Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:47 04.11.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Coca Cola Lightнови  
АвторCияйнa (Нерегистриран)
Публикувано24.06.05 17:43

На етикета пише, че 100мл. е 0,18 ксаl...Това можи би следва да се чете 180 cal? нали? Хитреци!!! 1л и енергия за 2 дни!

Тема Re: Coca Cola Lightнови [re: Cияйнa]  
Автор _anonymous_ (тежко болни)
Публикувано24.06.05 18:08

Бъркаш нещо. Един литър е енергия приблизително колкото едно драже тик-так. Точно 0.18 следва да се чете.

Автор Spidercho (сияещ)
Публикувано24.06.05 22:00

Това, на което в обществото му се вика "калрории" всъщноста са "кило-калории".
Тоест надписът е верен и не е измамен.

Автор Globi (потребител)
Публикувано25.06.05 20:25

ами на моята Кока Кола лайт пише че има 0,2 kcal на 100ml. Здрачи на 1 литър има само 2 килокалории.

Авторvolja (Нерегистриран)
Публикувано26.06.05 01:36

Ефектът от пиенето на колата е същият като това безобразие тук:

Долу колата!

АвторNeilor (Нерегистриран)
Публикувано27.06.05 14:30

Съвсем вярно си е - Кока кола Лайт почти не съдържа калории.

Обаче това не я прави полезна. Внимателно прочетете какво съдържа - Е951 или аспартам, фосфорна киселина, химични аромати и вкусови вещества. Дотук да прочетохте нещо истинско и полезно?

Какво не ви харесва минералната вода, че все искате да пиете Кола? Независимо от калориите.

Тема Re: Coca Cola Lightнови [re: Neilor]  
Публикувано27.06.05 17:39

Е, би трябвало да си наясно, че огромен брой хора (аз включително) консумират не само полезни, та дори и вредни неща. И когато се наливах с кока-кола лайт, това беше, защото 1) е сладка, 2) има кофеин, 3) газираните напитки ми притъпяваха усещането за глад, 4) другите почти-без-калорични газирани напитки не ми харесваха толкова много, 5) аспартаменото главоболие ми даваше нещо, за което да мисля, та и на него се радвах. Доста на брой причини съм си имала значи :) И както ти казваш "независимо от калориите" така някой друг (пък и аз тогава, а сега за други неща) би казал "независимо от това, че е вредна". Зависи от приоритетите и няма нищо ненормално в това приоритетите на различните хора да са различни.

А минералната вода не ме кефи, понеже струва пари, и затова си пия чешмяна, с всичките евентуални гадости, които съдържа :)

Тема off topic: не на Coca Cola :-) [re: _anonymous_]  
Автор Polito (сладурана)
Публикувано28.06.05 00:01

Ужас, а пък аз как я мразя тази кола:-) На мен ми е ужасно сладка, да не говорим, че въобще не ми утолява жаждата. И смятам, че това е от т.н. 'пристрастяващи' напитки- колкото повече пиеш, толкова повече ти се пие. А пък да не говорим, че ме дразни колко е комерсиална и колко народ може да ми скочи сега и да ми каже, че съм откачена, че не обичам кока-кола

Fortune favours the brave

Тема Re: off topic: не на Coca Cola :-)нови [re: Polito]  
Публикувано28.06.05 00:24

Споко, аз съм с теб (вече - откопчил се бивш 2-литра-дневно-не-ми-стигат маниак), заедно ще отбраняваме фронта

Тема Re: off topic: не на Coca Cola :-)нови [re: Polito]  
Автор fenixxМодератор (change for good)
Публикувано28.06.05 00:35

Защо да ти скочат - аз те подкрепям ! Това е най - безумното нещо което можеш да сложиш в устата си !Само , като си помисля , че с кола предотвратяват ръждата по различни машини - представи си това как разяжда!Радвам се , че никога не съм била фен на газираното , предпочитам си фрешовете !

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.