|
Тема
|
Относно :"Нашата програма"
|
|
Автор |
Kocapa (много непозната) |
Публикувано | 21.03.05 12:32 |
|
Някой има ли идея какво следва 4-тата седмица?
Аз се опитвам да спазвам хранителния режим наложен от "нашата програма" на Диетолог, който отново не е написал нищо по темата си.
Сара
| |
Тема
|
Re: Относно :"Нашата програма"
[re: Kocapa]
|
|
Автор |
_dada_ (минаващ) |
Публикувано | 21.03.05 13:17 |
|
Здравей, аз съм тук, обаче ме тресе страхотно ПМС и всеки ден се издънвам по малко - не преяждам, обаче по мое мнение и не отслабвам. Не се меря, защото няма да са добри резултатите. Чакам да отмине "бурята" и ще продължавам по-сериозно. Ще се премеря в края на седмицата. Успех

| |
Тема
|
[re: _dada_]
|
|
Автор |
Публикувано | 21.03.05 13:40 |
|
какво ще кажеш за НВД тази седмица?
Сара
| |
Тема
|
[re: Kocapa]
|
|
Автор |
_dada_ (минаващ) |
Публикувано | 21.03.05 14:16 |
|
Ами - аз така си карам - НВД, не много разделно, ама не успявам да го спазвам Да не говорим че всеки ден завършва вечерта някъде където не ми се обяснява че се опитвам да отслабвам и съм на диета и познай ....
Съгласна съм - стягам се - утре сутрин ще напиша какво съм яла днес. 
| |
Тема
|
[re: _dada_]
|
|
Автор |
sema (african) |
Публикувано | 22.03.05 04:48 |
|
И какво стана накрая с Диетолог - запали ви главите и изчезна - е, не е честно! Да ви кажа право хич не ми е ясно това редуване на седмица-седмица. По мои скромни наблюдение периодите на един определен режим трябва да са по-дълги, ама колко не мога да преценя. Иначе какво се получава - тъкмо се нагодите към определен ритъм и хоп - пак смяна... Не знам, съмнявам се да има голям ефект. Успех все пак!
| |
Тема
|
[re: sema]
|
|
Автор |
Публикувано | 23.03.05 15:20 |
|
НВД.Пусна ми бележка 
Сара
| |
Тема
|
[re: sema]
|
|
Автор |
Birdy (*) |
Публикувано | 23.03.05 16:35 |
|
не, не, точно така трябва, да се редуват режимите. Организмът свиква с каквато и да било диета и тя спира да е ефикасна, като смениш режима, почваш отново да сваляш.
| |
|
|
|
|