Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:31 10.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Един месец до моретонови  
Автор fenixxМодератор (change for good)
Публикувано15.07.05 11:38

Отварям нома тема , защото старата е вече много голяма и трудна за отваряне.

Продължавам опитите да сваля до морето някое и друго килце , който иска да се присъедини!!! И да пише какво си хапва , какъв спорт практикува , ползва ли нещо допълнително - като процедури или добавки!
Нека заедно открием верния път до плажа!

Тема План за действиенови [re: fenixx]  
Публикувано15.07.05 11:58

Отново продължавам с планирането , дано е по успешно този път изпълнението.
10 дена жито

7 дена диетата на Ипократис
12 дена на плодове ( предимно диня )
В момента съм 85 , 400 кг на ръст 1,72 !
Ще пиша резултатите.
А спорта според зависи как се чувствам през деня.

Тема Re: План за действиенови [re: fenixx]  
АвторGali (Нерегистриран)
Публикувано15.07.05 12:41

Радвам се на неизчерпаемата ти енергия и воля!Запалих се по диетата с жито,но успях да издържа само 2 дни.Трябва да сваля 5 кг,за да се чувствам ОК.Чудя се коя диета да почвам - отново жито,диня или японското чудо.Проблемът ми е, че обичам да си хапвам и ми личи.Висока съм 163см и тежа 62 кг.Не се харесвам, но и нямам воля .Дай ми съвет, моля те! Коя според теб е по- ефикасна?

Тема Re: План за действиенови [re: Gali]  
Публикувано15.07.05 13:44

Момичета това , което съм решила да правя аз - най - сериозно ви го казвам , не го препоръчвам на никоя от вас .
Защото толкова бързо сваляне води до още по бързо качване , стрии , отпускане на кожата и забавяне на метаболизма !!!
Аз съм готова да поема последстствията , защото найстина желая да изглеждам добре на морето - поне облечена !!!
Срещу стриите и отпускането на кожата се боря с всекидневно мазане със стягащи лосиони и спорт !
Спадането на метаболизма след този режим ще трябва да оправям поне един месец , ако не и повече в който ще трябва да си играя с постепенно увеличаване на калориите и много воля да не се нахвърля на храната.Донякъде ще ме улесни престоя ми на морето - никога не съм качвала и грам по - време на почивката си , обикновенно даже се връщам с поне 3 кила по - малко въпреки , че не спирам да си хапвам .
Това е благодарение на натоварването от плуването и танците вечер по дискотеките , ех ако можеше да се преселя на морето.

За здравословно и качествено отслабване препоръчвам по - балансирана диета придружена с физическо натоварване .
А ако имате да сваляте до 3 - 4 кила , даже не ви съветвам да спазвате кой знае каква диета , а да се ориентирате просто към здравословно хранене и много спорт.
Ще се опитам да дам няколко идей :
1.Намаляване на калорииния прием за деня с 500 калории от нужните ви за подържане на вашето настоящо тегло.
2.Наблягане на нискокалорична храна , която да пълни корема : това са салатите предимно - не се лишавайте от зехтина към тях , както и от 50 грама сирене към салатата.На тялото му трябват мазнини , за да се освободи от собствените си.
3.Яжте от месото пиле и риба в големи количества , както и всички останали морски дарове.
4.Приемайте плодове предимно сутрин - действат добре на отделянето , а и въглехидратните храни е добре да се приемат сутрин или около обяд !
5.Пийте вода , много вода - единственото нещо , което не само , че няма калории , но и има изключителен ефект върху отслабването .Идеята за пиенето на топла вода сутрин е страхотна.Правете си по една кана със сок от лимони , лед и вода - идеално за горещините - едновременно разхлажда и ни носи необходимото количество вит С.
6.От закуската до вечерята не трябва да има повече от 12 часа.Както междуотделните хранения времето да не е повече от 4 часа.Пак става въпрос за метаболизма и това да не стига до там да огладнявате прекалено.
Не трябва да се стига до момент в който сте много гладни , за да не се нахвърляте на следващото хранене.
7.Спорта е незаменим !
Кардио тренировки по 45 - 60 минути ( колело , бягане , степер , аеробика и общо взето спортове при които пулса се забързва повече)
8.Примерно съотношение на протеините , мазнините и въглехидратите 35% 20% 45% - това е установено съотношение .А за нисковъглехидратната диета може да прочетете тук www.spidersport.com както и в сайта на bb- team!
Ако спазвате тези правила , ви гарантирам плавно и постепенно сваляне на килограмите.
Като при повече излишни кила ефекта е около 5 - 6 кг на месец , а понякога и повече .При по - слабите около 3 кила.
Но това са постоянно свалени кила и даже да имате дни в които да се отпуснете няма да връщате мълниеносно килата.И ще сте свалили мазнини , а не мускули и вода.

