Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:12 10.12.25 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема za toq le4eben gladнови  
Авторpi4ka (Нерегистриран)
Публикувано25.01.05 02:05

mnogo mi se iska nqkoi da mi obqsni za tozi glad!!!
kak se zapo4va kak se zahranva i t.n.

Тема Re: za toq le4eben gladнови [re: pi4ka]  
Автор sema (african)
Публикувано25.01.05 07:07

Можеш ли да пишеш на кирилица?
Системата на лечебното гладуване е създадена от покойната вече Лидия Ковачева. Изключително проста е за изпълнение, но не е за всеки. По принцип е създадена за хора със здравословни проблеми, но е добра и за профилактика - пречистване на организма. Смята се, че всички болести се причиняват от неправилното хранене, вярва се, че организмът е в състояние сам да се регулира и чрез глад това се постига. Започваш с плодове до 800 гр. на ден и много билкови чайове и така докато издържиш - 3-5-7-9-14-21 дни - зависи. КАто ги изкараш ще ти даден някаква примерна схема на захранване. А най-добре си купи/намери книгата на Лидия Ковачева!

Тема Re: za toq le4eben gladнови [re: sema]  
Автор Mapиca (неотказваща се)
Публикувано26.01.05 00:41

Издателство"Гуторанов и син",все още съм я виждам по книжарниците.
Виж и www.emilova.org

Мисълта е тази,която прави нещата такива.Шекспир

Тема Re: za toq le4eben glad [re: pi4ka]  
АвторVezna (O/1) (Нерегистриран)
Публикувано26.01.05 14:08

Dnite na gladuvane = Dnite na zahranvane.

1Den na zahranvane : Част от плодовете се заместват от сурови сезонни зеленчуци. Без подправки. Добре да се сдъвкват.
2 Добавя се 1 сварен картоф. Вари се почистен, нарязан, в повече вода. Пасира се и се разделя на две - за обяд и вечеря. Подправки - копър, магданоз, лимонов сок.
3 Към варения картоф се добавят някакви зеленчуци - морков, целина, листни или други = постна супа без сол и мазнина. Порциите на супата и саладките леко се увеличават.
4 Четирикратно хранене: Закуска - чай, плод; Обяд - саладка, постна картофена или зеленчукова супа с една лъжица кисело мляко като застройка;
Закуска - чай, плод; Вечеря - салата (лук, чесън) и супа.
5 Към обяда и вечерята се добавят няколко хапки черен хляб.
6 Може обедната супа да бъде заменена от порция овесени ядки (качамак, тиква, супа от домати с ориз). Може да се включи малко сол.
Към вечерята може задушени зеленчуци. Хлябът леко се увеличава
7 Обяд - плодове и сандвич със зеленчуци, малко сирене, кашкавал. Може да се включат малко ядки.
8 Леко се увеличават порциите. Включват се по малко орехи, лещници, бадеми. Вечеря - включват се млечни продукти в ограничени количества.
9 Могат да се включат фасул, леща, грах.
10 Пълноценно хранене в ограничени количества.
Забранени храни: месо, месни и рибни консерви, сладкарски произведения, бонбони, шоколад, кафе, алкохол, цигари.

Ako mi dadesh adres moga da ti izpratq copy ot knigata-Гладът – приятел и лекарство.

chitiram "Тази книга представя уникалната лечебна система на Лидия Ковачева, която е значителен принос в све¬товната практика по гладолечение."

Тема Re: za toq le4eben gladнови [re: Vezna (O/1)]  
Авторkika (Нерегистриран)
Публикувано11.04.05 13:47

адресът ми е carmacoma@mail.bg. аз съм на 15-ия ден, но не съм толкова стриктна, защото само съм чувала за лечебен глад. Моля те прати ми на пощта подробности. От 1-ия ден до захранването. Много благодаря,предварително

Тема Re: za toq le4eben gladнови [re: Mapиca]  
Автор Диaнa (the dark)
Публикувано11.04.05 13:49

Аз имам книгата в Word, любезно изпратена ми от irona. Мога да я пратя на всеки.

Тема ДО ДИАНАнови [re: Диaнa]  
Автор avi25 (edna ot vas)
Публикувано11.04.05 14:02

БИ ЛИ ПРАТИЛА И НА МЕН...?
lyubov_moya@abv.bg

[image][/image]

Тема Re: ДО ДИАНАнови [re: avi25]  
Автор Диaнa (the dark)
Публикувано11.04.05 14:12

Готово.

Тема Re: ДО ДИАНАнови [re: Диaнa]  
Автор avi25 (edna ot vas)
Публикувано11.04.05 14:16

МЕРСИ

[image][/image]

Тема Re: ДО ДИАНАнови [re: Диaнa]  
АвторEmi (Нерегистриран)
Публикувано13.04.05 09:40

Би ли я изпратила и на мен. Аз съм на 19-ти ден от гладуването. Чела съм някои неща за захранването, но ако може да ми пратиш книгата и на мен ще съм ти много благодарна.

emi_dedi@mail.bg

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.