Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:18 16.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема въпрос (магически хапчета)нови  
Автор gal (oxygen)
Публикувано03.10.05 08:58

Здравейте мили дами.
Напоследък наблюдавах 2 девойки, които познавам от около 5 години и са започвали различни диети и т.н.
Последните 2 месеца се сдобиха с лилаво опаковани китайски хапчета от китайския магазин на Пиротска. Вътре се подвизават две капсули, една за сутрин и една за вечер. Дотук добре.
Съдържанието ми е мътно, много мътно.
Девойките заслабнаха страховито и се чувстват добре, но нямат апетит (Еврика!).
Въпросът ми е някой знае ли какво има във въпросните чудатости?
п.с. Питам от загриженост, моля ви не се втурвайте да си купувате хапчета:)

Тема Re: въпрос (магически хапчета)нови [re: gal]  
АвторБяcнa нa 199 (Нерегистриран)
Публикувано03.10.05 10:28

Гал, нЪл сЪ сеш', че такава реклама им направи на тия хапчета...по-добра от всеки Телешоп. Сериозно!
А какво има в тях...един Господ знае.

Автор fenixxМодератор (scorpio)
Публикувано03.10.05 19:07

Gal такава реклама им правиш в момента , че си нямаш представа !
Каквото и да съдържат е ясно , че едва ли е здравословно и моля не се лъжете , защото сега нямат апетит , но след време ... никой не знае.
По голямата част от препаратите за отслабване предизвикали бум на пазара в Америка ( давам пример от там , защата там е и мястото където се пият най - много) накрая се оказват със сериозни странични ефекти .
Главоболие , болки в корема и т.н. а даже и смъртни случаи...така , че каквото и да съдържат тези капсулки по - добре да не го пробвате...

Има две житейски правила: 1.Не се тревожи за дреболии. 2.Всички неща са дреболии.

Автор Polito (сладурана)
Публикувано03.10.05 23:45

На 'уж' билкова основа ли са? Защото аз съм пила преди някакви китайски билки (даже и сега имам някакъв китайски чай), от който след една чашка и някак си 'забравяш' за храна- вкусовите рецептори буквално деградират:-)В другият случай са силно разхлабващи- посираш се (с извинение) всекидневно. Та, запитай тези девойки, дали са имали някои от гореспоменатите симптоми. Надявам се искрено да не става въпрос за по-сериозни химии. И без това си звучи страшничко.

Fortune favours the brave

Тема Re: въпрос (магически хапчета)нови [re: Polito]  
Автор gal (oxygen)
Публикувано04.10.05 08:50

Кофти е, че хем няма начин да се види какво има хем на тях главите са им корави и за да са слаби правят всичко. Със сигурност МНЗ не са чували за добавката.

Автор fenixxМодератор (scorpio)
Публикувано04.10.05 08:55

Единственото , което може да предприемеш е да се обадиш където трябва и тази добавка да бъде изследвана .
Може даже лично да я вземеш и да я дадеш за изследване .

Има две житейски правила: 1.Не се тревожи за дреболии. 2.Всички неща са дреболии.

Автор mnogo malka duPka (arestanta,moder)
Публикувано04.10.05 10:15

Автор Polito (сладурана)
Публикувано04.10.05 22:32

Знаеш ли, сетих се, че последният път като посещавах небеизвестният китайски магазин имаше един човечец, който за пореден път си купуваше от зелените хапчета за отслабване (доколкото си спомням цвета е този, със сигурност не бяха лилави). Сподели, че е отслабнал 15 кг за 3 месеца (!!) на продавачката. Запитах девойката каква е разликата между видовете хапчета (разбирай лилавите и зелените), тя естествено незнаеше. Чак ми се прииска и аз да си ги взема, ама явно съм станала по-разумна:-)

Единственото, което ми идва на ум е, че двата вида хапчета са с едно и също съдържание, китайците са много 'изобретателни' в това отношение. Та, за състава, силно се съмнявам да има обяснение на английски, камо ли на български. Ако не е написано с йероглифи, има начин да се направи един research. Другата идея е да видиш кой е произносителя (или вносителя).

П.С. Ще ударя едно рамо, ако се разтърсиш сериозно. Не крия, че ме развълнува този факт

Fortune favours the brave

Тема Re: въпрос (магически хапчета)нови [re: Polito]  
Авторdodi (Нерегистриран)
Публикувано10.10.05 10:08

Дайте някакви координати на този магазин!!!
Моля Ви!

Автор angels_zg (кукла z22)
Публикувано10.10.05 10:55

тъпото е,че хранителните добавки не са към закона за лекарствата,а към закона за храните и съответно не ги следят,както правят с лекарствата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.