Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:42 13.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Саут бийчнови  
Автор тиxa звeзднa нoщ (падат звезди...)
Публикувано25.07.05 10:28

Споделете, моля, някой пробвал ли е тази диета и какви са отзивите ?

Благодаря

Тема Re: Саут бийчнови [re: тиxa звeзднa нoщ]  
Автор1.red.lady (Нерегистриран)
Публикувано26.07.05 17:36

Здравей. Моя позната сподели 4е е отслабнала с тази диета, обеща да ми я даде, но скоро не сме се виждали. Това което про4етох за книгата звучи доста добре. В момента не съм в БГ и бих те помолила, ако има6 книгата напи6и няколко реда какво се препоръчва - като храна само. Може би е подобно на диетата на Аткинсън...Ако познатата ми все пак ми я даде диетата ще я напиша тук.

Тема Re: Саут бийчнови [re: 1.red.lady]  
Публикувано27.07.05 10:08

здравей,

благодаря ти, че ми отговори. нямам книгата, просто не съм сигурна дали да си я взема. имам инфо от нета, ето тези статии, дано са ти полезни

а ето един сайт с доста подробности:

а ти ако се видиш с познатата си питай я също и сподели тук

АвторEmi (Нерегистриран)
Публикувано27.07.05 10:36

Az sam probvala,ima efekt i ne si gladen,no na men mi e mnogo trudno bez plodove i zatova ne izdarjah faza 1-tia e 2 sedmici
Poglednete www.southbeach-diet-plan.com,mislia che shte vi svarshi rabota,a i po-nazad vav temite sashto ima edna za dietata i imashe dobro opisanie v niakoe ot mneniata
Uspeh i az sam reshila da se probvam pak,no po-natatak,che sega ima mnogo plodovi izkushenia:))

Тема Re: Саут бийчнови [re: Emi]  
Публикувано27.07.05 13:16

благодаря ти
аз пуснах в търсачката "саут бийч", но не излезе нищо от този клуб...ако знаеш коя е темата би ли ми пуснала линк, моля

Автор DlETOLOG (познат)
Публикувано27.07.05 14:00

http://healthyfood.info.bg/Diets/SouthBeachDiet.html

Автор fenixxМодератор (scorpio)
Публикувано27.07.05 14:25

Саут бийч е на същия принцип , като ниско въглехидратната диета , като при нея разликата е в по - малкото приемане на мазнини от това на НВД!
Отрича въглехидратите , както и Аткинс но в много по - слаба форма !
Има ефект при първа фаза , но при втора свалянето драстично спада , при хора с повече излишни кила първа фаза се препоръчва да се удължи до момента в който останат малка част за сваляне.

Тема Re: Саут бийчнови [re: fenixx]  
Публикувано27.07.05 15:45

Разбрах, благодаря

Тема Re: Саут бийчнови [re: DlETOLOG]  
Публикувано27.07.05 15:46

Мерси, но това го видях Имах предвид дали има тема за тази диета, която тук в клуба сте обсъдили Иначе всичко извън дир съм го видяла

АвторEmi (Нерегистриран)
Публикувано27.07.05 16:22

Eto,tova e opisanieto na dietata ot niakoi otslabvasht ot kluba,spored men e edinstvenoto,koeto shte ti svarshi rabota
The South Beach Diet

Фаза І – 2-4 седмици
Яде се 3 пъти с 3 закуски м/у тях. Ако чувстваш глад трябва да се увеличи грамажа на порцията. Кафе може да се пие с подсладител. Ако ни липсва сладкото, след вечеря се хапва – пр. jelly. Салатите се подправят с олио /зехтин/, оцет лимон/, сол. Ядат се всякакви омлети. Никакви плодове. Пие се вода, diet soda, Зеленчукови фрешове, степчета, 2 ч. обикновено кафе и неограничено безкофеин с подсладител.

Разрешени храни:

Говеждо – крехко филе, говеждо филе,
Пилешко – пуешки и пилешки гърди,пуешки бекон –2 slices на ден
Риба–all морско и речно
Свинско – варена шунка, бекон, филе, пържоли,
Телешко – пържоли,бут, котлет
Агнешко - всичко без тлъстините
Колбаси-малко-има захар в тях
Соеви продукти- Витабел,
тофу, соя - ядки, фъстъчено масло- до 2 с.л на ден
Сирене – чедар, cottage,
крема сирене, фета, моцарела,low fat, рикота, пармезан, краве, овче, но не-повече от 6 гр.мазнини на ядене.
Кисело мляко – ок е, но не плодови, може да се подслаждат със степ или sweetly.
Прясно мляко – до 2 ч.ч обезмаслено или1% на ден или соево мляко< 4 гр. Fat
Яйца – неограничено
Супи – чист бульон
Зеленчуци – може пресни, замразени, консервирани, но без захар : аспарагус, авокадо,
боб,леща,зелен фасул, грах
броколи, брюкселско зеле, зеле, ряпа, карфиол, целина, лук, краставици, патладжан, копър,праз лук спанак, гъби, чесън, чушки магданоз,туршия без захар, ревен, кисело зеле, тиква, водорасли, спанак, тиквички,домати, дом.сок, салата
Мазнини – соево, зехтин, слънчогледово, фъстъчено сусамено, шафраново
Майонеза – light и обикн.
Маслини –по по малко
Подправки – всички без добавки на захар,горчица, бульони,лимон
сок, пипер, дом.пюре,соев сос light,
Ядки – да се ограничат на 1 ядене до 1/4 ч.ч.бадеми – 15 бр ,,лешници-28 гр., кашу-15 бр. орех-15бр. , фъстъци-20бр.,шам-фъстък–30бр.,семки–28гр.,соя1/4
Сладко – до 75 кал.на ден шоколад без захар, какао за готвене, желатин, дъвка,
Заместители на захарта-манитол,изомалт, захарин лактитол , фруктоза, Equal, Sweet&low,splenda,

Забранени храни:

Говеждо – дроб, гърди, ребра
Пилешко – крила,бутчета патешко, гъше, пилешки дреболии
Свинско–сланинесто
Телешко – гърди
Сирене – бри, едам, силномаслените
Зеленчуци – царевица, картофи, цвекло, моркови
Плодове –забранени са all
Нишестени, скорбялни и carbs –всичко се изключва вкл.хляб–всякакъв,зърнен храни, овесена каша, ориз, макаронени изделия,
сладолед, пълномаслени млечни
Разни – алкохол вкл.бира и вино, кетчуп и сосове

Фаза ІІ – започват да се добавят следните храни:
Плодове – ябълки, кайсии
банани, боровинки,грозде череши,грейпфрут, киви, манго, портокал,праскови, круши, ягоди
Млечни – кисело плодово
Хлебни- пълнозърнест и черен, ръжен, корнфлейкс без захар, овесена каша, кафяв-wild-basmati ориз, житни или пшенични макаронени изделия, сладки
картофи, ечемик, шарен боб
Разни – пудинг low fat и sugar free, шоколад черен, червено вино
Това е най- обобщено.....
Успех

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.