4 кг. по-малко, отколкото в сряда сутрин.
Доволна съм, въпреки, че през тези дни си имах и малки нарушения (например: вместо 6 банана - 3 банана, 1 ябълка и 1 парче печена тиква и 4 кофички кисело мляко 2%). Както и разместения и то не само за тази седмица пилешки ден - вместо 6-ти си го нарекох за 5-ти ден, защото обикновенно в неделя съм на гости на свекървата и нали се сещате, че няма начин да не си изям поне пържолата, която обикновенно е пилешка. Вчера ми се наложи да ям и картофки с пилешката пържола, но пък те бяха изпечени и много малко си хапнах.
Пак ще ви пиша за постигнатото и желая на всички амбицирани да слабеят да надминат и най-смелите си мечни.

Автор WRY smile ()
Публикувано14.11.05 17:37

И аз съм от 14.11 като на 16 съм само на чай(луна) и в същото време ще постя така, че вместо пиле - риба и без к.мляко до Коледа.

Тема Re: Таня - Личен опит ІІ - Резултати [re: Уcмивчицa]  
Автор7O (Нерегистриран)
Публикувано15.11.05 15:37

резултатите - добре, но с прясно или кисело зеле са по добри?

Тема Re: Таня - Личен опит ІІ - Резултатинови [re: 7O]  
АвторУcмивчицa (Нерегистриран)
Публикувано15.11.05 18:16

Да, мила аз си похапвах и от зелевата супа /с прясно зеле направена/, но .... това е резултата 2 кг. за 5 дни.

АвторTaня (Нерегистриран)
Публикувано20.11.05 15:43

Здравейте,дами!Аз бях в командировка тези две седмици и съвсем го ударих на живот...така че няма с какво да ви се похваля-само половин кг в минус/сега съм заковала на 63/.Но от утре се вземам в ръце и започвам с диетата отново.
При вас как вървят нещата?Стискам палци на всички

Авторaдeлинa (Нерегистриран)
Публикувано20.11.05 19:44

Здравейте:)
Имам огромното желание да се присъединя към вас от утре. Да видим дали ще имам и волята...
Проблемът ми е че живея в чужбина и тук единственото ми удоволствие е хапването. Но пък и наистина ми се иска като се прибера след месец да съм поотслабнала.
Нямам кантар,но се надявам да съм около 75 кила.(прибавих 3 от последния път като се мерих защото със сигурност сложих няколко тук:))
За съжаление няма да мога да кажа "отслабнах с 2-3-4 килограма" но ще споделям как се чувствам как върви. Имам една долничка която не мога да закопчея та до 15 декември трябжа да съм я закопчала и да не ми стяга:)))
е успех на всички

Тема Re: Таня - Личен опит ІІ - Резултатинови [re: aдeлинa]  
АвторTaня (Нерегистриран)
Публикувано20.11.05 20:32

Успех,Аделина!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.