Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:48 12.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За японското чудонови  
Автор matiya (MAMA NA DAVID)
Публикувано04.07.05 11:16

Здравейте на всички от този клуб,от доста време ви чета и най накрая се решух да драсна няколо реда.Та въпроса ми е за диетата японско чудо.Ако някои може да каже дали действа и с коло е отслабнал,щото като гледам си е доста глад.Просто ме впечатлиха написаните числа за свалени килограми като за 7 дни 7 кг и след това ако я продължиш още 1 седмица по 700 гр на денкoетo ако е така си заслужава глада да ви кажа.
Поздрави на всички и лек ден

<P

Редактирано от fenixx на 04.07.05 14:00.

Тема Re: Za yaponskoto chudoнови [re: matiya]  
Автор ohlalaa (неотразима)
Публикувано04.07.05 11:38

Аз от днес започвах да я спазвам, но като се знам каква съм едва ли ще я спазя с точност. Досега четох назад във форума стари постинги и има много добри отзиви за свалени килограми.
Сутринта след кафето /аз съм свикнала да закусвам/ стомаха ми така се разбунтува, горкичкия....

Автор Иpeтo (ентусиаст)
Публикувано04.07.05 11:46

Предполагам и сама си се ориентирала, че това дето са го написали е крайно оптимистичен ресултат. Ех да можеше да се отслабва ей-така - за 2 седмици 10-15 кила...ще се придумам и на пълен глад , ама не става.
Можеш да очакваш за 2 седмици най-много 10% сваляне от собственото ти тегло. Например ако си 60 кг, най-много да свалиш 6. Е, може да смакнеш и 1-2 в повече, но то е вода, която след това възстановяваш. Аз съм я карала веднъж за 4 седмици и свалих 8 кг, които задържах за цяла година. Обаче!!! Имай предвид, че това е предимно мускулна маса. Освен това си прецакваш метаболизма и след това мъка! Колкото и да съм се опитвала да я повторя тази диета в последствие резултатът е полвинчат и ефектът намалява с всеки изминал път.

"Life is like a box of chocolates, you never know what you're going to get"

Тема Re: Za yaponskoto chudoнови [re: Иpeтo]  
Публикувано07.07.05 06:01

АБЕ МОМИЧЕТА ВЕЧЕ 2РИ ДЕН Я СПАЗВАМ СТРИКТНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ И КАНТАРА НЕ Е МРЪДНАЛ НИТО ГРАМНА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА AM???НАДЯВАМ СЕ ДА Е ПРЕДМЕНСТРУАЛНО И ЗАТОВА ДА СЕ ЗАДЪРЖАМ НА ЕДНО НИВО.МОЛЯ НАКОИ КОИТО Я Е СПАЗВАЛ ТАЗИ ДИЕТА ДА КАЖЕ ДАЛИ ИМА НЯКАКЪВ ЕФЕКТ ОТ НЕЯ.БЛАГОДАРЯ И ЛЕК ДЕН

Редактирано от fenixx на 07.07.05 08:32.

Автор gorska borovinka (sladka)
Публикувано07.07.05 07:36

Споко де...из4акай,ще има ефект...ако си пред цикал,хи4 не се мери на кантар4ето..из4акай поне 2 -3 дни след като ти приклю4и..от опит ти го казвам,аз тогава си ка4вам 3 килца,и си го знам...после из4езват като с маги4еска пръ4ка,дори и когато си ям и не спазвам никакви диети.Вси4ки са свалили с тази диета...поне така казват,спокойно,прави каквото трябва,тази диета не е от най-гадните..все пак се харва...Успех ти желая!

Тема Re: За японското чудонови [re: matiya]  
Публикувано07.07.05 10:00

АБЕ ДА ТИ КАЖА НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ОТ НИСКОВЪГЛЕХИДРАТНАТА ДИЕТА КОЯТО НАПРАВИХ ПРЕДИ ТОВА НО СЕГА НЕ СЕ ЧУСТВАМ МНОГО ГЛАДНА,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА МНОГО ЯДНА[Изчервявам се].В ДИЕТАТА ПИШЕ ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЛИТЪР ВОДА НА ДЕН НО АЗ СИ ПИЙВАМ ПО ПОВЕЧКО ДАЛИ Е ПРОТИВОПОКАЗНО,НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ ПЛЕАСЕЕЕ

За ваше улеснение Кирил и Методий са написали азбука !!!

Редактирано от fenixx на 07.07.05 19:37.

Публикувано07.07.05 17:23

Разбира се,4е ще си пиеш вода..и пове4е от литър да е,как да не пиеш,като с тия яйца,месо,и слатата се овкусява с сол,нали?Пий си вода и не се тревожи,разбира се,не по 5 л. на ден...Аз не пия вода,което е много зле,на другата крайност сам...виж,4е при вси4ки диети се препора4ва пове4е пиене на вода..не вярвам това да ти промени нещата ,особено,ако по принцип оби4аш да пиеш вода пове4е от литър на ден,тогава организма ти си е свикнал на това коли4ество и не е нещо ново за него.

Тема Re: За японското чудонови [re: gorska borovinka]  
Публикувано07.07.05 20:56

Tam e rabotata che po prinip ne piq mnogo voda no sega se chuvstvam postoqnno jadna i moje bi zatova ot pieneto na poveche voda ne sam smaknala veche 3ti den i edin gramveche vzeh da se otchaivam s tazi dieta shtoto q spazvam striltno a rezultati nikakvi.Dano da se dalji na predmenstrualniq sindrom i posle da izcheznat kato s magicheska prachica kilcatati sashto li q pravish v momenta i ako da kak sa ti rezultatite??
Pozdravi ot mene.

Публикувано07.07.05 22:45

Не,не я правя,но за тази диета съм 4увала,още като бях на 20....една позната ссваляше по кило на ден,след раждането и,беше ка4ила ужасно много! Дори не съм знаела,4е се казва Японско 4удо...Но тя правеше така: сутрин 1-2 кафета 4ерни,без нищо...на обяд 2 сварени яйца,а на ве4еря,една огромна пържола с купа много по огромна с салата...никакви други разновидности,или добавки,без плодове,без нищо друго!!!! От тогава не е ка4ила и грам,може би си е пак 48-9 кг...виждала съм я и след много години пак,не спортува,не пази диети! Дори много оби4а бира...Има 3 деца,смятай! Аз така и не я направих тази диета..не знам защо. Но ще се замисля по въпроса де...не се отказвай! казах ти,ако ще се отказваш,из4акай до 3 дни слад като ти свърши цикъла..а щом не сваляш.опитай,както Тя правеше,изкарай 2-3 дни само на това,което съм ти писала по-горе...Все пак хапваш нещо,а и ве4ерите са си направо празник...ядеш до като ти се яде...все пак ,колкото и да не е съвсем здравословно,това са само 2 седмици,нали така беше?

Тема Re: За японското чудонови [re: gorska borovinka]  
Публикувано07.07.05 22:58

Shte izchakam do kraya na parvata sedmica i ako nishto ne se poluchi ,vtorata shte ya napravq po tozi nachin.
Blagodarq za infotopozdravi

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.