|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
И това ако не е мотивиращо!
|
|
Автор |
lggiberry (новак) |
Публикувано | 30.07.05 15:45 |
|
От 6 месеца се опитвам да забременея и не става. Освен теглото нямам други гинекологични проблеми!
Затова ще се наложи да си навия на лакомията и да се взема в ръце, ако не искам все със завист да гледам издути кореми!
От 01 август започвам 31-дневно олекотено гладуване на плодове, а след него 30-дневно захранване.
Сега съм точно 92 кг, целта ми е 75 кг.
И понеже ставам банална с вечните си заричания - тук ще пиша само по веднъж на ден да се отчитам. Стискайте ми палци, защото ще ми трябва много кураж!
Феникс, ти си ми вдъхновението. Браво, и не се отпускай!
| |
Тема
|
Re: И това ако не е мотивиращо!
[re: lggiberry]
|
|
Автор |
fenixx (scorpio) |
Публикувано | 30.07.05 19:05 |
|
Скъпа 6 месеца не е много дълъг период за опити за бебе ! Моя приятелка опитваха близо една година докато тя забременя накрая !Тя имаше поне 15 кила излишни , но все пак забременя .А сега най - хубавото след като роди незнам какво стана , но страшно отслабна , а цял живот я помня пухкава.
Сега всеки път , като я видя с тея бели панталони и къси полички и ми минават през главата едни странни идей за бебета - хахха!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fenixx (scorpio) |
Публикувано | 30.07.05 19:14 |
|
А междудругото , аз от днес съм пак на диета , защото се оплаших от лакомията си тези дни.Минавам до морето на плодове , ако ще после да се търкалям няма да позволя да качвам преди морето.
Днес даже , за да се разведря малко и направих една обиколка по магазините !
Напъхах се в един страхотен панталон ( шоколадов на цвят с ниска талия ) но ми е тесен на талията , страшно съм амбицирана след 10 дни на плодове да ходя да го пробвам пак и да си го взема за морето , ако ми седи по - добре - мен е такива неща страшно ме амбицират!
Сутринта се премерих и съм 77 - върнала съм кило и половина .
Но смятам да оправя сега нещата !
А не мислиш ли , че 31 дена на плодове е много - аз за 10 ще се напъна да изкарам , ама 31 ми звучи доста.
Въпреки , че преди две години бях направила 45 дена на плодове и бях свалила 15 кг- ма.Но после нали знаеш какво стана - върнах си ги.
Та затова сега така се плаша , като видя че връщам!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Polito (сладурана) |
Публикувано | 31.07.05 00:09 |
|
Здравей мила, това наистина е много мотивиращо:) Пожелавам ти да заченеш час по-скоро и да си много щастлива. Имаш моята подкрепа. Какво по-точно олекотено гладуване започваш? По метода на Ковачева или нещо от сорта? Имаш напълно моята покрепа, аз честичко си правя малки гладувания и съвсем скоро ми предстои да си правя ново:-) Ама този път може и да го удължа, тъй като до сега поддържах теглото си от първото си гладуване, при което отслабнах около 8-9кг, а ми се иска поне с още 5кг до към края на септември да олекнаНе е недостижимо, ама става все по-трудно. Нямам мотивация за бебе, доста ми е рано още, но пък ти имаш доста сериозен стимул и съм сигурна, че ще успееш. Докажи го на себе си. Успех.
Fortune favours the brave
| |
|
Благодаря ви, мацки, за подкрепата.
Феникс, да се стягаш и никакво качване, само си помисли какво ти беше да ги свалиш!
31 дни по принцип наистина не е малко, но толкова съм решила, като просто след това ще се захранвам по-дълго.
Полито, аз от днес започвам и засега положението е добре, но това все още не е критерий, защото е едва обяд.
Успех на всички и умната!
Редактирано от lggiberry на 01.08.05 13:30.
| |
|
Не се притесняавй, ако нямате проблеми до 1,5 год. е нормално бебо да се забави. Дотогава - никакви притеснения, че нали знаеш - човек като се вторачи в нещо...Теглото не е голям проблем, отпусни се, защото ако опитвате за бебе не трябва да си напрегната и стресирана. Успех!
| |
|
Здрасти, знам, че е неприятно да даваш съвети на някого, който не ги е поискал, но не е ли по-добре да направиш два курса по 15 дни? До колкото съм наясно за проблеми със зачеването два курса с подобна продължителност са доста подходящи. Примерно 15 дни гладолечение, 15-20 дни до месец захранване и лека храна и 15 дни пак глад? Не е проблем да направиш 31дни, но после ще трябва да се захранваш доста дълго, а и ще е по-трудно особено, ако забременееш. Както и да е, все пак ти имаш последната дума.
Давай смело напред
Fortune favours the brave
| |
|
Пожелавам ти толкова много усмивки и сили, че неусетно да постигнеш всичко онова, което желаеш.А бебчо, той ще дойде просто, когато е решил, даже може би, когато най не го очакватеСтискам ти палци за диетата и не се вманиачвай, бавничко и спокойничко, къде е време, все пред теб е, късмет!
п.с. ахаааа, ама вече мога да се връщам и да поправям правописните си грешки, освен това няма как и да напиша "бнадеждена", вместо "обнадеждена"Редактирано от oбнaдeждeнa на 02.08.05 01:03.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cerulean ({Капучино}) |
Публикувано | 02.08.05 11:39 |
|
Ами ето нещо и от мен. :) Изпитано е.:)
Два дни менюто е следното:
Закуска: чай или кафе без захар; едно кисело мляко без захар.
Обяд: 250 гр. обезсолено краве сирене се разбъркват с три супени лъжици прясно мляко.
През деня се изпива 1.5 л. бульон от зеленчуци.
Вечеря: изяждат се сварените от бульона зеленчуци.
За тези два дни изчезват два килограма.
Следващото ниво на диетата е с продължителност пет дни, свалят се три кг.
Закуска: чай или кафе без захар.
Обяд: 150 гр нетлъсто месо - термично обработено, както искате. Ако ще е пилешко, трябва да е без кожата. Забраняват се патешко и свинско.
150 гр. варени зеленчуци и 150 гр. сурови зеленчуци, подправени с малко извара - ако не обичате извара - без нея.
Едно кисело мляко без захар.
Вечеря - менюто е като обедното, но без киселото мляко.
И неизменните поне 1.5 л. вода дневно.:) Както и таблетки витамини.
Следващият етап на диетата е с продължителност 10 дни, стопените килограми са между 3.5 и 5.
Закуска: чай или кафе без захар, едно кисело мляко без захар, сок от пресни плодове.
Обяд - 120 гр. от позволените меса, неограничено количество сурови зеленчуци, подправени с малко олио, оцет, лимон.... както предпочитате. И кисело мляко
Вечеря - като обедното меню.
След приключване на диетата свалените килограми са около 6.5. При мен се оказаха 8.5. Има и период на захранване, обаче не го помня наизуст.:) С Ваше позволение, ще ви го постна утре, става ли?:)
Успех!
| |
|
Полито, може би си прва за 15-те дни, но аз съм гладувала много пъти по 20 и по 30 дни, така че не е проблем, все пак може да ги намаля до 20, но засега това ми е планът.
Освен това аз не спазвам точно количеството от 1 кг, а ям колкото ми се яде, даже диня и по 3-4 кила.
Днес е 2-ри ден и положението е много добре, не съм се теглила, ще го направя по-нататък!
[url][url=http://www.tickercentral.com][img]http://www.tickercentral.com/view/3wwh/1.png[/img][/url]
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|