Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:41 15.07.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Тема 20 дена на плодове  
АвторMira (Нерегистриран)
Публикувано05.07.05 21:47

колко кг могат да се свалят на 20 дена плодове + 10 захранване? За всеки е различн, но тези които са го правили могат ли да ми дадат някакво ориентировъчно число? Благодаря предварително!

Редактирано от fenixx на 05.07.05 23:24.

Тема Re: 20 дена на плодовенови [re: Mira]  
Автор nemesis (неуморна)
Публикувано06.07.05 01:14

обикновено се свалят 7-8 кг,зависи колко излишни имаш

"What does not kill you , makes you stronger"

Тема Re: 20 дена на плодовенови [re: nemesis]  
АвторMira (Нерегистриран)
Публикувано06.07.05 02:00

Благодаря ти за отговора - а по въпроса колко имам да свалям - то колкото повече толкова по-добре!

Редактирано от fenixx на 06.07.05 08:54.

АвторGiovanna (Нерегистриран)
Публикувано06.07.05 20:55

Много инат и мотивазиа се иска да имаш,аз лично първият път(март месец) издържах само 13 дена въпреки че четях непрекъснато по форумите и знаех че трябва и да се захраня не го направих и все пак свалих 7 кг. При това с много нередовен спорт но повечето ходене пеша 2-3 h.на ден.Днес ми е 8 ден на плодове и чай и за сега сам минъс 4кг. като въобще не се движа много.Искам да използвам възможността да благодаря на всички за полезните съвети в този клуб защото благодарение на вас отново се почъствах така както преди 7 години със самочъствието че МОГА да постигам зелите си и отново красива и желана. Благодаря Ви от все сърце!А сега продължавам само на водичка до утре 15.02h. заради новолънието.Успех на всички.

Редактирано от fenixx на 06.07.05 22:42.

Тема Re: 20 дена на плодовенови [re: Giovanna]  
Автор Иpeтo (ентусиаст)
Публикувано06.07.05 23:14

Ееех!Ти пък! Съвсем различно е да хрупаш зимно време някакви плесенясали ябълки, а коренно различно е през лятото, когато какво ли няма - като започнеш от ягоди, череши, кайсийки, праскови, пъпеши, дини, сливи, круши....та чак до грозде . Хич може цяло лято да се не сетя за друга храна...Освен на морето, когато аромата на рибката така се разнесе навсякъде, че...
Ех, момичета, хапвайте си на воля, но умерено! Ще се справим. Важно е движението...а когато си по цял ден на ябълки и чай е малко трудно да се справиш със спорта и жегата

"Life is like a box of chocolates, you never know what you're going to get"

АвторAz (Нерегистриран)
Публикувано07.07.05 08:19

Аз пък съм вече 19ти ден на плодове и чай и до сега съм смъкнала само някакви 4кг :( Хич не съм доволна и не разбирам защо така здраво зациклих и никак не отслабвам. Освен това си спортувам редовно и определено имам още за смъкване. Ако някой е имал подобен проблем, моля Ви,обяснете.

Редактирано от fenixx на 07.07.05 08:33.

Тема Re: 20 дена на плодовенови [re: Az]  
Автор Green light (braggadocio)
Публикувано07.07.05 13:10

Аз бях така, когато за първи път направих този вид глад. Свалих 5 килограма по време на 20 дневното гладуване и почти 10 при захранването. Не знам защо, така се получава. Не се отказвай и не се отклонявай и на милиметър от предписаното захранване.

Успех!

Тема Re: 20 дена на плодовенови [re: Az]  
Автор Polito (сладурана)
Публикувано09.07.05 02:42

И аз съм така, не се притеснявай- за 20 дена глад отлабнах 5кг. Но за разлика от теб съм доволна, защото въпреки всичко и това е нещо. По-добре 5, отколкото нищо, нали?

Fortune favours the brave

Тема Re: 20 дена на плодовенови [re: Polito]  
Автор matiya (MAMA NA DAVID)
Публикувано09.07.05 03:43

MOMICHETA DAITE NQKAKAV LINK OTKADETO MOJE DA SE KOPIRA ZA DIETATA S PLODOVETE KOQTO PAZITE I SLED TOVA ZAHRANVANETO.АZ SAM VECHE 4TI DEN NA QPONSKATA DIETA I NE SAM SVALILA NI GRAMA GLADA SI E NAISTINA ZVERSKI,NO SHTE YA SPAZQ ZA 2 SEDMICI I SLED TOVA SMQTAM DA MINA ILI NA JITNATA ILI NA TAZI S PLODOVETE.
BLAGODARQ I USPEH NA VSICHKI

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.