|
|
|
Тема
|
Задържам течности, помощ
|
|
| Автор | миa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.05.05 10:16 |
|
|
Момичета, имате ли представа за някакви таблетки на билкова основа, които да помагат за по-бързото изхвърляне на течности от организма? Пия доста течности, но задържам много вода и си ходя подута. Пробвах с цистон, но въобще не помогна.
| |
|
Тема
|
Re: Задържам течности, помощ
[re: миa]
|
|
| Автор |
fenixx (change for good) |
| Публикувано | 18.05.05 10:20 |
|
|
Таблетките с ябълков оцет имат такова действие !Но по - добрия вариант е просто да спреш солта - така или иначе сол има в доста продукти и количеството стига и не е нужно да се доусоляват нещата!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Бyбoлинa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.05.05 10:21 |
|
|
виж каква храна ядеш, да не е солена и да няма много консерванти, не бива да ядеш пушени храни.
иначе можеш да си правиш чай от лайка и от мащерка. те имат леко отводняващо действие. не прибягвай до таблети, ако задръжката на течности не се дължи на здравословен проблем. забелязала ли си да задържаш течности преди менструация?
| |
|
Тема
|
[re: Бyбoлинa]
|
|
| Автор | миa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.05.05 10:28 |
|
|
Въобще не ям солено, съзнателно го избягвам. Наистина проблема е основно около месечния ми цикъл, но ми е много неприятно.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Meceчka (истинска) |
| Публикувано | 18.05.05 10:43 |
|
|
Чай от царевична коса, мечо грозде или листа боровинка - помага :)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dexter_sum (Bladerunner) |
| Публикувано | 18.05.05 11:53 |
|
|
хапни сурови тиквички (от тях става съвсем прибична салата), може и чай от бобови шушулки, а също както казаха, мечо грозде.
Nequaqua vacuum, казала жабата и цопнала в гьола.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Polito (сладурана) |
| Публикувано | 18.05.05 12:27 |
|
|
Влез в първата аптека и кажи, че имаш нужда от диуретичен билков чай/таблетки, защото задържаш вода. Хората ще ти помогнат:-) Аз съм също като теб, особено преди цикъл съм като плондерче
Fortune favours the brave
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | д (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.05.05 16:00 |
|
|
мисля че продуктите с калий помагаха - картофи (варени) или тиква ..
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
--/-(@ (a chubbchubb) |
| Публикувано | 18.05.05 16:04 |
|
|
Привет.
Има едни билкови таблетки, "Неоренал". Цена около 10 лв., зависи от аптеката. Използват се за цистити разни, при инфекции и простуди на яйцата и за отводняване при проблеми като твоя. Май и за още неща, но не ги помня всичките. Аз лично съм доволна от резултатите.
П.П. Пропуснах че в опаковка са 30 хапчета. Само да не струваха толкова, но..това е положението.
На всеки удар може да се отвърне, освен на слънчевия.Редактирано от --/-(@ на 18.05.05 16:07.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
@ksi (bittersweet) |
| Публикувано | 18.05.05 17:24 |
|
|
пробвай със зелен чай или китайския "Сание"
лично на мен много ми помага,въпреки въпросителните и негативното отношение на доста хора към него
за видим ефект обаче трябва да поизчакаш поне 2 седмици
успех
where there is a will,there is a way...
the truth is over there...
| |
|
|
|
|