АвторGali (Нерегистриран)
Публикувано15.07.05 16:23

Fenixx,благодаря ти много!Действаш ми страшно мотивиращо,освежаващо, благотворно!Чувствам се готова да направя чудеса.Какво ще кажеш за Скарсдейл?Дали ?!Нямам време да чакам 1-2 месеца да отслабна, искам по-скоро да се вталя.Трябва да съм във форма до началото на август.

Тема Re: План за действиенови [re: Gali]  
Публикувано15.07.05 17:59

Нали знаеш хубавите неща стават бавно , но като за начало Скарсдейл е добър вариант - незнам колко имаш за сваляне , но при по - слабите ефекта е около 3 - 4 кг за двете седмици и пак всичко е индивидуално.
А при повече излишни към 5 кг поне може да се свалят , ако се спазва точно.
Там където пише единият от дните добре изпечен хамбургер , те съветвам да го замениш по желание с пиле или риба , може и 2 - 4 филийки хляб бонус между тях парче месо - пилешко , телешко и към така направения сандвич една - две лъжички лютеница.
А грейпфрута е идеален за отслабване - топи мазнини , но ако не можеш да го ядеш го замести с някакъв друг плод - само да не е банан !
И незабравяй водата - много вода !

Авторmyself (Нерегистриран)
Публикувано15.07.05 20:40

Fenix,kaжи ми,моля те,бърза и ефикасна диета!Много е спешно!!!За кратък период трябва да сваля 3-4кг.!кажи ми нещо ефикасно и бързо,моля те!виждам,че ги разбираш тия неща!Не се безпокой за здравословното,аз ще му мисля в последствие!много ти благодаря предварително!

Тема Re: План за действиенови [re: myself]  
Публикувано15.07.05 23:10

Диетата с житото , но не знам на всеки действа различно - прочети назад във форума я има!

Тема Ден 1нови [re: fenixx]  
Публикувано15.07.05 23:56

Днес успешно изкарах на житцето - но няма да обеснявам , колко време ми трябваше да го изям - часове , дни , годинииии - всяка хапка ми се струваше ужасна.Нормално след , като преди 9 дена бях близо седмица пак на жито.
То и сладолед да нагъвах пак щеше да ми писне , като знам , че друго не мога да си хапна!
Спорта днес не беше , както планирах - само 30 минути на колелото и 15 минути гимнастика.
От утре смятам да ставам сутрин и веднага на велоерговетъра 45 минути и след обяд гимнастика с гирички и отделно упражнения за корем и дупе!

Тема Ден 2нови [re: fenixx]  
Публикувано16.07.05 07:21

Както обикновенно щом съм на диета - първата ми работа сутрин е да се залепя на кантара - дам вече съм 84 кг - 1,400 кг.!
Сега отивам на изпит , а после спорт и оооо ужас житото ще ме чака.
Да ви кажа стигнала съм дотам , че май предпочитам да не го ям и да седя на вода - ама не може!
Искам ето такова да ми е коремчето !!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.