|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Дупето ми се стопи
|
|
| Автор | Дaни (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.08.05 21:20 |
|
|
От много години нося все тясни панталони и сега изведнаж разбирам, че съм станала толкова плоска отзад. Гледам се в огледалото и картинката е грозна -никаква женственост помагайте как да сложа на дупето поне 3-4 килограма или това е много не мога да преценя? Искам само там да натрупам малко маса
| |
|
Тема
|
Re: Дупето ми се стопи
[re: Дaни]
|
|
| Автор |
Polito (сладурана) |
| Публикувано | 25.08.05 22:22 |
|
|
Не можеш да кажеш на организмът си къде да сваля и къде да качва килограми, но със спорт можеш да стегнеш и видимо подобриш вида на тялото си, в твоят случай дупето. Намери си упражнения специално за дупе, прави клякания. А и не си пожелавай да имаш 3-4кг само на дупето:-)
Fortune favours the brave
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
fenixx (scorpio) |
| Публикувано | 25.08.05 22:30 |
|
|
Аз имам същата структура - тесен ханш и почти никакво дупе.Изглеждах добре отзад само , като имах доста излишни кила , почнах ли да отслабвам веднага там свалях.
Не ми харесваше , но се бях примирила почти - нали по - добре слаба без дупе , отколкото дебела .
Но след толкова време спорт забелязах , че отзад има много положителна промяна.Някак си формата му се е променила - мисля , че е от велоергометъра ( карам почти всеки ден по 45 минути от около 4 месеца вече).Самите бедра горе са стегнати и отзад дупето изглежда много по добре.
Така , че със спорт може да промениш поне отмалко формата и да стегнеш мускулите - така ще изглежда , ако не по - голямо доста по секси , а не плоско като дъска!
| |
|
Тема
|
[re: fenixx]
|
|
| Автор | ь (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.08.05 08:15 |
|
|
да ви имам проблемите :)) малки дупета -веднага се качва с повече тренировки с тежести. естествено, че можеш да качиш само там като тренираш седалищ. мускул. виж при мускулести бедтра просот не знам кво се прави колкото и да съм слаба или пълна бедрата ми са обемни и мъжки . и това на адски слаби прасци и тънка кост.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | kaчa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.08.05 18:46 |
|
|
Най-добре е да не носиш за известно време тесни панталони и да тренираш усилено седалищните си мускули. Карането на колело също е много добре. И успех!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Spidercho (сияещ) |
| Публикувано | 28.08.05 15:30 |
|
|
Прави напади, колкото е възможно по-дълбоки.
Колкото повече потъва дупето - толкова повече учавства.
Дълбоките клекове с тежест не са за предпочитане пред нападите.
Прави 5-10 серии по 5 повторения с време 90 сек между сериите. Използвай достатъчна тежест, за да чувстваш реално тавоарване от 5 повторения.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Pocи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.08.05 09:38 |
|
|
Клякай, съвсем сериозно ти го казвам - прави пълни клекове до долу - това развива дупето
| |
|
|
|
а какво представляват нападите?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Дaни (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.09.05 22:24 |
|
|
Много благодаря за всички съвети Ще правя каквото мога пък да става каквото ще За сега само имам ужасна мускулна треска и даже ми се промени малко походката, но няма да се отказвам. Ако не напълнея поне ще се стегна
| |
|
|
|
Не са за предпочитане,друг път
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|